Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Albanski jezik v SLO šolah ?

Albanski jezik v SLO šolah ?

Končno bodo septembra začeli v Slovenskih osnovnih šolah poučevati tudi Bosanski jezik. In prav je tako saj gre za največjo manjšino v Sloveniji. Bosancev je v Sloveniji kateri so že pridobili državljanstvo pa njihovi otroci okoli 280,000 + 80,000 tujih državljanov kateri pri nas delajo.

Albanski jezik već od septembra u pojedinim slovenačkim osnovnim školama

Na današnjem sastanku sa predstavnicima Ministarstva za obrazovanje, umjetnost i sport Republike Slovenije su predstavnici Albanskog akademskog društva u Sloveniji (BADS) razgovarali o mogućnostima za uvođenje albanskog jezika kao obaveznog izbornog predmeta, odnosno, dopunske nastave, u slovenačke osnovne škole. Sastanak na inicijativu BADS omogućila je Maja Mihelič Debeljak, direktorica Ureda za ravoj i kvalitetu u obrazovanju na ovom ministarstvu.

Pravilno! Želim, da Slovenijo prevzamejo bosanci. Bravo bosanci. Slovenci so neumen narod!  🙂

Pravilno, to kar smo naredili to bomo imeli. Bravo albanci v vaših rokah je prihodnost slovenije.

Tako je treba. Če se ta spodnji niso hoteli naučiti slovensko, se bodo pa albansko.

Sem mislila, da je v Kranju uradni jezik siptarski.  Tam ne slišiš slovenščine..

Odgovor na objavo uporabnika
Alica437, 16.07.2022 ob 08:19

Sem mislila, da je v Kranju uradni jezik siptarski.  Tam ne slišiš slovenščine..

Na žalost, same kratkonoge,ritaste in noseče ….

jah, 15.07.2022 ob 23:35

Pravilno, to kar smo naredili to bomo imeli. Bravo albanci v vaših rokah je prihodnost slovenije.

A si zmešan slučajno. Tukaj je Slovenija, ne šiptarija. Naučite se slovensko, v vaši Albaniji pa govorite zaradi mene kitajščino.

Ne vem, če sem slišal enga Slovenca. Sama bosanščina in srbščina in nek jezik, ki ga ne razumem.

dominikstarašinič, 15.07.2022 ob 23:23

Pravilno! Želim, da Slovenijo prevzamejo bosanci. Bravo bosanci. Slovenci so neumen narod!  🙂

arabščino bote dobil.

hAha

Kaj zdaj butalčki, a vas zdaj ne motijo več Srbi? Zdaj boste pa lepo trpeli in prenašali čivše . In se učili albansko. Kako se temu že reče bumerang efekt ali carma

Adonissss, 16.07.2022 ob 12:25

Na žalost, same kratkonoge,ritaste in noseče ….

Doma pa dilajo, npr. samo tobak 500 evrov na dan, to je bilo napisano tu na forumu… In potem kupijo lepo stanovanje v letu ali dveh. In neumnim Slovencem ni in ni jasno od kje revnim albancem, ki so morali migrirati zaradi revščine toliko denarja, da so pokupili cel kranj in pokupujejo že vse okoliške hiše, medtem ko sosedov Janek živi pri mamici, garsonjera pri mamici mu  je bogastvo vsega bogastva, če revček nima sreče, ima samo sobico pri mamici…. in sanja… kako bi on to vse imel, ko gara cel mesec, da dobi toliko kot en šiptarcek na dan….
Šiptarčki pa se širijo in širijo, medtem ko Janezek sanja o domobrancih in komunistih in živi pri  mamici.

To je zelo narobe. Čefurji vseh vrst bi se morali naučiti slovensko. Obvezno !   Ne bomo se mi njim prilagajali, ampak oni nam, Slovencem.

pa saj to je že staro, to je že Janševa vlada takoj ko je pred 2,5 leti prišla na oblast uvedla, na predlog Tonina, torej NSI. Samo ne samo bosanski. imenuje se bosansko-hrvaško-srbski jezik in še albanščina. Pa itak naši otroci ne bodo prizadeti, ker so to ločeni razredi. Kaj čmo, Janševa vlada gleda na vse ljudi v Sloveniji.

marabbella, 23.09.2022 ob 12:54

pa saj to je že staro, to je že Janševa vlada takoj ko je pred 2,5 leti prišla na oblast uvedla, na predlog Tonina, torej NSI. Samo ne samo bosanski. imenuje se bosansko-hrvaško-srbski jezik in še albanščina. Pa itak naši otroci ne bodo prizadeti, ker so to ločeni razredi. Kaj čmo, Janševa vlada gleda na vse ljudi v Sloveniji.

Tako to gre ja. Čez 10 leto bodo pa šiptarska ulica, bosanska ulica, srbska ulica, slovenska ulica in vsak bo hodil samo in le po svoji ali bo pa tepen.
In vi temu rečete multikulti….. Očitno, ko je Bog delil pamet seje nekam zagledal in vso dal evgleni, ko je bil na vrsti Slovenec, točneje Evropejec.

To je zato, ker vlada levica.   Janez kaj takega ne bi dovolil. Da celjski župan nagovarja šolarje v albanskem in ukrajinskem jeziku je pa kaplja čez rob.

Ok. Že pokamotroke in iščem varjante da se izselimo in gremo nekam v civilizirano družbo pa čeprav se bomo učili njihovega jezika.

Mislim a resno no. Poln kufer imam teh juznjakov, zdaj jim pa še nasprofi prihajamo. Ne!!

Smo solidno situirani, plačamo en kup davkov in jih bomo raje drugje. Z možen sva oba dobro izobražena in nama ne bo težava. Oba otroka že dobro govorita angleško.

Moja preljuba Slovenija, ti pa kar vzdržuj tujce!!!!

Razmišljam že nekaj časa o takem korakuin očitno bo res treba ven. Ker tole ni več domovina za take kot smo mi, ki imamo nek dober odnos do svoje države, smo kulturni, se trudimo da imajo naši otroci kar potrebujejo, da imajo naši starši kar potrebujejo,…

To je postala socjala država za tujce. Pa ne pričakujem, da bi jim vrata zapirali. Hočem samo da se jaz tukaj počutim bolj doma kot tisti, ki hodijo sem cuzat naše davke. In so izjeme, poznam jih. Bosanci sploh niso tako slabi, samo jezika ne marajo. Albanci so pa druga pesem. Ne nočem več tega, dovolj imam.

Naj se država fitra sama, samo težko bodo potem kaj prišlekom dajali.

Čaoooo

selam alejkum

lej, če bi šli vsi srbi, bosanci, hrvati, albanci ven iz Slovenije, kdo bo pa tebi delal in davke plačeval??? A ne vidiš, da sploh nimamo več kadra- trenutno manjka cca 50.000 ljudi za delat. Mi jih imamo na zavodu 57.000 ampak to so invalidi, sarci pred penzijo, psihoti in lenuhi, ki še nikoli niso delali… Dajmo Bosanci, prpelte že teh 50.000 da bomo lahko normalno živel.

Maka čivčata, 23.09.2022 ob 11:17

arabščino bote dobil.

New Report

Close