Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Alfa finance d.o.o.

Alfa finance d.o.o.

Živjo.

Ali je imel/ima kdo izkušnje s firmo Alfa finance d.o.o., ki ima sedež na Kotnikovi v Ljubljani.
Ponujajo kreditiranje, pa me zanimajo vaše izkušnje(dobre, slabe).

Hvala,lp,

devetka

Priporočam NE, saj družba, ki nima sredstev niti za ene počitnice na Jadranu, ni ravno ustanova s katero bi si rad pomagal.

Se strinjam. Niti Bonafin, saj ima blokirane vse svoje račune..

Najbolj lahko pomagajo na zastavi.me

Pozdrav

Pri Alfi finance na kotnikovi 5 ..sva z očetom zastavila stanovanje pod hipoteko ki je vredno 140.000 za 30.000 evrov…na 10 let.. stem da podpišeš da si sprejel 64.600 evrov in nikjer ni zavedno da si sprejel 26.200 evrov gotovine.. obrok je 540 evrov od tega vračaš mesečno glavnico 90 evrov … imajo svoje stranke ki zastavijo svoj denar ..seveda stranka oz upnica ki da denar pride na ogled stanovanja in pove ali ji stanovanje ustreza ..notar ki je overil to goljufsko pogodbo je stal 3.800 evrov nama je ostalo 26.200 evrov…plačala sva 44 obrokov po 540..evrov ( 23.760 evrov )..nakar se je ustavilo ..saj nisva imela več denarja za obroke ..neplačanih obrokov se je do danes nabralo za 13.tisoč 800 evrov …upnica je dala zadevo odvetnici da smo sprejeli 64.600 evrov gotovine in toliko zahteva ..ta nam grozi z prisilno izterjavo na sodišče – prodaje nepremičnine če ne poravnamo zapadlih obrokov v roku 15 dni ..
ZDAJ SPRAŠUJEM VAS DRAGI MOJI ..KAJ NAREDITI KAM SE OBRNITI ???

MOJ ..E-MAIL [email protected] 21.03.2013

Zgodba sicer deluje kot iz pravljice. Podpisujete neresnične zadeve in niste naredili nič? Plačujete oderuške obresti in niste naredili nič? Več kot dve leti ne plačujete in niste naredili nič? O kakšni upnici govorite? In potem na koncu za višek vsega sprašujete ne internetnem forumu kaj vam je storiti?

Iz vsega skupaj malo dvomim, da ste opravilno sposobni.

kaj tebi ni jasno provokacija ?

si pismen-a ali nisi pismen-a

To ste zihr vi iz Alfa financ napisal.. noben drug se nebi tako hitro odzval ..
Kar se tiče upnice je to tista gospa ki založii denar namesto vas , vi ga tak nimate in potem ko revežem prodajo stanovanje si denar razdelite …

Ko banka ne da denarja,ker imamo siromaki male plače ali pokojnine in nismo kreditno sposobni,najamemo kredit preko kreditnih posrednikov,kateri pa so pravi goljufi,verjemite mi, ker sem to naredila in me je zelo veliko stalo denarja in živcev.Kredit imaš odobren res v 2 dneh,mislim na hipot. kredit,glavnica za njih pomeni,gotovina,ki si jo dobil plus obresti,to ti vknjižijo plus letno orestno mero,moj primir;:dobila 42,000eu glavnice-vknjižili so mi 92.300eu 4% letna obrestna mera-kredit za dobo 10 let z mesečnim obr.760eu.KREDIT sem hotela čez 6 mes.poplačat z denarjem od prodaje ene nepremeč.,takrat pa se je zakompliciralo,ker upnik hoče imeti glavnico in obresti.Jaz se bila preveč naivna in sem verjela kredit. posrednici in pri notarju Sikošek Jožetu v ljubljani podpisala takšno pogod.POZIVAM vse ljudi,kateri so mogoče storili isto napako in najeli kredit preko posred.ALFA finance d.o.o. Ljubljana.- in MITAS-Mišel Tusanovič ,na to prijavijo na policijsko postajo LJUBLJANA ŠIŠKA Podutiška cesta88,pa še to.:vse take pogodbe pa se overjajo pri notarju JOŽETU SIKOŠKU v Ljubljani.,KER POSREDNIKI PRAVIJO ,da on vzame malo več eu in nič ne komplicira,tako so rekli meni.Zadevo sem prijavila policiji,vendar ne vem ,če bo od tega kaj ratalo,zato še enkrat pozivam vse,ki so bili ali pa še bodo oškodovani naj podajo prijavo,potem je več možnosti,da tem goljufom,ki služijo ogromne denarjein plačajo malo ali celo nič davka,stopimo malo na prste.

