Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ajde diž se …..

ajde diž se …..

vojsko…..Rana ura je zlata ura je reku cigan k je zlato uro ukradel.Ponedeljek je ura bo vsak čas pol petih.pejmo delat,k je še noč…heheheh
Lep dan in uspešen začetek dneva vsem….na rokavičke ne pozabit zunaj je brrr mraz.)))
čez dan pa nas čaka sonček…..kaj bi lepšega…ajd grem se jaz oblečt pol pa v dir na delo…juhej!:)))

…. sred noči pa ne grem še delat. Sred noči bom jest cunje spravljala, pa prah pobrisala, pa stopnišče pometla, pa ostanke posode pomila, pa gmajnici dobro jutro voščila!

Ej, gmajnica, dober juter!

Na, zdej pa gremo !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Na, avtobus se je peljal mimo, čez pet minut gre nazaj, ne da bi pogledala na uro, mora to bit tam nekje okorog pet minut do pol sedmih. In jaz skočim v kopalnico, najprej v kad, potem pred “likalnik” (=ogledalo) in nato v cunjice. Mrbet vas še kej pokukam.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

dooooooooobr jutr………………….

a mi kdo kofi skuha?
🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jutro majne damen

Jest bi ga pa pil

Jutro

Jutro Raikkonenca

jest bi ga tudi pila…:-((
pa se ni noben zmigal, da bi ga skuhal.-)))

zgleda, da bom dons brez :-)))

“Še ti, Peter, si me zapustil!”

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

prit v LJ

ah, seba !!
kje si že videl, da bi pametna ženska letala za moškimi !!!!!

po bontonu gre takole :

moški je tisti, ki pride, najbolje po kolenih, za žensko!!

Potem je pravi učinek, drugače ga ni!!!!!

:-)))
NO?

Še naprej boš sama hahahahahahahahaha Seba tega ne dela

hahaha..SEBA !!
A RES NE!!!??
PA TI SI EDINI MOŠKI NA TEM SVETU OD KATEREGA BI JAZ PRAV TO PRIČAKOVALA !!

ŠE OD JANITA NE, HEHEHE, SI GA NE PREDSTAVLJAM, DA BI TO NAREDIL, HEHEHE..

TEBA SI PA !!!!

PA ME TKOLE RAZOČARAŠ IN TO ŠE NA PRAZN ŽELODC :-))))

A ni boljš da direkt povem. Pazi na čir

SEM ŠE V ŠOKU :-)))
Najbel idealen, pa noče na kolena:-)))))))))))))))))))

Idealnega ni, Štefi

uhhh perla, še malčk bolj zgodi
pa boš še včerišna;-)

daaaaaan:))))))))))))

IOOooooooooooooooooojjjjjjjjjjllllllllllllllllllllla,
lučka moja:

Zate, samo zate:

“KO SEM SE ZJUTRAJ OZRLA V NEBO IN ZAGLEDALA ZVEZDO NA VZHODU NEBA, SEM POMISLILA ALI JO ŠE KDO NA TEM SVETU TA TRENUTEK OPAZUJE”

Labodkaaaaaaaaaa Ahojjjjjjjjjj

ježeš, jest je ziher nisem gledala;-)

škrat ma zjutraj oči sam za kafe:)))

SO PA ZATO IDEALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

k zmeri

hoho, dečko žgečko………… si že pokonci? ;)))))))))))))

a seveda

New Report

Close