Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ahoj mur mur…

Ahoj mur mur…

Kako je lepo naposled gosti na spokojni trati, upam da ne motim koga…

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Ooo Murnček! lep pozdrav in še lepši večer…od kod pa ti?
Pa se mi dopade viš tisti zadnji stavek zelo zelo…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Mislim podpis….jest pa brez maš kakega še zame Prosim?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

večer muca, kako pa to da si brez podpisa, a so ti ga skril

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Nimam ga……..kaj češ..vsega tud ne moreš imet!

se bom potrudu in ti bom prigodel kakšnega, bom pa razmislu, se strinjaš?

No ja,naj bo…ampak čigav pa si?

Od ata Murna in od murnice lepe, pa sta mi rekla, da lahko grem mal na počitnce :))))

:))))))

Lahko noč naj zaželim in lepe sanje vsem dobrim ljudem…

Pozdravljen murnček !
A počitnice imaš ,
potem pa rpidi še k nam
s vojo harfo
in božanskim glasom .

Ko se murnčki oglase , je pa pomlad že tu .

Dobri murnček ,
dobro jutro .

heheheh niobica ga je že posvojila….
Nioba,kaj pa veš čigav je ta murnček,p odkod…mogoče je pa sam u prolazu….Hmmm mua je raj previdna aha!

Ej, ti muck muj, Niobči je murnčka kar posvojila,
prisvojia, ker je taka dobro dobra dušca. V trenutku,
ko nekomu odpreš srce, se niti ne sprašuješ, kdo in
od kod je; je pač nekaj na njem, kar te privabi Če ga ne
bi prisvojila Niobči, bi ga jaz, ker na njem je nekaj, jar mi
je poznano, domače, toplo, nekaj ….. našega!!! To se čuti.

Jest nam neč previdena, neč, čist neč! Bom videla; če
me bo tale naše murenček/murenčka razočaral/a, bom
to jasno in glasno obelodanila!

Tq!

Mucica moja zlata, topel objem in tistega cmočka iz
kombija!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mur mur, jutro uhhh že dan je nad nami.

Pozno v noč sem godel in pel, razmišljal in skladal eno po eno….
No pa sem malce poležal in zdej po dolgem jutranjem ritualu pokukal, da vas vidim, lepe, mehka, pomladne (uhh ja mejduš de je že tu)…

Pri vas je takooooo lepo, greje, se smeje, ni zlomljene veje, ni vas veliko a so krasne ideje….

Sem lahko tu pri vas??

Murnček je kar plašno bitje, ni žalega u njemu, polno je ljubezni, za vse,
ma prou za vse.

Mogoče vam je to znano :))))

Murnček ima srce kot avtobus hehe ma za vse je prostora… oddajam v najem za nedoločen čas s poizkusno dobo 2 leti….

Murnček, ti si pravi “stihoklepec”, resno!
In se sprašuješ, če si lahko pri nas, ker
se smeje, toplo greje in ni zlomljene veje?
Ena veja se je pravkar zlomila, je par solz
potočila, a še vedno najde dovolj prostora,
da te sprejme v svoje srce.

Le pridi, murenček črni, le pridi! Tu pri nas
ti bo ziher lepo, toplo in še polno deklet te
grelo bo ……..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala…

Nič skrbet, veliko nas je, ki imamo več vej, uff kje bi že bli, če bi imeli le eno vejo, no…. eni jo imajo in žagajo prav tisto :)))

ah ta dekleta, ni boljš’ga klepeta…… :))))

Qja…hmmmm::::. te bo treba potem rentirat!!
ma muca je broken žepen..pa nau nič…boš mogu kar na drugih služit:.hehehe

heheheheh mislim kuga….hahah aaa!!

Ja tko je, murnčki mormo tud strune mazat, da je zvok tak kt se šika hehehe

Sicer pa nikjer ne piše da stikam po žepih, po kakšnem srčku že mogoče, a žepi hmmm no to je pa že zasebnost :))))

Mislim no coment! 1:o zate…:))))

do kolk se pa gre:))))

običajno do konca :))))))

Oooooooo ne ne niso veje mišljene kot ……. ampak kot………

Mislu sem na upanje v prihodnost…. (ne ne ni uno a veš “AH ti moški”) :)))) nič multiljubezenskega nisem imel v mislih.

Jest pa sam čri,čri,čri,čri,čri :)))))

New Report

Close