Aleš Rozman – kok je pa to dober tip
Res je. Slinim se, komaj čakam da me en nategneeee. veš da….. he he he he he
Če bo hotel še kdo po meni šariti bo rabil LEDOLOMILCA…. NAJMANJ…. Sicer se mu bo zlomil na meni in prsti polomili….
Iddiotttt
[/quote]
tudi ženske ti to komot napišemo, kar sem ti jaz napisala…
Še zmeraj čakam tvoj odgovor, če ga boš zmogla, ker sedaj si se s tem zadnjim kropucalom popolnoma spustila v sfero tvojega low nivoja – naštej samo enega, s katerim se tako hvališ, da se je po tebi pasel, pa boš upravičila svoje natolcevanje tukaj.
Ko beremo zgornje poste, dobimo ponovno potrdilo, da so slovensko babovje navadne lajdre.
[/quote]
Očitno ti ne zmoreš razumet v današnjih časih, sploh pa ne na MONu, da obstaja tudi prijateljstvo med moškim in žensko in ne samo “lajdranje”. Vem kateri si, pa čeprav si neprijavljen tule. Ker ti kar čakaš, da se nakopunaš na take teme, ko petelin z namazanim anusom, kot preventiva da ne more kikirikat ob 5ih zjutraj.
Najboljše kar je bilo v Sloveniji? Kar imenuj, prosim 🙂 Jure Košir? Jan Plestenjak? Challe Sale?, Domen Valič? Vid Valič? Matjaž Nemec? kakšen drug SLO športnik morda? Kakšen slovenski pilot morda? Kakšen arabski princ morda? Nejc Kodrič? Damian Merlak? Pa od starejših v mlajših letih – ene 20 let nazaj torej: hmmmmm, npr. Tomi Meglič, Peter Butoln, Alen Kobilica, Matjaž Jelen ( Šankrock), Zvezdan Martič, Slavimir Stojanović ( grafični oblikovalec),…….. Mi bodo že povedali, če si bila kdaj v njihovi bližini, vsi od naštetih – samo opiši se, po čemer so si te tako zapomnili 🙂
[/quote]
Priznam, noben od teh. Nihče od teh ni bil na mojem seznamu,…. ne vem, če je kdo od teh dr. (pa ne iz zdravstva….)
WTF. Valič? Nemec? Kdo je Kodrič? Pa kdo je Merlak? Meglič? WTF…Za veliko jih sploh ne vem, da obstajajo…. ne nihče od teh. Zagotovo ne.
Priznam, noben od teh. Nihče od teh ni bil na mojem seznamu,…. ne vem, če je kdo od teh dr. (pa ne iz zdravstva….)
WTF. Valič? Nemec? Kdo je Kodrič? Pa kdo je Merlak? Meglič? WTF…Za veliko jih sploh ne vem, da obstajajo…. ne nihče od teh. Zagotovo ne.
[/quote]
Lej, vidim, da tudi kakšen znan bere tole, ne brez skrbi, nisi bil ti… :)) noben znan, pač tko medijsko znan, ker to niso ljudje iz šovbiznisa ali športniki.
Če je pa še kaj hujšega na svetu je pa to, da omeniš, kdo te je podrl (iz naslova hvaljenja)… to moraš biti pa res fejt gor čez les usekan,….
[/quote]
Aha, ti si mokra samo na Dr. in dr. nazive torej.
Ajde, risanka zate je že mimo, otroci že spijo.
Lej, vidim, da tudi kakšen znan bere tole, ne brez skrbi, nisi bil ti… :)) noben znan, pač tko medijsko znan, ker to niso ljudje iz šovbiznisa ali športniki.
Če je pa še kaj hujšega na svetu je pa to, da omeniš, kdo te je podrl (iz naslova hvaljenja)… to moraš biti pa res fejt gor čez les usekan,….
[/quote]
Ej tronta – a če ena našteje nekaj imen konkretnih Slovencev tukaj, se je po tvoje z njimi dol dajala in podirala, ali kaj? Pa ne moreš vseh sebi enačit. Obstajajo tudi prijateljstva med moškim in žensko, brez dol dajanja. Me ne čudi, da ste današnja “swipe generacija levo desno” tako zaplankano omejena.
Pustimo to, da se nekaterim zdi ful dober tip in oh in sploh. Je malo smešno.
Priznam pa, da mi je že ob prvem valu padel v oči predvsem po tem, da je odločen in ne paničari. Se spomnim, kako so tiste ženske, ki so takrat na tiskovkah sporočale podatke, paničarile, kako je hudo, kako ni tega, onega, ni postelj, ni mask, ni ničesar. Potem je on nekega dne, mislim da je bilo na večernih poročilih, rekel, da ima nekaj za sporočit, nekako v tem stilu so ga najavili. Edini je takrat rekel nekaj pomirjujočega, češ da ni potrebno delati panike, da sporoča, da imajo na Golniku še toliko in toliko postelj, da so pripravljeni na covid bolnike, saj da so se tudi že s hujšimi že srečali. Ni rekel tega dobesedno, ampak nekaj vsebinsko podobnega. To se je meni takrat zdel edini normalen pristop k reševanju krize. Vse ostalo politiziranje in paničarjenje.
Tudi pozneje je s svojimi dejanji pokazal, da je človek na mestu in eden redkih, ki je sposoben v teh razmerah na normalen način komunicirat z javnostjo.
Ni odločen, je pa strokoven, pove realno, tak , ko rečeš, da mu lahko zaupaš.Pove realno in izkušenj tudi zato, ker dela praktično od začetka pojava virusa na prvi liniji in ima torej največ izkušenj s tem virusom sploh pri primerih z zapleti in težjimi stanji poleg tistih zdravnikov, ki delajo še na intenzivkah.
Ni odločen, je pa strokoven, pove realno, tak , ko rečeš, da mu lahko zaupaš.Pove realno in izkušenj tudi zato, ker dela praktično od začetka pojava virusa na prvi liniji in ima torej največ izkušenj s tem virusom sploh pri primerih z zapleti in težjimi stanji poleg tistih zdravnikov, ki delajo še na intenzivkah.
[/quote]
Odločnost je itak posledica strokovnosti.
v vsem tistem cincanju takrat, je bil edini odločen. Vztrajam pri tem. 🙂