Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ajd, gremo komentirat BB!

Ajd, gremo komentirat BB!

Sem spet zamudila. Kaj se je dogajalo? Kaj zanimivega?

Malo nižje dol so 3 teme.

Ma tisto so o karticah in sistemu izločanja. Nič pa o dogajanju. Seks je pa že pase, razen če se je že ponovil?

Če je to bilo sexu podobno, pol pa me naj vrag vzame.

Ma, ta Jasmina je zmeraj bolj bedna. Miha mi pa postaja kar všeč, da bi le dal iz ust tisti zobotrebec.

Miha nekako umirjen deluje. Jasmina ja, a ste slišale, ko je Robi med ,,sexom,, rekel, da kako bi se pa ona počutila, če bi 14 dni hodila okoli s ,,polnimi jajci,, ??’ Izjava tedna……….

Eh, punca je…. malo posebna, če se milo izrazim.

No ja, napram tega da je stara 19 se EMŠU kar primerno obnaša. Čeprav se ,,nazaj bremza,, kot pravi. Madonca kaj bi počela, če se ne bi??

A pod tuš pa ni šla z njim?

Če je to bremzanje… Ampak je pa svojemu šefu naredila veliko uslugo, to pa. Nič ji ni tuje, kot je videt iz njihove spletne strani. Ne morem pomagat, ampak ob njej dobim podvojen napad konzervativnosti. Se vidi, da sem že stara:).

Ok ,, stara,, te pa grema spat in jutri dalje tipkava. :))

Haha, stara… No, hvala:).

Stara sem napisala zato, ker si to uporabila. Pač za foro.Si pa bila edina, katera je nadaljevala vse skupaj. A drugače spremljaš brotherja redno??

Ma, saj sem razumela:). Niti ne, danes malo berem komentarje na RR, pa kak večer med drugim malo pogledam oddajo. Pa ti?

Mislila sem, d ane bom, ker mi na začetku ni potegnilo. Sedaj pa sem kar začela ja.

Pač da se malo kratkočasim zvečer.

Verjamem, meni je tudi malo dolgčas danes in zdaj prebiram poste na RR. Bom izvedela vse za nazaj. So temeljite te punce tam:). Škoda, ker tukaj nobena nič ne pokomentira. Mogoče bo pa Primož spet odprl kako udarno BB temo:).

Ziher bo jutri več, ker eden izpade. Tako d apočakajva in bova jutri več brali. Sedaj pa res grem v mižule, ker je jutri še malo službe na sporedu…lepo se še naprej imej…ciaoooooooo

Lahko noč, grem tudi jaz, ker sem že pošteno zmatrana.

Zanimivo je, kako vedno se govori samo o ženski, ko dva seksata v BB (tudi v italijanskem). Ženska je tista, ki je dala, ki je popustila, le kako je mogla tako hitro skočiti v posteljo? Moški si je pa samo jajca izpraznil, nič takega.

Brrrr… še vedno me spreleti srh, ko slišim take izjave. Še huje, ker jih pišejo ženske.

Mhm, pravkar se je začel ponavljati, pa ju je Sonja zmotila, ko je prišla v sobo :). Ista poza, le da tokrat Robi malo bolj miga z rokami :)))

Ja, žalostna reala. Če ženska da, je kurba, če pa ne da, je pa spet kurba, ker ni dala :). Moški je pa v vsakem primeru frajer :))

Aha, hlače si je sedaj slekel in sedaj akcijaaaaaaaa :))))

Predolg že seksata, tko da se mi ne da več gledat :))

Lažem :))) Še seksata in ona mu je vmes že 2x rekla da ni normalen hahaha

Ups, kmal bi kouter dol padu :))) In sprememba položaja in gremo dalje :)))))))))

In konec 🙂 Jasmina pravi, da je bilo 100X bolje od ne vem česa že. Mobitela?
Kovter sta dala dol, Robi hlače gor, Jasmina gre pod tuš tokrat brez kopalk, jaz pa spat 🙂

New Report

Close