Zdravo,

prosim, da mi pomagate in pišete na moj privatni mail, ker sem se znašla v enakih težavah kot mnogi pred mano, ker sem si sposodila denar od Alfa Financ in ga nisem vračala, ker sem bila brezposelna. Prosim samo za dobre nasvete in ne obsojanja zakaj nisem mogla odplačevati, ker imam dobre razloge. Resno potrebujem pomoč in dobrega odvetnika. Kako ste vi rešili zadevo z Alfa Financami? Pomagajte prosim.
Moj privatni mail je : [email protected]

Hvala vsem za kakršno koli pomoč in odgovore.

Lep pozdrav!

Samo nekaj me zanima,zakaj sta šla sploh podpisat tak papir,če je pisalo da sta sprejela 64000,ne pa 26000?

Pozdravljeni !
Vsi oškodovanci oderuških kreditov pri ALFA FINANCE IN MITAS-Mišel Tusanovič,se javite na moj e-mail: marjanka 71 @Hotmail.com, naj vam ne bo narodno,saj je človeško delati napake,sploh pa ko je človek v stiski in ne vidi drugega izhoda ! Tudi sama sem bila v tej situaciji !

Predstavite se s svojimi osebnimi podatki in opišite situacijo,da bom vedela ,da ni slučajno pisal nekdo od teh goljufov !
Zelo se čudim,da ta d.o.o.,še sploh posluje,verjetno ima zelo močno ozadje ,veste na ,kaj mislim,?
Več nas bo skupaj,potem morda lahko kaj naredimo,eden sam pa ne more nič,to vem iz svojih izkušenj in še sedaj ne morem preboleti te svoje naumnosti,naivnosti,preveč zaupanja v ljudi,čeprav sedaj ko gledam,kaj se vse dogaja v naši SLOVENIJI ,imam bolj jasno sliko, !
Lep pozdrav !

Čudi me, da po opravljenih davčnih, inšpekcijskih in drugih pregledih, ki so odkrili veliko nepravilnosti, kot tudi kazenskih ovadbah na osnovi teh pregledov, ta družba sploh še obstaja.

Ne glede na to, da mi je znano, kako in s kom posluje že od nastanka.

Iz spletne strani MGRT ni razvidno, da bi imeli dovoljenje za potrošniško kreditiranje. Zato najprej poizvedite na MGRT, ali so takrat v času sklepanja pogodb z vami imeli dovoljenje za potrošniško kreditiranje.
Če ga nimajo, je pogodba nična in vrneš le toliko, kot si dejansko prejel. Tudi oderuški krediti so nični.
Ničnost se nato dokazuje na sodišču.
Oderuhe vsekakor prijavite na TIRS in policijo.

Napotite se k odvetniku.

Res ste nateguni.jaz sm dobil 13000 v pogodbi napisano 36000 evr.letos sm to poplacal in vam povem da sem vas prijavil na vse mozne inspekcije rad bi pa vidu da me nekdo od vas poklice pa grozi s kako tozbo pol bi pa vidl k bi vam jebu mater lopovsko

Kadar boste v zelo veliki krizi in boste našli nebančne družbe, ki vam ponujajo posojila, preverite, kot sem že predhodno zapisala, v nasprotnem prijavite.

Če pa boste že podpisovali karkoli, pa naj vam najprej nakažejo denar na račun ali dajo na roke (kar počnejo), po predhodnem dogovoru ali pa vprašajte, če boste dejansko prejeli vsoto, ki je zapisana na pogodbi. V kolikor vam bodo odšteli morebitne stroške za zavarovanje kredita ali kot poroštvo ali strošek, da vam je bil kredit sploh odobren in ga bodo odšteli dejansko od zneska na pogodbi ter ne boste imeli za to potrdila, obvezno zahtevajte potrdilo o plačilu, ki so vam ga odšteli za razlog, če znesek iz pogodbe ne bo isti, kot vam je bil dan, nakazan.
Kajti, dogaja se, da se ob sklenitvi pogodb, ki se podpišejo dogaja, da piše na pogodbi eno, izplačano je pa drugo. V minus potrošnika. Gre za zneske od 200 do 570 evrov ali več.
Nekdo npr. želi posojilo 1400 evrov, od tega plača npr. že takoj (brez potrdila) 400 € in dobi ven le 600 €, nima pa potrdila, da je teh 400 plačal v žep nekomu. Ali vzamejo kredit za 2000 evrov, plačajo takoj 570 evrov, spet brez potrdila, v žep nekomu. To so zgolj primeri, ki obstojijo.

