Aleš
Očitno je, da moram še jaz nekaj napisati.
res je ta forum je namenjen izmenjavi izkušenj, nikakor pa ne reklamiranje določene kozmetike.
Očitno pa je, da Aleš veliko ve o točno določenih artiklih in jih tudi močno promovira. (razlog: služiti)
In če sedaj poiskusimo najti pravilno odločitev, je naloga dokaj težka. Vendar vseeno: Aleš, mislim, da boste morali omejiti svoje pisanje o Amwayevih izdelkih. V veliko sporočil ste že napisali linke svoje spletne strani in čeprav govorite, da se Amway sploh ne reklamira, moram povedati, da se mu res ni potrebno, če to zanj naredijo njegovo prodajalci. Saj vem, da jih bom slišal, da nismo prodajalci, ampak govorimo samo tisto kar je res. Mogoče imate res prav, ne bom preverjal, vendar moja odločitev temelji na občutku, da večina uporabnikov ne mara vašega reklamiranja in ponujanja izdelkov na tem forumu, niti na drugih. Zato lepo prosim, če Amwayeve izdelke ne ponujate več niti svoje spletne strani.
Saj je vsak link, ki ga napišete, reklama. Amwayeva strategija: Kupuj kvaliteto in služi. Uporabljaj in še služi zraven…… Lahko rečemo, da je vse res, samo splošna energija tega foruma se preveša v vedno večjo negativnost do Aleša in teh izdelkov, zato tudi iz tega vidika pravim, da naj se to ustavi.
te forume bere okoli 100.000 uporabnikov in če bo splošno mnenje še bolj negativno, mislim, da to prej škodi kot koristi. (izdelkom)
Moje mnenje Aleš: pristop je bil popolnoma napačen 🙁
vsem, ki tega ne marate, sporočam, da ste strpni. Kaj storiti???
za take reči obstajam jaz, moram pa pretehtati obe strani, da se lahko odločim. Zaenkrat naj ostane pri tem kar sem napisal.
primož
Zdravo,Tinkara!Čeprav je tvoje mnenje o mojem pisanju negativno in v tem nisi osamljena je na srečo več tistih, ki imajo nasprotno mnenje in mi pišejo direktno na moj mail(ne vem zakaj se “nasprotnice” skrivate za aliasi).Če si kdaj imela slabo izkušnjo s kozmetiko ,ki ji jaz 100% zaupam saj vem,česa je sposobna,opiši svojo teževo in jo bom poskusil rešiti.Do težav običajno pride,če ti niso pravilno ocenili tvoj tip kože in si zato uporabljala izdelke, ki so namenjeni drugemu tipu kože ali pa te niso podučili o uporabi in nisi vztrajala.Marsikdaj se ob prehodu iz ene kozmetike na drugo pokaže tudi reakcija kože,kar pa je normalno,kajti koža je živ organizem in se prilagaja na različne vplive okolja.Stvari, o katerih pišem so rezultat izkušenj, seveda pa je vsaka omemba določenega izdelka takoj tudi reklama(pravijo, da je ustna med prijateljicami celo najboljša).Če bi bil sam prodajalec bi veliko večji efekt dosegel z direktno prodajo od vrat do vrat kar pa ni moj namen.Če malo pogledaš moje poste boš zasledila,da omenjam tudi izdelke drugih firm,pač tiste,s katerimi imam dobre izkušnje.Če je stvar slaba je nikoli ne priporočam.Torej:če ima kakšna slabe izkušnje z izdelki naj napiše,pa bom poskusil rešit problem.
P.S.Mimogrede,zelo sem presenečen nad zelo slabim odzivom na temo “kozmetika polna strupov”….
Aleš, vljudno vas naprošam, da prenehate resnico zavijati v celofan, da niste prodajalec. Ste točno to in nič drugega.
Izdelke drugih firm ste začeli omenjati šele potem, ko ste ugotovili, da vas v glavnem ne sprejemamo in ste želeli popraviti slab vtis.
Mislim, da nas 99% pozna Amway, vsaj 50% pa smo bili že na tako imenovanem planu. Če bo kdo hotel karkoli od Amwaya bo šel do tistega, ki mu je stvar prvi omenil. Tako so pač meni omenili, da se dela. In še vprašanje ali imate dovoljenje Amwaya Slovenije za oglašavanje na teh straneh? Kot uporabnik VEBSO strani bi to dovoljenje morali imeti.
Lepo da se je Aleš tako prijazno odzval (ponekod je bil, kot sem prebrala, tudi že žaljiv). Sicer pa moje sporočilo sploh ni bilo naslovljeno nanj.
Amway se mi zdi zanimiv sistem. Kar imam izkušnje je vsem opral možgane.
Glede njihovih izdelkov pa: Izjemno nezadovoljna sem bila z njihovo “nego” kjer so me popolni amaterji poskušali prepričati o nevemkakšni kvaliteti in učinkovitosti izdelkov. Izkazalo pa se je, da ne poznajo osnovnih pojmov o sestavi teh izdelkov. Na žalost so vsi ostali prisotni na predstavitvi nasedli. Naslednji dan sem imela precej izsušeno kožo po licih. Verjamem, da imate tudi ostale podobne izkušnje in menim, da je sedaj končno že čas, da naredimo prostor za prave nasvete in ne nenehno vsiljevanje, reklamo in širjenje laži (70% holivuda uporablja to kozmetiko, lepo vas prosim).
Spoštovana g.Tanja!Svetujem vam, da se potrudite do moje strani na Vebsu in si preberete pozdravni govor.Iščem poslovne partnerje ne pa kupce!Oglaševanje pa si sam zamišljam malo drugače.Povejte mi za kakšno firmo, ki po vaše oglašuje po forumih.Debata na forumu je kontakt s potencialnimi uporabniki!
Za vas bi bilo bolj enostavno, če bi rekli: Prodajam super kozmetiko! S tem bi bilo to vprašanje rešeno. Še vedno se izmikate nekaterim odgovorom. Kdor kupi pri Amwayu in je včlanjen preko vas (se pravi, da je v verigi), kar je vaš namen, pridobiti čimveč takšnih, ki bodo pod vami, boste od tega imeli denarno korist. Torej prodajate!!!!
Še enkrat ali imate dovoljenje Amwaya Slovenije za reklamiranje?
Za vas bi bilo bolj enostavno, če bi rekli: Prodajam super kozmetiko! S tem bi bilo to vprašanje rešeno. Še vedno se izmikate nekaterim odgovorom. Kdor kupi pri Amwayu in je včlanjen preko vas (se pravi, da je v verigi), kar je vaš namen, pridobiti čimveč takšnih, ki bodo pod vami, boste od tega imeli denarno korist. Torej prodajate!!!!
Še enkrat ali imate dovoljenje Amwaya Slovenije za reklamiranje?