Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alenka Tetičkovič

Alenka Tetičkovič

Berem Story, da jo je mož pretepel. Niti slučajno se ne nameravam naslanjat na nesrečo drugih celo pozdravljam, če bi spregovorila o tem saj so tudi zvezde navadni ljudje.
Vem, da me bo ob tem kdo napadel pa vseeno me zanima kako je s tem hčerinim očetom? Nioli prej nismo videli kakšne skupne slike, da sta par in tudi pisalo ni o tem. Kar naenkrat noseča, nekaj števik nazaj so objavili da s partnerjem ne živita skupaj, včeraj pa objavili to zgodbo o pretepu. Po mojem je bila to samo afera ki se je končala z oploditvijo, a ne? (že kar vidim nekatere, ki boste pisale “pa kaj potem/kaj te briga/kaj se vtikuješ/ …….)
Ampak nane osebnosti pač morajo sprejet, da če se objavljajo lepe stvari se tudi manj lepe. Vsak, ki postane prepoznaven mora vzeti v zakup, da se bo o njemu pisalo.

Dej se malo zase brigaj….pa koga to zanima, baba usekana?

Gre za časopisni članki, ki jih prebiramo vsi ki kupujemo časopise in takih ni malo, glede na to da se prodajajo take naklade. Pa boš rekla/rekel da ti nikoli ne bereš tovrstnih člankov? Navsezadnje – koga pa zanima ločitev Urške Čepin? Povsod lahko to beremo, očitno je že zanimivo. No – ti ki ne bereš gotovo ne veš za kaj in za koga gre. To je moj zadnji komentar pod to temo.

Ne vem nic o njenem osebnem zivljenju, upam pa, da se ima kljub vsemu lepo, saj se mi zdi zelo v redu oseba, sem delala nekaj casa v gledaliscu, pozitivna in nasmejana ze na vse zgodaj, res tak soncek.

Rumeni tisk “prenese” marsikaj. Verjetno tudi tukaj velja,da brez dima ni ognja. Kaj je pa res ?? Lady, Story… to je branje za zabavo, nič v bistvu ne pove,pa kljub temu “vse” :))

Vsaka si dedca izbere sama. Jih je pa res izjemno malo takih tapravih in uredu.
Jaz še vedno upam da bo tapravi prišel.

A je članek mogoče kje na netu?

Te revije so čisto poneumljanje ljudi. Nekateri celo verjamejo !! Tukaj gre samo za naklado- vroče teme, vroči naslovi… Je pa res,čisto vse pa res ni izmišljeno….

hodila je v isto skupino šole za starše, kot midva z možem, ves čas je bil z njo oče otroka/mož/partner, ki pa je izgledal kar precej mlajši – tip je meni deloval (izgledal, se oblačil in obnašal) kot kak študent oz. starosti nekje sredi 20-ih let. koliko pa je ona stara, pa ne vem, ampak vsaj izgledala je kar nekaj starejša od njega

Jaz bi rekla-tako na pamet- 33-37

Oče njenega otroka je eden od kandidatov za sanjsko žensko 29 letni Jure Oman.

http://kvak.napovednik.com/index.php/id/5263/Alenka_Tetickovic

Evo zgodba za vse firbčne …

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=32584

Pred nedavnim je bil članek v Story, kako da so oh in sploh familija, kako očka komaj čaka da vidi Tojo in je nasploh super truper, žal pa zaradi narave dela ne moreta živeti skupaj.
Že takrat se mi je zdelo čudno. Če je njen tip znan po nasilju in je tudi znanec policije…potem je vse jasno.
Meni se smili, nihče si ne zasluži takšnega življenja. Po drugi strani pa mi ni všeč, da se sploh gre dajati neke intervjuje o “skoraj sanjskem” življenju.
Tiste, pa ki ste tako dobre in se brigate samo zase. Očitno se ne, saj ste vse po vrsti odprle post.
Verjamem, da je Alenki težko in hudo, ampak ona je javna oseba, se tako tudi obnaša, v svoje stanovanje je spustila novinarje…to je pač cena slave.
Saj veste, novinarji so s tabo v dobrem in slabem, na žalost pa v slabem še veliko raje. That’s life, face it.

Meni pa Alenka ni všeč.

Meni pa tvoj komentar ni.

Se strinjam s carlo!

Tudi meni ni – presuha, starikava, zobe ma pa Franja boljše kot Alenka 🙂 Skor. Te naravne so take prevelike in jih tako rada sonči, kot Franja mi je zakon, kot Alenka pa sploh ne. In tisti čop na vrhu glave ji niti malo ne paše, ko bi si vsaj dala eno luštno frizurco, da bi jo mal raznežilo, tako je pa taka suha in gubasta, prav starikava. Bog mi oprosti, ampak tako je.

