Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka Ružić Košir

Alenka Ružić Košir

Na 24 ur.. Ne zgleda lih suha, in zelo je visoka.. Koliko ima ona kg?.. Ima pa 179 cm..

Za svoja leta izgleda super, sploh če pogledaš bajse, ki so tri dni zapored pred Gospodarcem čakale na pajkice! Tisto je bilo pa grozljivo, jaz sem ravno to sliko obesil na hladilnik in sedaj hodimo v hladilnik samo po res nujne stvari!

55-58 kg..

Lepotica.. Okoli 65 kg..

Meni ne zgleda prav posebna lepotica.

Odgovor na objavo uporabnika
Tam tam, 21.04.2024 ob 09:29

55-58 kg..

Glede na videno 83-88 tam nekje.

Meni pa izgleda čudovito in tiste ki so čakale na pajkice, kot je zapisano zgoraj so za njo peta klasa! Tam pa ko pogledaš kolono ki se vije v trgovino, te pa kar oči bolijo od vsega hudega!

super265, 21.04.2024 ob 09:26

Za svoja leta izgleda super, sploh če pogledaš bajse, ki so tri dni zapored pred Gospodarcem čakale na pajkice! Tisto je bilo pa grozljivo, jaz sem ravno to sliko obesil na hladilnik in sedaj hodimo v hladilnik samo po res nujne stvari!

😂😂👍👍

Ime ali vzdevek, 21.04.2024 ob 10:01

Glede na videno 83-88 tam nekje.

Ona ima izredno višino.. Če bi imela te kile, bi izgledala zelo močna, kar pa ni.. Pa zelo mladega obraza je, skrije 10 let.. Letos bo Abrahanka..

Kje, link?

Dokler vam osebe ni treba nositi na hrbtu, ni vaš problem in se v njene kile ali telo nimate pravice vtikati. Dejte raje svoje dolgove poravnati.

👏👏. Se strinjam. Za svoja leta izgleda odlicno.

Bivša Košir, 21.04.2024 ob 09:14

Na 24 ur.. Ne zgleda lih suha, in zelo je visoka.. Koliko ima ona kg?.. Ima pa 179 cm..

72 do 75

Glede na višino in športno postavo.

Za svoja leta izgleda super in zelo zdravo.

Zgleda top.. Fajn bi pa bilo da se nam javi tu, in pove kako do take fit postave..

Alenka568, 21.04.2024 ob 12:15

Zgleda top.. Fajn bi pa bilo da se nam javi tu, in pove kako do take fit postave..

Ženska je pozitivno naravnana oseba, se redno giba in ne je procesirane hrane, non stop je na superživilih, skratka je res zdravo hrano.

Izključno in samo z dobrimi geni. Je velika, kot se da presoditi dobro oblikovana, proporcianalna, se pravi nima dolgega trupa in kratkih nog kot premnoge prekle. Obraz pa tak ciganski, komur je všeč je, Večina moških ima raje svetlooke, lasje niso pomembni odkar poznamo peroksid.

Izključno in samo z dobrimi geni. Je velika, kot se da presoditi dobro oblikovana, proporcionalna, se pravi nima dolgega trupa in kratkih nog kot premnoge prekle. Obraz pa tak ciganski, komur je všeč je, Večina moških ima raje svetlooke, lasje niso pomembni odkar poznamo peroksid. Sicer pa kaj nas briga, samo ker že sprašujete gluposti …

@Alenka

Ja.

To bi bilo super

Lia477, 21.04.2024 ob 13:53

@Alenka

Ja.

To bi bilo super

Daleč ena najlepših žensk.. Ima dalmatinske gene.. Prava missica.. Znala bi imeti zelo ozek pas(70-80cm),in okoli 73 kg.. Je pa res da tv doda 7 kg..

O sigurno ima več, okoli 70 kg ali več, ne vem koliko je visoka. Ni suhica, ni pa debela. Se je pa zelo spremenila, očala jo naredijo drugačno, jaz jo ne bi prepoznala.

Do jv, 21.04.2024 ob 14:01

O sigurno ima več, okoli 70 kg ali več, ne vem koliko je visoka. Ni suhica, ni pa debela. Se je pa zelo spremenila, očala jo naredijo drugačno, jaz jo ne bi prepoznala.

Spremljam jo na insta.. Ima 177 cm in trenutno 66 kg.. Zelo malo za njeno višino..

Alenka568, 21.04.2024 ob 14:00

Daleč ena najlepših žensk.. Ima dalmatinske gene.. Prava missica.. Znala bi imeti zelo ozek pas(70-80cm),in okoli 73 kg.. Je pa res da tv doda 7 kg..

Meni pa ni več lepotica, zelo se je postarala. Še vedno pa zgleda v redu, ampak nima več tistega žara. Jaz jo ne bi prepoznala fizično, le po glasu sem jo prepoznala. Postavo ima pa lepo za svoja leta. Ima 50 let.

Vem jaz, 21.04.2024 ob 14:24

Spremljam jo na insta.. Ima 177 cm in trenutno 66 kg.. Zelo malo za njeno višino..

Tristo matr, ker nekoga spremljaš na Ig  veš, koliko točno in zagotovo tehta? 🙄

Mejhn pomisli in pejt rajš knjigo brat.

A veste še to, kdaj je prdnila in kdaj je sexala?

Mater, ene veste VSE. Takih se izogibam na celi črti.

Alenka izgleda lepo za svojih 50. Kilogrami? Koga briga?

Ima lepo postavo. In to je to.

Nehajte komplicirat, pa analizirat, ker imate preveč prostega časa.  Škoda.

New Report

Close