Da ima pa nekdo pogodbo za 36 tisoč in jih dobi le 13 tisoč, pa še vse to odplača, pa družba nima niti dovoljenja za potrošniško kreditiranje – zakaj ste toliko odplačali, če bi šli v takem primeru lahko na sodišče po začasno odredbo in razsojo o ničnosti pogodbe, če ni bilo dovoljenja v času sklepanja z vami? Če so pa sicer morda takrat imeli dovoljenje, pa je vsekakor nična tudi pogodba, ko gre za oderuške obresti. Zato vam svetujem, da se obrnete na odvetnika in vložite VI tožbo zoper takšno družbo. A se sploh zavedate, da ste pustili družbi najmanj 23 tisoč kar tako? A boste to mirno prespali? Vložite tožbo Vi! Če imate dokaze, se ne bati. Zagotovite si pa dobrega odvetnika. Živa Drol Novak je za te zadeve zelo zverzirana. Ne čakat. In žal je v takšnih primerih sodišče edina pot.
Najprej izterjaj, kar je tvojega, če ti bodo pa grozili, pa prijavi policiji. Če je šlo pa na inšpekcijo, bodo pa morda tudi sami kaj po uradni dolžnosti postopali.

Take gospodarstvenike je potrebno zatreti v kali. Ne šele potem, ko obogatijo.

Tiste za nazaj pa raje ne grem brati, ker me dejansko zmrazi pri še večjih zneskih, ker vsi trobijo, kako je treba gospodarstvo okrepiti. Na račun davkoplačevalcev!

Tale posel se bo moral nehati, slej ko prej!

Vložite tožbe, tudi tisti, ki ste lansko leto pisali, če imate osnovo. Pa prijavite vsekakor, ker to je absurd bogatenja na šibkost računa ljudi. In upam, da take čimprej doleti sodba z večkratno globo, ki so jo potrošniki morali njim dati v vračilo.

Eden se je tudi skrival, dokler ena stvar ni zastarala, je prišla pa druga, na katero je pozabil in pač čepi v priporu.

Združite se proti takšnim oderuhom, za manjše ali večje zneske! Sodišče vam bo pomagalo, odvetniki tudi, le dokaze potrebujete. Če vas je več, so priče tudi dokaz.

na Val 202 , danes ob 12 uri. poslušajte in bodite previdni. omenjeni goljufi: Lili Mihelčič, – preveriti agencijo , ki sposoja, pridobiti pisne informacije o dejavnosti, če so registrirani…
sodišča slepo verjamejo samo tistemu, ki je napisano (priče nimajo teže dokazil),
prijaviti notarja, če ne omenja zneska, ki je pravi in dejanski v posojilojemalni pogodbi…
pritožba na tržni inšpektorat ali policija !

seznanite na telefon:

novinar Marjan Jerman.

Tudi sama imam problem z alfo finance d.o.o., gre za posojilo s hipoteko, nekaj casa nisem placevala in sedaj imam plombo na nepremicnini, tako da jo ne morem prodati. kam se obrniti, jih prijaviti na inspekcijo, policijo, kaj narediti? mi lahko kdo da nasvet? je res da je pogodba nicna ce nimajo prijavljenega potrosniskega kreditiranja?
hvala

Če nekaj časa nisi plačevala, upam, da si se najprej dogovorila, da pač ne boš zmogla plačevati. Upam pa tudi, da si se vmes pozanimala, kakšen kredit si sploh podpisala.

Tudi, če neko podjetje, družba nima dovoljenja s strani pristojnega ministrstva, seveda zakon pravi, da je takšna pogodba nična in da je kreditojemalec dolžan vrniti le toliko, kot je dejansko dobil izplačanega. Vendar, čeprav zakon sam pravi o ničnosti takšne pogodbe, moraš ničnost dokazovati na sodišču! Tako ti ostane odvetnik, vložitev tožbe, kjer je že začetna sodna taksa odvisna od višine zneska same tožbe, potem so pa še ostali stroški (ker se vsaj pritožiš, ker skorajda noben takšen postopek ne pride skoz brez pritožb). Sama pritožba tudi kar nekaj stane, predvsem stane tudi samo zastopanje pred sodiščem. Če ne prideš vmes do sodne poravnave, ki recimo traja cca leto dni (le do tega postopka, odvisno od zneska), imaš lahko stroškov le v pol leta za dobrih jurja evrov.

