AKCIJA
Za vse ki pišete tukaj gor in ki ne verjamete v to plandemijo, BO VELIKO VEČ USPEHA, če grste p r o t e s t i r a t proti tem ukrepom, kakor da se tukaj gor junačite kaj bi bilo treba narediti, kako je vse u k u r c u, kako ne morete kave popiti na nekem vrtu, pa pojest kakšne pice, ne morete v gledališče, opero, kino………………………………………pravzaprav saj nikamor ne morete, samo v službo, trgovino in domov.
HLAPCI ZA HLAPCE ROJENI, ZA HLAPCE VZGOJENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJBOLJŠE PA SO PEČENE PIŠKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kar jaz vem, je samo LUDI pravi junak, ki se bori za vas SLOVENCE, samo da on ni Slovenec, ampak se bori za vas, vi ga pa zmerjate!!!!
Edini, ki je heroj, ki vam vsaki dan 100 krat pokaže kaj delajo z vami, edini!!!
Pejte se solit b a b e u s r a n e!!!
Niti toliko vas ni v hlačah, da bi prišli na včerajšnji protest, tukaj pa boste spet pisali, da je LUDI č e f u r!!
Ko bo tega vsega konec pa vas bo sram!!!!
in naj vas kar bo sram vse, ki samo lajate!
Normalni ljudje ne protestirajo proti ukrepom za zajezitev epidemije. Lahko še kar naprej lajaš v luno, na te tvoje “proteste” pa bo vedno pricapljalo le nekaj osebkov, ki nimajo stika z realnostjo. Že od lanskega leta poslušamo bevskanje Upor, upor in se potem smejimo ob fotkah anticepilnih Bill Gates 5G karikatur, ki se žalostno smešijo po trgih v času epidemije.
ti si itak en b u t e l dežurni S D S t r o l!
Kar se jaz pogovarjam z ljudmi, bi skoraj vsak šel na proteste, pa se bojijo kazni, ker dejansko nimajo denarja niti za kruh in to vlada ve- TEGA SE VLADA ZAVEDA in to je sramota, da se tega zaveda, ampak nič ne stori za to, da bi ljudje imeli dovolj denarja za kazni!
B U T E L Z A R U K A N !
ti si itak en b u t e l dežurni S D S t r o l!
Kar se jaz pogovarjam z ljudmi, bi skoraj vsak šel na proteste, pa se bojijo kazni, ker dejansko nimajo denarja niti za kruh in to vlada ve- TEGA SE VLADA ZAVEDA in to je sramota, da se tega zaveda, ampak nič ne stori za to, da bi ljudje imeli dovolj denarja za kazni!
B U T E L Z A R U K A N !
[/quote]
Matjažek ima oprane možgane od vsega nakladanja velikega vodje, tko da se ne splača z njim debatirat