Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Alarmne številke o analnih testih

Alarmne številke o analnih testih

Uporabniki socialne mreže Facebook so z več smeški kot lajki reagirali na znanstveno pozitivno novico, da se Covid bolj temeljito in prej ugotovi z analnim testom.

Hitri analni testi bi bolj temeljito določili zdravje javnih delavcev in hitreje omejili situacijo z ukrepi, obenem v spodnjem in srednjem kolonu ni živčevja, zato so posegi tam manj invazivni kot testi skozi nosno votlino.

Če me že kdo slučajno zvleče na test, zberem tega, ne pa da mi nekdo veje v nos tišči.

Analni test bi si lahko tudi vsak sam naredil.
Šolska ministrica je še nedavno veselo razlagala, da ji je všeč praksa iz Avstrije, “ko se otroci sami testirajo”. Kako se skoz nos sam testiraš, mi sicer ni jasno. Ampak analni test pa bi dejansko vsak sam lahko naredil.

Nekaj me zanima. sam dostikrat spustim ta dišečega, zato me zanima, kako je s tem. Če se virus širi z aerosolom, se virus potem širi tudi s prdci, sploh, če je v anusu več Covida kot v ustih in nosu? Moje spodnje gate niso narejene tako kot kirurške maske, zato me zanima, če bo treba nosit tudi maske za na rit in kje se bi te ritne maske dobile.

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa, dobra tale, Janša je odprl podjetje, pravzaprav njegov sin, baje bo on delal ritne maske, ker tole da ljudje pordijo glih povsod, ni za nikamor!!!

hahahhaahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Pa smo se pred pol leta zajebavali, če bo treba še na rit nataknit nagobčnik. 🙂

New Report

Close