Če pa se bere, koliko ljudi imate težave s to družbo, pa lahko zadeve prijavite skupno ali posamično tako na policijo kot na TIRS (tržni inšpektorat). Ne vem, kaj sploh čakate.

Bistvo je, da v času, ko si ti podpisovala pogodbo, neka družba ni imela dovoljenja za kreditiranje. Če ga oni sedaj nimajo, takrat so ga pa imeli, potem lahko edino preverjaš, kakšne obresti ti je takšna družba nabila in uveljavljaš nično pogodbo, če gre za oderuške obresti.

Sodišča res dolgo niso verjela, dokler se ni kako drugače začelo dokazovati. Četudi ljudje niso imeli pisnih dokazov. Kot npr. da so ljudje plačali eventuelno zavarovanje kredita, pa za to niso dobili nobenega ustreznega potrdila. Ampak je dejstvo, da je včasih vse odvisno le od sodnika, ki bo presodil, kdo ima večjo težo pri dokazovanju besede proti besedi (in če nimaš prič). Načeloma pa, na sodišče vlagati tožbe niti ne moreš, če nimaš sploh dokazov.

Ampak res ne vem, kaj čakate. Toliko pritožb, toliko goljufij – policija ali tirs ne bosta samo zato, ker vi nekaj napišete na forum (ker mnogi tudi pač lažejo), kar tako sami začeli postopke. Prijavi na tirs, včasih začne na podlagi tega postopek že po uradni dolžnosti in sama obvesti policijo. Zadevo lahko prijaviš tudi anonimno, samo če želiš kaj doseči, potem ne moreš pričakovati, da bodo tvoj primer ekstra obravnavali, če boš pač anonimna.

Za začetek preveri na MGRT, ali je imelo podjetje v času, ko si ti sklepala pogodbo, torej na določen podpisni dan, dovoljenje za potrošniško kreditiranje. Potem boš lahko najprej rekla, da je pogodba nična po zakonu, če ga takrat niso imeli. Da boš pa odplačala le toliko, kot si na podlagi take pogodbe dobila, boš morala pa kar na sodišče, da ti prizna ničnost pogodbe. Kar ti bo tudi tirs podobno povedal (z drugimi besedami).

Ne nasedajte več privat posojevalcem, če vam banka ne da denarja! Zato raje pač malo pas zategnite, predno pridete do takšnih kalvarij!

V vsakem primeru boš morala odplačati, kar si vzela. Koliko, bo presodilo sodišče, če pa ne bo sodišče, boš pa plačala vse, z obrestmi, kar so ti posodili, drugače bodo oni tebe bolj čopatili. Nobenemu se pa ne splača prodajati nepremičnin v teh časih, ker so pod ceno. Ampak, takšni se znajdejo bolje kot vi, zato si pač ne dovoli,da ti vzamejo streho nad glavo. Ker plačati boš vseeno morala, četudi je pogodba nična – vsaj toliko, kolikor si dejansko prejela! Sodišče ti bo pa brisalo, ko bodo stvari čiste, do takrat boš pa pač plombirana. Zato stopi do odvetnika.

Ne, ni res, da morajo imeti dovoljenje, kot je bilo že zapisano prav v tej tematiki. Če je že zapisano, da morajo imeti dovoljenja. Včasih je treba malo bolj brati.

Ker sem imela ravno te dni pretvorbo CHF v EUR in že prvič CHF, torej oboje potem pri notarju, ker je kredit zavarovan s hipoteko, ne vem, kaj delajo ljudje pri notarju, če ne sledijo branemu, saj podpišejo na podlagi prebranega, ker ti piše, da si sledil prebranemu in nato to podpišeš.
V končni fazi ti npr. banka da predhodno tudi pogodbo in imaš ti tudi možnost, da rečeš notarju, da ti da najprej za preveriti vse detajle, potem se to na glas bere, potem pa še podpiše.

