Alenkin studio
Spoštovani,
rada bi posredovala pritožbo glede Alenkinega studia, ki odgovarja na forumu Styling.over.net-
Včeraj sem jim 2x poslala sporočilo, oz. odgovor na zastavljeno vprašanje ge. Tončke, z dne 07.12.2003, glede lasnih vložkov. V odgovoru sem opisala svojo pozitivno izkušnjo s tem postopkom, omenila tudi, da je postopek cenejši v Mariboru , kot drugod, da mi je pet let podaljševanje izvajala frizerka, ki je edini uradni zastopnik za Slovenijo za sistem podaljševanja Greath Lenghts. S tem mislim, da nisem delala nikakršne poimenske reklame za katerikoli frizerski salon, tako da menim, da je sporočilo popolnoma primerno za objavo. Res je, da sodelujoči iz Alenkinega studia odgovarjajo na vprašanja nasledjni dan ali pa isti dan pozno popoldne, tako da sporočilo, ki ga pišeš, ne izpiše takoj na forumu-gre torej čez njihovo “cenzuro”. Sporočilo so zagotovo dobili, zato ne bom zadovoljna z odgovorom, da ga niso in naj ga zato pošljem še enkrat. Do sedajle ga na forum niso dali, čeprav so odgovorili na vsa včerajšnja vprašanja. Bi lahko prosim to zadevo razčistili skupaj?? In to na forumu, ne v zasebnih predalih, oz, pošti??
Vnaprej najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav,
popiKa
Popika,
seveda lahko podaste pritožbo in jo, ko vidite, tudi obravnavamo. vendar pojdimo lepo počasi in po vrsti.
Alenkin studijo, je moderator za ta forum in ima vso pravico in mojo podporo, da se odloči, kaj bo objavil in česa ne bo objavil. Taka so pravila pri nas, na vseh forumih. Nobenemu od uproabnikov ni potreebno za nasvet ničesar plačati, torej dobijo odgovore brezplačno. prav tako lahko mariskdo drug svetuje ali podaja svoje mnenje, z polnim imenom, ali pa samo pod nickom. Vseeno pa se lahko moderator osebno odloči kaj bo objavil in kaj ne, to pravico ima, saj nastopa na forumu z vsemi svojimi podatki, kar pomeni, da je izpostavljen javnosti.
Tako lahko tudi vi “popika” zelo dobro veste s kom se pogovarjate in kje lahko to osebo najdete, kontaktirate pa jo lahko na različne načine. Ne razumem pa, zakaj je želja reševati to vaše nestrinjanje preko foruma in ne preko privat maila. Se morebiti bojite, da si boste razkrili identiteto???????
In na koncu. Oni za svojo reklamo nekaj prispevajo. To pa pomeni, da to ni brezplačno, tako kot je za uporabnike, čeprav ostali nemalokdaj izkoristijo naše forume za lastno promocijo in reklamiranje, brez dovoljenja in brez kakršnega koli stroška.
Imajo vso pravico, kaj objaviti in kaj ne. Meni pa se lahko vsakdo pritoži in bom reševal situacijo tako kot menim, da je najbolj prav za vse. Je pa res, da se lahko tudi jaz motim in sprejemam na znanje dobre argumente.
primož
Pozdravljeni Primož!
Torej , če prav razberem iz vašega odgovora, je zaradi njihovega prispevka za reklamo celotna zadeva v njihovih rokah? Vsa sporočila čez njihovo “cenzuro”. Not, fair, my dear friend…..
Reševanje problema se mi zdi umestno preko foruma, saj sem odgovorila na vprašanje na forumu in komuniciram na forumu, tako da pri nastalem problemu ne vidim razloga, zakaj bi morala dovtične kontaktirati na drugačne načine. Nimam nobene želje. Zato se mi zdi pripomba, da ne želim uporabe privat maila, neumestna.
Razumem borbo za obstoj na tržišču, še posebno v frizerski branži. Ampak tako, kot je pri nas , je pa malokje! Pa, prosim, ne mislite, da imam kaj proti omenjenemu frizerskemu salonu-še zdaleč ne! Očitno pa imajo oni nekaj proti frizerki, ki v Mariboru izvaja podaljševanje las….
Glede moje identitete pa-nobene bojazni nimam, da/če bi bila razkrita. Pa kaj, če sem “popiKa”-lahko bi bila noname-whatever….sicer ste pa že neštetokrat omenili, da ste le vi tisti in edini, ki ima dostop in vpogled do podatkov vsakega sodelujočega na tem forumu….
Prilagam še članek, ki sem ba poslala kot odgovor na sporočilo ge. Tončki z dne 07.12.2003 (sicer ga vi lahko preberete tudi iz arhiva serverja), in vas neodvisno od tistega, ki je plačal za reklamo za moderiranje na forumu, sprašujem če se vam morda vam zdi kot reklama za kogarkoli drugega? It’s just an innocent message…Za vse…
Lep pozdravček in alles gute,
popiKa
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Sama sem imela podaljšane lase že pred osmimi leti, približno pet let, ko pri nas to še ni bilo toliko aktualno. Zaradi pravilne in skrbne nege je zadostovala izvedba postopka, (sam postopek cca. 4 ure, odstranjevanje starih podaljškov, pranje in sušenje las, novo podaljšanje), vsakih 8-10 mesecev. Imela sem v povprečju od 90-110kom. vsadkov iz naravnih las dolžine 45 cm.. Podaljševala sem si jih zato, da sem prišla do željene dolžine svojih las. Podaljševanja sem opravljala v salonu v Mariboru (pri prvi frizerki, ki je s tem pričela in ima s tem največ izkušenj; je tudi edina zastopnica za Slovenijo sistema podaljševanja Great Lenghts). Glede cene bi imela sledeč komentar: če seštejete vse obiske, ki jih opravite pri svojem frizerju tekom celega leta, (striženje, eventuelno barvanje, oblikovanje pričeske, eventuelno prameni, itd…), pa še vso lasno kozmetiko, boste prišle do zneska, ki ga je potrebno odšteti za podaljševanje. Kar je bistveno manj kot 200.000 SIT (oprostite Alenka iz Alenkinega studia, ampak v MB je ta postopek cenejši). Vsak malo obsežnejši obisk pri frizerju olajša denarnico za najmanj 10-12.000 SIT. Zatorej postopek sploh ni tako pretirano drag v primerjavi z zadovljstvom po postopku. Je pa res, da podaljšanih las ne smete prati z masiranjem in mešanjem, vozle pa je potrebno po pranju ločiti-kar ščasoma postane rutina. Priporočam uporabo posebne ščetke, istega proizvajalca, kot so podaljški, za lažje razčesavanje. Mi je pa frizerka rekla, da so podaljšani lasje pri meni tako dolgo zdržali zato, ker jih nikoli nisem sušila s fenom-le naravno z brisačo- in pa nisem uporabljala lakov za lase. Vsekakor je to investicija, ki se ob primerni negi izkaže za zelo funkcionalno.