Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ajde Ljubljančani boste šli na protest ?

Ajde Ljubljančani boste šli na protest ?

Primc organizira protest proti nagradi za vodstvo ZD Ljubljana, vam je to vredu da ste brez zdravnika ?

Boste šli na protest ?

Jaz grem, kura_z gleda politiko, nisem desni, to kar nam danes dela Janković pa res ni več kormalno.

Aja 27.2 pred magistratom če sem prav razumel.

Politični protesti niso nasi protesti, privatizacija nas ne zanima, kar je posledično namen.

Bi bilo treba. Ampak, Jankovič se ne ozira na nič.

Samo poglejte, kako polaga ogromno kanalizacijsko cev čez vodno zajetje in se ne pusti motiti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno507, 15.02.2023 ob 15:09

Primc organizira protest proti nagradi za vodstvo ZD Ljubljana, vam je to vredu da ste brez zdravnika ?

Boste šli na protest ?

Jaz grem, kura_z gleda politiko, nisem desni, to kar nam danes dela Janković pa res ni več kormalno.

Aja 27.2 pred magistratom če sem prav razumel.

Primca ne maram, a ta protest, če bo, PODPIRAM! A se Janković dela norca iz nas?

A nihče ne dela al kaj, nihče ne hodi v službo?? Samo protestira se po novem???

Zdaj smradi zlorabljajo ljudi za stavke, ker so oni /vsi zajebali celo državo.

Folk pa je tudi izbral te iste podkupljive politike, proti katerim stavkajo, čudovito.

Jaz nisem in nimam slabe vesti.

Krivci za kavbojsko privatizacijo zdravstva in dvoživkarstva ter neupravičene visoke dodatke bodo zdaj organizirali stavke, ker so Ljubljančani ostali brez zdravnikov?

S Primcem živa ne grem nikamor! Zdaj bodo protestiral, potem, ko so vse zaje..li, mone ene!

5543, 15.02.2023 ob 16:04

S Primcem živa ne grem nikamor! Zdaj bodo protestiral, potem, ko so vse zaje..li, mone ene!

Kaj tebi ni jasno? Protestira se proti direktorici zdravstvenih domov in Jankoviću, ki ji, čeprav je izgubila 30 družinskih zdravnikov v enem letu, želi izplačati nagrado! Kaj ima Primc s tem?

hallo291, 15.02.2023 ob 16:12

Kaj tebi ni jasno? Protestira se proti direktorici zdravstvenih domov in Jankoviću, ki ji, čeprav je izgubila 30 družinskih zdravnikov v enem letu, želi izplačati nagrado! Kaj ima Primc s tem?

Saj je logično da jo je potrebno nagraditi, če je tako storila. Verjetno je storila, da so prihranili in potem ji nagrada prpada.

Ljudje pa so pač večkrat teleta kot ljudje in ne razumejo.

Vse v državi kar posluje je pravna entiteta, firma vključno z državo samo. To pomeni, da je bistvo, da firma dobr laufa ne koliko teletov,…ljudi bo imelo kakega dohtarja. Torej če je direktor delal v dobro firme si zasluži nagrado.

Zadeva je jasna.

Samo verigo še namažem in se pripeljem v prestolnico 🤗

Protest bi bil na mestu, a če je Primc zraven… ni šans.

Že dolgo se ne udeležujem več protestov.

Proteste podpiram, ne pa proti Jankoviću, ker je iz Ljubljane naredil moderno prestolnico. Ampak za SDS-ovce je južnjak in krivec za vse kar je narobe.

Primc pa ni vreden komentarja. Govedo pač.

rok-1, 15.02.2023 ob 16:45

Protest bi bil na mestu, a če je Primc zraven… ni šans.

Tudi jaz ne maram Primca, a bolj kot osebe, me zanima vsebina protesta. A zato, ker protest organizira Primc, boš mirno gledal, kako izplačujejo direktorici, ki ruši ljubljansko zdravstvo, nagrado?

Pa ti organiziraj protest. Bomo vsi prišli.

kaj ima veze, kdo organizira neko stvar, za katero se zavzemaš? Če imaš isto mnenje o njej kot Primc, zakaj ne? Pa da ne bo pomote, Primca preziram zaradi tiste bedarije “za otroke gre”! Glede tega mnenja ga pa podpiram.

Gre za to, da je organizacija velik zalogaj in ga nek navaden smrtnik skoraj ne more zorganizirat, mora biti nekdo, ki pozna maso ljudi in ve, kako te stvari delujejo.

Glede zdravstvenega doma in nagrade pa: nagrada je še najmanj. Tam bi korenito morali spremeniti miselnost. Direktorja namreč izvoli SVET ZAVODA, ki je pa sestavljen iz treh zaposlenih + predsednik in podpredsednik sveta, en član iz ZZZS in 5 članov občine. Direktorja se imenuje ob soglasju občine, torej Jankovića.  Ker pa je Janković gospe očitno marsikaj obljubil in ona izvaja njegovo politiko v ZD, jo seveda mora obdržati.

Meni je pri vsem tem najbolj hecno, da smo vas nekateri že leta opozarajali na lopovščino Jankovića, na njegove spletke, kraje in mućke, ki so javne. In potem se najdete imbecili, ki šele zdaj pišete “Ja, kako pa naj bi mi vedeli, da je Janković ogovoren za to, da zdravstvo v LJ propada? Saj nismo vedeli, da župan nastavlja direktorje, rihta pogoje za sprejem svojih in odpika tiste, ki se ne strinjajo z njim.”