G. Jerman, sodišča so dolgo verjela, ker pač na sodišče greš, kot zadnja možnost, z dokazili pri vlaganju tožb. Ker se je pa razpaslo, da so družbe nategovale ljudi, potem tudi sodišča ne morejo več preslišati, da nekaj pa res ni bilo res. Zato kot novinar ne potrebujete navajati tudi sami nekih kvazi slepih pričevanj, če nikdar niste bili na sodišču v takšnem primeru ali sam udeležen. Brez potrdila.

In če se vrnem iz novinarskega prispevka ravno za primer CHF, ko je družina navajala, da je prešla iz CHF pretvorbi, ko se je tečaj osvobodil iz 400 EUR tečaja CHF na 900 EUR, tudi ne vem, kaj je takrat ta družina podpisovala na banki. Včasih se stvari toliko napihnejo, da glava boli, če že res ne poznaš vsaj malo stvari. In če ljudje mislijo, da bodo dosegli z gesto, da so bili zavajani, da so jih banke nategnile, potem bodo vlagali tožbe na evropsko sodišče, če že na slovenskih ne bodo, bodo vmes, še predno se bodo zadeve zaključile, že najmanj trikrat preplačali kredit, ki so ga prvotno vzeli. Zato naj ljudje najprej poskrbijo za sedanjost in rešijo, kar se da, potem pa naj gredo vlagati tožbe. Ker tisto “združenje frank” ali kako se imenuje, so jasno tudi povedali, da bodo le svetovali, da jih pa ne bodo zastopali v tožbah (pa da bi jim to celo še plačali).

Vsak, ki je vzel kredit v tuji valuti, je vedel, da tvega. Res pa ni nihče vedel, da se lahko obroki obrnejo fajn v njihovo pogubo. Tako se pri trenutnem gibanju ali slabšanja moči EUR tudi ne ve, kakšni bodo obroki v naprej za tiste, ki imamo sedaj kredit v EUR.

Če bi bila danes na istem, nobenega kredita ne bi vzela. Sem se pa le toliko vseeno zbrihtala, da sem iz CHF pretvorila kredit v EUR, in prišparala na vseh stroških, tako na banki, pri notarju ter še sodišču, ker mi je banka vse pokrila. Že ko je leta 2011 švicar piskal visoko, predno so ga zajezili, sem si sama takrat rekla, da bi bilo dobro kredit pretvoriti v evre. Pa ga nisem, ker bi imela kup stroškov. Ki jih ne bi zmogla pokriti. Torej je bilo vprašanje časa, do kdaj bo švicar zdržal mejo. Zato naj ljudje ne krivijo bank in sploh pa ne v primeru, ker dvomim, da je tista družina sploh prebrala pogodbo, saj se ti obrok ne more zvišati kar za 2,5 vsoto, če se prvotno s tem niso strinjali ali niso brali, ker so pozabili brati tudi drobni tisk in vse pribitke, obresti itd.. In sedaj pravijo, da bodo celo deložirani. Kot da je banki v interesu prodaja nepremičnine, ker so cene sedaj pod ceno, pri kreditih pa živijo od obresti. Seveda jim je predvsem v interesu, da pustijo ljudi brez strehe nad glavo. Če ljudje sami ravno nič ne mignejo, ko jim zagusti. In čakajo na čudeže – v takšnih primerih potem negativnih. In verjetno niso niti poklicali najprej banke, kako bi se dalo dogovoriti, ampak so le trobezljali, še predno je zagustilo, kaj jim je takrat banka povedala. Pa naj gredo v tožbe – kako pa bodo šli, če ne morejo niti kredita odplačati? Me nihče ne bo prepričal, niti novinarske zgodbe, ker je vedno potrebno slišati vsaj dve plati!

Tako g. Jerman, potrebno je slišati več plati, predno slepo verjameš vsemu, kar kdo pove.

In če že imate kakšne napotke, bi lahko bili bolj konkretni ter objavili npr. spletno stran MGRT, kdo ima trenutno dovoljenje in napotek, kam naj se obrnejo, če so družbe imele takrat, ko so ljudje sklepali pogodbe, veljavna dovoljenja.

http://www.mgrt.gov.si/si/delovna_podrocja/notranji_trg/sektor_za_varstvo_potrosnikov_in_konkurence/potrosnisko_kreditiranje/

Ti si pa malo smešna ali še bolj naivna, kot si bila prvič ali pa tisti goljuf, ki ti bodo nasedli in ti posredovali podatke, potem bo pa še v naprej kaj za brebrati. Ko bo morebitno postopanje.

