Alenka Ružić Košir
Alenka Ružić se je dobro “pobrala” po propadlem zakonu s Koširjem. Stara je skoraj 50 let, ima pač take gene, da mora “gurat” rekreacijo, da je proporcionalna. Fejst baba in dobra mama je. Predsvem dobra mama, da fura 3 otroke skozi to travmo razpada njihove družine. Košir je luzer pri svojih 50ih, glede družinskih vrednot v času trajanja njihove družine, brez dvoma.
Appartamento, 21.04.2024 ob 14:30
Vem jaz, 21.04.2024 ob 14:24
Do jv, 21.04.2024 ob 14:01
Tam tam, 21.04.2024 ob 09:29
55-58 kg..
O sigurno ima več, okoli 70 kg ali več, ne vem koliko je visoka. Ni suhica, ni pa debela. Se je pa zelo spremenila, očala jo naredijo drugačno, jaz jo ne bi prepoznala.
Spremljam jo na insta.. Ima 177 cm in trenutno 66 kg.. Zelo malo za njeno višino..
Tristo matr, ker nekoga spremljaš na Ig veš, koliko točno in zagotovo tehta?
Mejhn pomisli in pejt rajš knjigo brat.
O svojih kilah sama govori, tudi na FB. Zaveda se svojih let in daje zdravju prednost pred anoreksičnim izgledom. Mislim, da je enkrat rekla, da ima nekih 70 kg. Morate pa vedet, da kamera doda kakšen kg.
Ima tri brate, samo eden je bil v mladosti suh, druga dva že kot najstnika debelušna. Njena mama je imela okoli 130 kg ko je umrla, tako da Alenka nima ravno dobrih genov kar se tiče nagnjenosti k debelosti. Najbrž se je zato tako noro trudila bit suha. Je bila pa tudi Jens mama do konca lepa, eksotična, taka je tudi Alenka. Predvsem je bila njena mama izredno dobrega srca, za Alenko tega ne vem, ker nje ne poznam tako dobro kot sem njeno mamo.