Alarm?
Prosim za nasvet.
V Clio bi si rada dala namontirat alarm – pripravljena dati nekje do 70-80000 SIT. Pri brskanju po internetu ne najdem nič pametnega o ponudbi.
Ali imate kakšen naslov za alarme ali pa vsaj, da mi poveste, kaj mora spodoben alarm imeti, da je vreden svojega denarja (na kaj moram paziti)….
Hvala.
Js ti pa priporocam da se zapeles u Medvode.
Js sm kupu Cobra alarm. Cena okol 60.000 (skupaj z montazo). Vrhunski alarm: senzorji za odpiranje vrat, prtljaznika, pokrova motorja + ultrazvocni senzorji za zascito notranjosti avta + zascita pred rezanjem kablov. Za dodatnih 15.000 si pa lahko omislis se senzor za nagob vozila.
S tem ne mors zgresit.
Ce se peles iz LJ v proti Medvodam, bos vidla takoj na zacetku Medvod na levi strani ene hise, in taprva hisa ma obesen en velik crn plakat SIKURA. V glavnem pri taprvem semaforju zavijes levo in takoj (ne cez zeleznico) se enkrat levo do zadne hise. Tezko je falit. Drugac je pa to Avtoakustika-Alarmni Sistemi, Žontarjeva 3.
Saj vem, da je najbrž pol varianta, da pravi maherji vejo, kako ga onesposobiti, ampak rada bi vseeno, da se ve, da avto ima alarm pa si bo kdo premislil, še preden mi šipo razbije…..
A je samo z znamko alarma že jasno, kako ga onesposobiti – saj je pod vsako znamko cel kup modelov, a ne (mogoče glupo vprašanje, ne vem).
Sicer sem na splošno proti nalepkam, ampak tole sem mislila nalepit. A res misliš, Mačkon, da rajši ne?