Ajej, imam skrito aferco z mojo sefinjo
Zgodilo se je čisto nedolžno. Jaz pri 26 letih sem prišel v podjetje nekaj mesecev nazaj. Kolektiv je super, ampak imamo za vodjo proizvodnje šefico. Dama na vrhuncu, stroga, nepopustljiva, lahko bi rekel zajebana. Letos je praznovala abrahama. Vse lepo in prav, dokler se nisem z njo sparckal. V službi smo 2 nazaj imeli piknik. Ona je še praznovala rd. Ker sem na žur prišel zadnji, (prej bil še pri punci ) so mi rekli da bom pomival in pospravljal. Ostala sva sama v koči. Tiho sva bila, pospravljala stvari. Mojo šefico je medtem časom klical njen mož po telefonu da kdaj pride. Bila je zelo razburjena ker ji je mož ponovno očital da daje prednost službi in ne družini. Jaz sem bil tihu in sem se delal tako, kot da nisem nič slišal. Od hudega je spila nekaj kozarčkov žganja in se meni ponudila. Nisem sprejel. Pa mi reče, moraš biti malo frajerja drugače te bodo ženske imele za copato. Tako je z mojem. Me klice samo, kadar ima luno in da bi se rad muckal. Nekaj sva se pogovarjala, nekaj pijače spila. Potem se kar zgodilo. Akcija na klopi.
Zdej sva se dobila še nekajkrat. Bi rad to prekinu. Ampak kako. Ne bi rad da bi za to izvedela moja punca. Kasneje izvem da je moja punca in hči od šefice sportni kolegici. Moja šefica je ločena. Punca mi je rekla, da je njena kolegica (hči od moje šefice) da ima njena mama nekaj časa prijatelja in da bi skupaj šli v hribe. Zmeden sem. Strah me je, če bi punca to izvedela. Kaj naj naredim….
Njen mož, od katerega je ločena, jo kliče samo takrat, ko ima luno in ko bi se muckal?
Za vsak slučaj išči novo službo, po opisu sodeč šefica zavrnitve najbrž ne bo ravno dobro prenesla.
Ostalih scenarijev ne bom predvidevala. Noben ni ravno lep, ne bi bila na tvojem mestu.
Fant zarocen, 10.06.2020 ob 16:29
Zgodilo se je čisto nedolžno. Jaz pri 26 letih sem prišel v podjetje nekaj mesecev nazaj. Kolektiv je super, ampak imamo za vodjo proizvodnje šefico. Dama na vrhuncu, stroga, nepopustljiva, lahko bi rekel zajebana. Letos je praznovala abrahama. Vse lepo in prav, dokler se nisem z njo sparckal. V službi smo 2 nazaj imeli piknik. Ona je še praznovala rd. Ker sem na žur prišel zadnji, (prej bil še pri punci ) so mi rekli da bom pomival in pospravljal. Ostala sva sama v koči. Tiho sva bila, pospravljala stvari. Mojo šefico je medtem časom klical njen mož po telefonu da kdaj pride. Bila je zelo razburjena ker ji je mož ponovno očital da daje prednost službi in ne družini. Jaz sem bil tihu in sem se delal tako, kot da nisem nič slišal. Od hudega je spila nekaj kozarčkov žganja in se meni ponudila. Nisem sprejel. Pa mi reče, moraš biti malo frajerja drugače te bodo ženske imele za copato. Tako je z mojem. Me klice samo, kadar ima luno in da bi se rad muckal. Nekaj sva se pogovarjala, nekaj pijače spila. Potem se kar zgodilo. Akcija na klopi.
Zdej sva se dobila še nekajkrat. Bi rad to prekinu. Ampak kako. Ne bi rad da bi za to izvedela moja punca. Kasneje izvem da je moja punca in hči od šefice sportni kolegici. Moja šefica je ločena. Punca mi je rekla, da je njena kolegica (hči od moje šefice) da ima njena mama nekaj časa prijatelja in da bi skupaj šli v hribe. Zmeden sem. Strah me je, če bi punca to izvedela. Kaj naj naredim….
Ti pa prodajaš zgodbo. Rečeš da jo je klical mož da ji je očital da daje službi prednost pol pišeš da je ločena prodajaj zgodbe v vrtcu pa še tam ni noben ne bo verjel. Po moje še punce nimaš
No ja, kliče jo njen mož in ji očita, da daje prednost službi. A sta se pol v sanjah že na koncu na hitro ločila?
Vidim, da ni samo mene ta luknja zmotila.
Na žur prideš, ker si zadnji, pomivat in pospravljat ter ali v koči rastejo klopce? Al te je kavalirsko samo pospremili pospremila in jo je vonj smrečico tako razburil, da sta skoraj klopco podrla, ker postlano v koči ne bi zdržala. In bi morala ‘možu/nemožu’ razlagati, zakaj mu pošilja, prinaša račun za podrto postlo.
Kako vam uspe toliko skup nametat?
Ta Mon je postal neizviren z neizvirnimi domišljijami prostega spisa za recimo že 9. razred.
Zgodilo se je čisto nedolžno. Jaz pri 26 letih sem prišel v podjetje nekaj mesecev nazaj. Kolektiv je super, ampak imamo za vodjo proizvodnje šefico. Dama na vrhuncu, stroga, nepopustljiva, lahko bi rekel zajebana. Letos je praznovala abrahama. Vse lepo in prav, dokler se nisem z njo sparckal. V službi smo 2 nazaj imeli piknik. Ona je še praznovala rd. Ker sem na žur prišel zadnji, (prej bil še pri punci ) so mi rekli da bom pomival in pospravljal. Ostala sva sama v koči. Tiho sva bila, pospravljala stvari. Mojo šefico je medtem časom klical njen mož po telefonu da kdaj pride. Bila je zelo razburjena ker ji je mož ponovno očital da daje prednost službi in ne družini. Jaz sem bil tihu in sem se delal tako, kot da nisem nič slišal. Od hudega je spila nekaj kozarčkov žganja in se meni ponudila. Nisem sprejel. Pa mi reče, moraš biti malo frajerja drugače te bodo ženske imele za copato. Tako je z mojem. Me klice samo, kadar ima luno in da bi se rad muckal. Nekaj sva se pogovarjala, nekaj pijače spila. Potem se kar zgodilo. Akcija na klopi. (to nas zanima kaj se je tu dogajalo. Rabili bi bolj podrobno orisano sceno.)