Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Aleš Čar

Aleš Čar

Ja res super za vse te debate,
prej smo sedeli v nekem napol knjižnem skladišču, napol redakciji – in Čar nas je – dobronamerno? narcisoidno? – opozoril na ta forum. Sploh nisem vedel zanj, vidim pa da je zelo živahen…
Pa nemirno noč
Mitja

Ptrešernovo dobi Geister

“Papež ma vas rad”, all of you, tudi izgubljene ovčice….
Beletrinin pogled z gore proračunskega denarja ali subkultura, ki je postala esteblišment.

hej hej džo,
kaj pa ti veš o kiličinah proračunskega denarja in tistem, kar se z njim realizira? Da nisi eden tistih, ki so jih v šoli naučili, da je apriorna kritika v imenu nekakšne apriorne, recimo ji alter resnice najboljša obramba?
Oprosti res me je pogrelo, preveč entuzijazma sem videl na založbi
mitja

Hej, hej pogreti mitja,
kaj pa ti veš o mojem vedenju o odpustkih in tuzemskem kolaču, ki ga peče MK? Stari Woytila je vedno prijazen, dokler mu kdo pušice ne omeni, bog ne daj da bi vanjo segel. V šoli so me učili, da je bilo pri takih hecih tolerance hitro konec.

Joj, kolk je spet ene fovšije in nestrpnosti!!! sej je prav da povemo mnenja in tudi kaj pokritiziramo, ampak ne kar udri po siromaku, no!!! ne glede na to, kaj dobi beletrina in koliko, je glede na stanje kulture v tej državi gotovo premalo v primerjavi z zaslužki ene štacune v enem BTCju v enem dnevu v enem “veselem” decembru. kolikor vem, uroš zupan še nima mercedesa. zato bodmo fer pa dejmo podpret tisto, kar imamo radi (knjige), pa naj VSAJ ta forum ne bo poligon za izživljanje lastne zafrustriranosti. Všeč mi je marsikaj, kar so naredili pri beletrini, marsikaj mi ni, in prav je, da jim povemo, kaj mislimo glede izbora literature.
skupine pisateljev oz.podobno mislečih umetnikov ali pa “umetnikov” so vedno obstajale. zato še niso klan ali kaj podobnega.

super ste
dušan čater
ciudad de mexico

Nič ne veste, prijatelji,

bodite pa srečni

Cankar, Bartol, Kosovel, Strniša

in skeptični

Slavko Grum

Sem razočarana. Namesto prepotrebne debate (cankarjade ali urbana literatura, recimo, pa kako priti do boljših obeh) je zdaj tukaj tekmovanje, kdo bo koga (ponižal). Kot da ni tega že preveč na svetu! Predmestje (cf. Moderndorfer), ni kaj.

New Report

Close