Dobro si jo opisala. Samo meni pa tudi kot značaj ni všeč. Enkrat sem brala en intervju z njo, pa vem, da me je nekaj na njej zelo, zelo motilo.

SPOŠTOVANI!
Moje ime je Jure Oman, rojen 6.5.1976, torej v 33-em letu življenja. Sem sojeni ali nesojeni partner Alenke Tetičkovič. Dovolite mi, da glede na to kakšne afere, kakšen stari znanec policije naj bi bil in podobno razjasnim par stvari oziroma vam povem svojo zgodbo…
Prvo kot prvo vlagam tožbo proti vsem medijem in piscem člankov kjer blatijo moje ime in pišejo razne klobase o meni in moji hčerki Toji.
gdč. Alenka ni tak človek kot jo vi vidite oziroma jo mediji prikazujete. Partnerstvo z njo je za vsakega normalnega moškega “mission impossible”!!!!
Ženska se zasebno obnaša kot največja svetovna diva, kova Marlene Dietrich, Grace Kelly ipd.
Glede partnerstva je pa tako…če stvari niso po “njeno”, je ogenj v strehi. Od najmanjših stvari pa do globalnih zadev. Vse kar se potrudim, vse kar naredim, je deležno negativne kritike.
Zaljubil sem se v njo in ona vame. Vendar je bila moja ljubezen do nje brezkompromisna, z njene strani pa polna nekih manipulacij in iger ki so segale tudi izven odrskih desk.
Celotna zgodba je predolga, vendar se vprasajte nekaj:

Kdo tolerira 2 majhna nevzgojena psa v 40m2 stanovanju ki prosto setkata po vseh prostorih, ponoci lajata in spita v postelji? jaz ne.
Kdo tolerira obiske njene najboljse prijateljice Ksenje ki pride obiskat Tojo s svojo lezbicno partnerko ki se ena drugi usedeta v naročje in zalizujeta? 2 debeli babi se lizeta pred mojo hčerkico!!!! Ej, ne me j…t!
Povrhu ima pa ta Ksenja tudi kljuc od njenega stanovanja!!
Kot tretje…ključ od njenega stanovanja ima tudi “gospod dramaturg” Toni Korošec, ki 2x dnevno hodi sprehajat njene kužke…ta gospod ni nihce drug kot zdravljen narkoman in diler ki je izgubil vse svoje premoženje…že 10 let NIČ ne dela…razen tega da je zavoljo svojega kratkočasenja celo lansko poletje Alenki urejal stanovanje…skupaj z…veste kom….s svojo parterico Jeleno ki pa se je ravnokar vrnila z narko rehabilitacije…
vsi ti ljudje prihajajo v Alenkino stanovanje!!!!!!!!!!!!
Vsi ti ljudje se prosto sprehajajo po stanovanju kjer ZIVI MOJA HCERKA!!!

Ja pizdarija spostovani “normalni” ljudje,kdo, kateri normalni moški in očka bi to toleriral???????
Aja, seveda, zakaj ne zivimo skupaj????
Zato, ker jaz ne sprejemam drugacnosti in dejstva da je treba kuzke sprehajat 3x na dan in da se vse vrti okoli teh dveh cuckov…

Glede mene kot “starega znanca policije” bi pripomnil samo nekaj zadev:
leta 2001 so me kranjski policaji lovili z avtom in sem jim pobegnil, nakar so se zaleteli vame mi nataknili lisice in me pretepli kot psa. Gospod Hanžek je dejal da jim ne moremo nič, ker sem bil sam, vinjen (0,7 promla), oni pa štiri trezne uradne osebe…uradno poročilo je bilo da sem se jaz zaletel v njih in pridobil poškodbe v času karambola…”super a ne?”…po tem je bila v zgodba v medijih in odtlej sem stari znanec policije.

Glede dogajanja v Alenkinem stanovanju povem to, da sem bil zrtev pretepa jaz, Jure Oman, za kar imam tudi dokaze…zapisnik zdravniskega pregleda 1.1.2009 in fotografije mojega obraza.
Prav žalostno je da mediji in razni kvazi novinarji pisete NERESNICO. Evo, do sedaj sem molčal…zdej mam pa dost. Najbolj trpiva jaz in otroček.

Še vedno pa je v meni kanček upanja da Alenka uvidi svoje čudne poglede na pjem družina, da se malo prizemlji in da bomo lepa srečna družinica.

lepo življenje želim vsem!

New Report

Close