Alenka Ružić Košir
Zgleda top.. Fajn bi pa bilo da se nam javi tu, in pove kako do take fit postave..
Izključno in samo z dobrimi geni. Je velika, kot se da presoditi dobro oblikovana, proporcionalna, se pravi nima dolgega trupa in kratkih nog kot premnoge prekle. Obraz pa tak ciganski, komur je všeč je, Večina moških ima raje svetlooke, lasje niso pomembni odkar poznamo peroksid. Sicer pa kaj nas briga, samo ker že sprašujete gluposti …
Daleč ena najlepših žensk.. Ima dalmatinske gene.. Prava missica.. Znala bi imeti zelo ozek pas(70-80cm),in okoli 73 kg.. Je pa res da tv doda 7 kg..
Do jv, 21.04.2024 ob 14:01
O sigurno ima več, okoli 70 kg ali več, ne vem koliko je visoka. Ni suhica, ni pa debela. Se je pa zelo spremenila, očala jo naredijo drugačno, jaz jo ne bi prepoznala.
Spremljam jo na insta.. Ima 177 cm in trenutno 66 kg.. Zelo malo za njeno višino..
Alenka568, 21.04.2024 ob 14:00
Daleč ena najlepših žensk.. Ima dalmatinske gene.. Prava missica.. Znala bi imeti zelo ozek pas(70-80cm),in okoli 73 kg.. Je pa res da tv doda 7 kg..
Meni pa ni več lepotica, zelo se je postarala. Še vedno pa zgleda v redu, ampak nima več tistega žara. Jaz jo ne bi prepoznala fizično, le po glasu sem jo prepoznala. Postavo ima pa lepo za svoja leta. Ima 50 let.