Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Akrapović zaposlitev

Akrapović zaposlitev

Ali kdo dela tam … Moj mož bo poslal prošnjo, ker menda stalno iščejo kader – predvsem za delo v proizvodnji – za kovinarje, strojnike in podoben profil (menda so izkušnje veliko bolj pomembne kot končana i zobrazba). Plača je kolikor sem slišala solidna, pogoji ok, odnosi menda tudi na nivoju, tudi ne obremenjujejo delavcev preveč …
Ima še kdo kakšno informacijo .. Ker jaz sem dobila same super informacije in ker ne moj kar ne more verjeti, da je v Akrapoviču lahko sanjska služba za te čase.

Poznam enega, ki nima pripomb. Ko se dela, se dela, zasluži se pa tudi. Človek na mestu, pač.

Akrapovič je eden zadnjih poštenjakov, a zahteva disciplino in trdo delo. Ni zezanja, kofetkanja ipd, je pa pošteno delo pošteno plačano.

če stalno iščejo kader, potem bi ti to pač moralo nekaj povedati, da vse tudi ni tako idealno kot opisuješ, to je moje mnenje in mišljenje , verjamem da se ne motim. Seveda pa želim vso srečo.

če stalno iščejo kader, potem bi ti to pač moralo nekaj povedati, da vse tudi ni tako idealno kot opisuješ, to je moje mnenje in mišljenje , verjamem da se ne motim. Seveda pa želim vso srečo.[/quote]

Širijo se, ne zaradi drugega … S štirimi ljudmi sem govorila, ki delajo tam in vsi so zelo pohvalili.

Poznam dva, ki delata tam. Pri njemu se dela in dobi pošteno plačano. Fer odnosi, kar je danes redkost.

če stalno iščejo kader, potem bi ti to pač moralo nekaj povedati, da vse tudi ni tako idealno kot opisuješ, to je moje mnenje in mišljenje , verjamem da se ne motim. Seveda pa želim vso srečo.[/quote]

Si mogoče pomislila, da ogromno slovencev ne ustreza 8 urno delo, brez kofetkanja, 100-ih pavz, hvatanja krivin, itd.?

Pa vsak dan dobijo 200+ prošenj za delo…

Pa en lep dan želim, Joan

Res??? 200 prošenj??? Potem ni tako lahko notri priti??

New Report

Close