Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Airbnb

Airbnb

Ker s tem še nimam izkušenj, sprašujem za vaše izkušnje: med počitnicami bi šli za 4-5 dni v kakšno večje evropsko mesto in gledam ponudbe prenočišč oz. hotelov, vendar so ponudbe airbnb bolj ugodne kar se tiče cene in lokacije. Na kaj moram biti še posebaj pozorna, ko se dogovarjam z ponudnikom,… glede načina plačila,… ali se cena lahko še kaj zniža….

Jaz izberem nekaj apartmajev, ki mi ustrezajo lokacijsko, cenovno, po opremljenosti in velikosti in imajo čim več dobrih ocen, in potem kontaktiram lastnike s konkretnim povpraševanjem. Potem pa itak vidiš tudi, kakšne imajo pogoje v zvezi s plačilom in glede možnosti odpovedi.
Jaz zelo nerada karkoli vnaprej plačujem, zato zadnje čase iščem namestitve izključno na bookingu, take, ki ne zahtevajo vnaprejšnjega plačila in imajo možnost odpovedi. Sva pa res samo dva in se včasih hotel celo bolj splača.

Ne vem sicer za katere počitnice gledaš, ampak če so to jesenske, je logično da je že vse zasedeno.
če bi iskala par mesecev nazaj, bi imela veliko več izbire.

Cena je fiksna, plačilo gre avtomatsko. Poglej odziove tistih ki so tam že bili.

Preglej slike, komentarje uporabnikov! Pa ne pozabi, da lahko izbiraš samo sobo, apartma skupaj z lastniki ali samostojen apartma, da boš pokljukala pravo vrsto (da ne boš presenečena, če si boste delili kuhinjo/kopalnico, če ne bo pokljukana samostojna uporaba).

Natančno lokacijo nastanitve boš izvedela itak šele, ko boš plačala in te bo portal povezav z lastnikom.

Nima cela Evropa isti čas jesenskih počitnic. Avtorica pravi, da bi šli nekam po Evropi.

Nima cela Evropa isti čas jesenskih počitnic. Avtorica pravi, da bi šli nekam po Evropi.
[/quote]

Ni bilo mišljeno da ima vsa europa zdaj počitnice, ampak da če išče za jesenske, ki so čez dober teden, je logično da je vse zasedeno.
Za hec vtipkaj v AIRBNB za isto mesto neke druge datume, recimo januarja…..

Ni bilo mišljeno da ima vsa europa zdaj počitnice, ampak da če išče za jesenske, ki so čez dober teden, je logično da je vse zasedeno.
[/quote]
Kje je pa napisala, da je že vse zasedeno?

Kje je pa napisala, da je že vse zasedeno?
[/quote]

Si butasta ali se delaš?

[/quote]

Mi vedno potrjujemo teden do dva pred odhodom, le izredno redko par mesecev vnaprej (izjema je npr.smučanje, kjer želimo nastanitev v peš razdalji do smučišča).

Lastnika kontaktiraš sam, že takoj na začetku, pred rezervacijo … Vsaj jaz jih in jih povprašam še kaj, kar v opisu na spletu ni navedeno. In na osnovi zemljevida, ki je objavljen na airbnb spletni strani, se da precej natančno določit lokacijo apartmaja v google zemljevidu. Celo pravo zgradbo se da dostikrat ugotovit, zagotovo pa ulico.

Hvala za hitre in koristne odgovore. Drugače smo 4, otroka sta že 13 in 11, tako da večina hotelov oz. nastavitev šteje to starost kot odraslo, mogoče se kje dobi kakšen manjši popust. Pa tudi najstnika res nista za razvajanje v toplicah ali sprehajanje po HR obali v tem času, zato iščem večje mesto z nekaj zanimivostmi. Saj smo že hodili po evropi, vendar vedno v hotele, ker sta bila mlajša in je bilo to brezplačno.

New Report

Close