AITUTAKI-raj za mladoporočence
Ravnokar sva se z mojo ženo vrnila iz poročnega potovanja po južni polobli res zelo lepo.
Ampak pika na i so bili Cookovi otoki in sicer laguna Aitutaki , ki je samo 50 min. od glavnega otoka Rarotonga in tu se je začel najin raj. že po pristanku ti domačinke takoj navesijo vence iz rož(polni malih živalic), potem pa te odpelejo v resort kjer te čaka lokalni sprejem – lepo , ko pa prideš v svoj bungalov pa se resnično počutiš kot v raju pogled iz postelje je direktno na laguno sam bel pesek in miljoni koral in školjkic, ………….
Zelo priporočava mladoporočencem

Jaz sem bil lansko leto na Aitutakiju in sicer 12 dni, polet iz Rarotonge do Aitutakija, prevoz do bungalova na plaži, čisto ob morju, varianta a la Robinson Crusoe, simpl bungalov, kuhinja, sva sama kuhala, mislim, da je stalo za dve osebi okoli 85.000 sit, to je ugodna varianta.
To je zelo ugodna cena, rezervirala pa sva preko neta!
Bilo je hudo dobro!
moj email mgrasic@hotmail.com
če rabiš še kakšen info!
Mare

Ja itak da je ful pocen glede na to koliko sva plačala midva , v katerih bungalovih sta pa bila to mogoče Rinos ali Sunny bungalows.
Glede na to ceno te s karto vred pride malenkost več kot 14 dni Kube ali pa 1 teden Maldivov v boljšem hotelu o primerjavi pa nebi glede na to ker vemo da je to resnično raj na zemlji in upam da ga bova nekoč še podoživela.

Na Rarotongi sva spala na Muri beach in sicer Varas Beach House, apartma je bil na hribčku, tako, da je bilo slabih 5 minut od plaže, bilo je ful uredu tukaj. Bilo je pet spalnic, ter velika kuhinja ter ogromna terasa z pogledom na laguno.
Na Aitutakiju pa sva spala mislim v Paradise Cove, bil je lastnik neki Nemec poročen tukaj z domačink, imela pa sta samo tri bungalove na plaži, bilo je simpl in cool!
Mare