Niste vedeli! Ker ste pač imbecili. Ko se vam pove, itak ne verjamete! Neinformiranost ni izgovor!

hahaha haha, 15.02.2023 ob 17:11

Pa ti organiziraj protest. Bomo vsi prišli.

kaj ima veze, kdo organizira neko stvar, za katero se zavzemaš? Če imaš isto mnenje o njej kot Primc, zakaj ne? Pa da ne bo pomote, Primca preziram zaradi tiste bedarije “za otroke gre”! Glede tega mnenja ga pa podpiram.

Gre za to, da je organizacija velik zalogaj in ga nek navaden smrtnik skoraj ne more zorganizirat, mora biti nekdo, ki pozna maso ljudi in ve, kako te stvari delujejo.

Glede zdravstvenega doma in nagrade pa: nagrada je še najmanj. Tam bi korenito morali spremeniti miselnost. Direktorja namreč izvoli SVET ZAVODA, ki je pa sestavljen iz treh zaposlenih + predsednik in podpredsednik sveta, en član iz ZZZS in 5 članov občine. Direktorja se imenuje ob soglasju občine, torej Jankovića.  Ker pa je Janković gospe očitno marsikaj obljubil in ona izvaja njegovo politiko v ZD, jo seveda mora obdržati.

Meni je pri vsem tem najbolj hecno, da smo vas nekateri že leta opozarajali na lopovščino Jankovića, na njegove spletke, kraje in mućke, ki so javne. In potem se najdete imbecili, ki šele zdaj pišete “Ja, kako pa naj bi mi vedeli, da je Janković ogovoren za to, da zdravstvo v LJ propada? Saj nismo vedeli, da župan nastavlja direktorje, rihta pogoje za sprejem svojih in odpika tiste, ki se ne strinjajo z njim.”

Niste vedeli! Ker ste pač imbecili. Ko se vam pove, itak ne verjamete! Neinformiranost ni izgovor!

Eni imamo svoje življenje in ne prežimo na vse javne osebe. Pač nismo vedeli, da je za zdravstvo mesta odgovoren župan. To so nam javno razložili tik po volitvah. Zdaj vemo in zdaj protestiramo proti direktorici, ki jo župan ščiti. Ne glede na to, kdo bo vodil protest!

Ljjubljančan01, 15.02.2023 ob 16:56

Proteste podpiram, ne pa proti Jankoviću, ker je iz Ljubljane naredil moderno prestolnico. Ampak za SDS-ovce je južnjak in krivec za vse kar je narobe.

Primc pa ni vreden komentarja. Govedo pač.

Qrrac pa taka prestolnica, ko živim v centru, osebnega zdravnika imam pa v HORJULU!! Slišiš? V Horjulu!

Prestolnice se lahko veseli moja sošolka iz Horjula, ki gre k zdravniku lahko v copatih. Ne pa jaz, ki se moram kar nekaj časa tja fijakat.

Prestolnica, my ass!

Ja, se pridružujem pobudi!

Primc je izjemen govorec , pošten , domoljub , vse naj naj !!!

Anonimno 3442, 15.02.2023 ob 17:32

Primc je izjemen govorec , pošten , domoljub , vse naj naj !!!

Ni važno, kakšen je Primc, važna je njegova pobuda za pravo stvar!

zakaj ne, 15.02.2023 ob 17:03

Tudi jaz ne maram Primca, a bolj kot osebe, me zanima vsebina protesta. A zato, ker protest organizira Primc, boš mirno gledal, kako izplačujejo direktorici, ki ruši ljubljansko zdravstvo, nagrado?

Že lepo, a gre za to da se s prisotnostjo podpre tudi organizatorja, ne le namen. Čim ima Primc prste zraven ne verjamem da bi bil namen čist. Sploh ne more biti.

SIcer je bilo pa moje pisanje tu bolj pripomba. Ne grem na nobeno takšno zadevo, če nimam več informacij in ne poznam ozadja.

rok-1, 15.02.2023 ob 18:03

Že lepo, a gre za to da se s prisotnostjo podpre tudi organizatorja, ne le namen. Čim ima Primc prste zraven ne verjamem da bi bil namen čist. Sploh ne more biti.

SIcer je bilo pa moje pisanje tu bolj pripomba. Ne grem na nobeno takšno zadevo, če nimam več informacij in ne poznam ozadja.

Seveda ima Primc pri tem svoje interese, a jaz sem zraven izključno, ko gre za skupni interes glede direktorice in zdravstva. To se mi zdi preveč pomembno, da bi se obremenjevala s tem, kdo bo organiziral.

Iz nepreverjenih virov sem izvedel  kako naj bi Nika tudi tu vstopila kot pri Ruparjevih penzjonerjih, tam se je vmešala kako da bo ona nekaj organizirala, tudi tu naj bi se vmešala in kot organizirala svoj protest proti zdravstvu, ne proti Jankoviću in direktorici.

Prav je, da na ta način pokažemo svoje nestrinjanje, sicer bodo pohlepni apetiti tovrstne kloake postali brezmejni. Babše bi moralo dobiti brco v rit, saj je krepko prispevalo h katastrofalnemu položaju zdravstva v Ljubljani, ne pa da sanja o nagradi.

New Report

Close