Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka BIKAR

Alenka BIKAR

Gledam to bivšo atletinjo, Alenko, ki je nekdaj zmagovala v šprintu, kajne?

V parlament je prišla (kuker un košrkaš, Bilaćevi ni uspelo…) potem, ko je en iz njihove stranke dobil še bolj udoben stolček.

Nooooooo, danes jo gledam na TV, vso zdolgočaseno. Ne govori nič. Verjamem, da nima pojma, zakaj se gre. Ampak plača poslanska je cool, pa še potem ima nekaj dobrih prvilegijev.

Upam pa, da ji je presneto žal, da se je spustila v drek!! Ampak njen glas bo pomemben – lisica pokvarjena!!

danes ima jani glavno besedo…..že cel dan predava, samo čakam da eksplodira….

večjega cirkusa v dz menda še ni bilo:))) janiju je mikrofon nagajal, en mulc je z balkona letake metal, vonta že cel dan na tviterju laja……

…skratka zmerjajo se, žalijo drug drugega, povedanih je bilo pa toliko traparij, da sem se samo smejala…

alenčica pa verjetno res še ni dojela, čemu je tam:)))

Najprej naj povem, da nimaš pojma, kako je biti sploh športnik. Niti tisti, ki dosega vrhunske rezultate. Imela sem smolo, pač nič zato.

Če te človek nič ne vpraša, ne govoriš, kar je pravilo blebetanja, kot ga oznanjaš. Športni dosežki so drugače vnovčljivi, ne čakajo na stol, ki ga boste vi financirali. Nisem zasledila, da je Mazetovo kakšen Turk financiral iz našega denarja, ostalo je n.p nadaljevati, ker je b.p. štorij, ki jih prirejate, kamor se pač primete, obesite.

Do mene je bila kot sošolka fer, za razliko od tebe, ki pokvarjeno deluješ.

Dokler streljate samo z besedami, ni ok, je pa dokaj za vaš dušni mir.

pa kaj si nore gobe za večerjo jedla?

pa kaj si nore gobe za večerjo jedla?[/quote]

To je argument …

Verjetno si mislila reči ŠPORTNICA?

Vau, zakaj jih pa potem drugače ne vnovči?
No zakaj greš sedet za 18 ur na dan, na politikantske seje, čeprav nimaš tri čiste??
Daj povej!

ja ne vidim povezavo med športom in politiko

Vau, zakaj jih pa potem drugače ne vnovči?
No zakaj greš sedet za 18 ur na dan, na politikantske seje, čeprav nimaš tri čiste??
Daj povej![/quote]

Verjetno je ženšče(?) v službi (zbira centke), ali pa nima družbe, pa se pa tkole zamoti…

Kaj pa una od Urške sestrična – za primerjavo. A je kaj boljša? Pa še veliko iz SDS bi jih bilo za primerjati.
Drugače sem pa jaz že vseskozi mnenja, da bi tudi poslanci morali imeti določeno izobrazbo in delovne izkušnje na takih področjih, ki bi pripomogli k njihovemu boljšemu delu v parlamentu.

New Report

Close