Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka Bratušek in angleščina

Alenka Bratušek in angleščina

http://pokukaj.si/show/8524/AlenkaBratuseknaCNNinnjenaanglescina#.UhX_pH8V7Gg

Če ne bi bilo žalostno, bi krepal od smeha!

Aj spik ingliš veri loše almost ništa

VI NID TAJM, NOT MANI

Lih tolk zna angleščino kot jo zna Janša – žalostno.

Janša še slovensko ne zna, tista angleščina z hrasupeljskim naglasom je pa sploh samo še za posc** se od smeha.

A je že kdo slišal Merklovo govoriti angleško? Ali Hollanda? Zna Berlusconi kakšno tujo besedo izgovorit? Slovenčki, ne bodite tako nesamozavestni…

merklca ziher govori angleško, in to kar dobro…. nima povsod prevajalcev zraven

[img]http://www.corbisimages.com/images/Corbis-42-28628097.jpg?size=67&uid=757bc7d7-978d-4941-bd29-74bcbc239b23[/img]

Nič jaz ne vem za ta ziher. Jaz je še nisem slišal.

Janša še slovensko ne zna, tista angleščina z hrasupeljskim naglasom je pa sploh samo še za posc** se od smeha.[/quote]

Ubogi revčki, Janša pa Janša, pa Janša. Tu je odprta tema od AB. Smešno za crknit.

Obupno in sramotno govori ta ženska. Če to ni groteskno znanje potem res ne vem kaj je?!
Govori kot moja mala petletna sosedica pri 5.. Popravljam – moja mala soseda govori 100 krat bolje.
Mene je sram…da imamo tako predsednico, ki ne spravi skup enega pravilnega stavka v jeziku, ki ga obvlada vsak Afganistanec, Iranec, Iračan, Sirijec…itd
Kdaj se jo bomo znebili??

Njeno znanje angleščine me niti malo ne zanima, ker se me ne tiče. Zanima pa me škoda, ki jo s svojimi odločitvami povzroča meni in vsem ostalim Slovencem. In zanimajo me njene prelomljene obljube. Žal je vse, kar je viselo na tistem listu, ki ga je dobila, presneto res.

Mene pa je sram,da so moji sodržavljani takile primitivci! Ki ne samo,da sebe ne cenijo, ne cenijo niti svoje države in drugih državljanov in državljank.In pusti, primitivec, ti tiste, ki jih še nikoli nisi niti videl niti slišal! Njihove države imajo daljšo in ustreznejšo zgodovino, kot tale naša, ki je stara reci in piši le 20 let!! Sramota si ti!

Noben diplomant slovenskih fakultet ne zna nobenega tujega jezika, če ni vsaj nekaj mesecev delal v tujini. Tako da je brez veze kritizirat našo sedanjo predsednico ali kateregakoli našega bivšega predsednika vlade ali države ali parlamenta. Takšno je pač naše šolstvo, kolikor vložimo, toliko dobimo.

bolj kot ti, če imaš tako dober posluh in znanje..Predvidevam, da ti je slon v uho prdnu
in ne ločiš zrnje od plevela….

Janša ve in razume , kaj govori,
tvoja šivilja pa še to bere iz plonk listka.
A ti tudi tako goljufaš?

V tujini nisem prebila niti en mesec, moja angleščina pa je brezhibna! Ker sem se je zavestno učila in se je tudi naučila. Znam še štiri druge jezike. Vse sem se sama naučila. Menim, da danes ni dovolj, da znaš le en tuj jezik! Na voljo je toliko načinov, da se hitro naučiš, da je naravnost sramota, da tega ne uporabiš, če imaš na voljo denar!

Kero sramoto nam dela ta zenska, pa sej je vedla da jo bojo snemali, bi se lahko vsaj odgovore naucila na pamet in izgovorjavo…..res sramota za slovenijo :((((((

Kaj pa ce bi se se vi, ki kritizirate Bratuskovo ali kogarkoli drugega zaradi izgovorjave, se sebe posneli, pa bomo se vaso izgovorjavo ocenili?

New Report

Close