Povej mi, kdo ti bo podal osebne podatke, ker bo morda pomislil, da si ti tista ena, od goljfov. In upam, da res kdo ni nasedel.

A si ti slučajno prijavila na policijo, na inšpektorat? Ker, ne moreš kar tako trditi, nekaj iz ozadij, da se nič ne stori, če pride prijava. Razen, je logično, da sam sebe ne boš prijavljal.

Slej ko prej vas bo goljufe doletelo. Če nekdo misli, da Tirs ne preverja samo zato, ker je nekdo ustanovil nov naslov za firmo, pozabil je pa spremeniti še osebne podatke, da ga zato ne bodo preverili. In če je potrebno, sporočajo tudi na policijo, že po uradni dolžnosti, kadar nastane sum.

p.s. predno sama zahtevaš osebne podatke, bi bilo verjetno res potrebno tudi tebe malo preveriti.

Sicer je star post, ampak, upam, da res kdo ni nasedel.

V zivljenju sem vzel kredit samo dvakrat. Enkrat od banke, po poplacilu so me po enem letu obvestili, da moram placat se pol miljona obresti v sitih.Vprasal zakaj, ja imate se preostanek kredita na vasi hranilni knjizici katerega smo nakazal takrat ko ste poplacal kredit. Denar je lezal eno leto na moji hranilni, zanj dobil 45.000 sit obresti, banki pa sem moral placat 500.000 za isti denar. Nauk zgodbe beri pogoje, ki jih podpisujes!!! Alfa dragi moji pa nic ne posoja in ne kle govort, da gre za potrosniski kredit. Sam vzel preko njihove pomociin to od fizicne osebe, ki so mi jo predstavili. Ne vem od kje vam pogum, da notarske stroske in z. k . in ostale stroske stejete kot da jih naj bi dobili. To je dragi moji itak kalo!! Podpisal pogodbo za vec let in dobil denar ob povsem znanih pogojih. Ce kdo misli da je v komunizmu in da ni treba za denar nic narediti se je pa zmotil. S pogoji sem se strinjal ker so mi bili strokovno predstavljeni in dvakrat prebrani tako na alfi kot pred notarjem. To, da ste bili zavedeni je cista laz. Samo svojo agonijo po propadu ste si sli podaljsat tisti ki niste to podpisovali z dobrim namenom oz pravilni uporabi denarja.Priznam, da sem tudi sam bil na tem, tezko poplacal dogovorjeno in prevzeto in sem tem puncam se danes hvalezen za pomoc. Podatkov po neznanih mailih pa ne dam nobenemu, tam so lahko sele pravi zmikavti. G. Novinarju pa svetujem ce bo o tem pisal naj se preje poglobi v zadevo pa bo lahko kmalu ugotovil, da tu ni kak pisati. To je tako kot pri kurbi ko placas posle jebanja nije kajanja. Pa se nasvet vsem: nobenih kreditov ker potem delas se za obresti, notarje in ostalo golazen.

zivjo! vem da je tema zastarela ampak me zanima ce imate mogoce kakaen nasvet? jaz sem si sposodil 14.000 ona la so mi v pogodbo napisali 36.000 nemorem vracati,hiso so mi ze vzeli ampak se vedno placujem. sem jih tozil amapak sem izgubil zdaj pa morm placati se njihove sodne stroske (cca.3000)
ima kdo kaksne izkusnje?

borutjanez, pozdravljeni!

oglasite se prosim na e-naslov [email protected], pripravljamo namreč prispevek o goljufivih kreditih.

Lep pozdrav,

ekipa oddaje Posebna ponudba TVS

Spoštovani!

Pozivam,vse ogoljufane s strani ALFA FINANC in njihovih ZASEBNIH PONUDNIKOV KREDITOV ,da se javijo.

RTV Slo je pripravljena predstaviti problematiko oderuških obresti .

Uspeli bomo samo če dokažemo množičnost pojava.

ČAS JE DA STOPIMO SKUPAJ IN PREPREČIMO KRAJO NAŠEGA PREMOŽENJA

Likar

031/339-055

ali

[email protected]

Dve stvari me zanimata.

Dobite 13.000 eur.

Na pogodbi piše da ste dobili 36.000 eur.

1.) Zakaj ste šli podpisovat, če znesek na pogodbi ni enak kot dejanski prejeti znesek?
2.) Zakaj niste zahtevali še preostalih 23.000 eur ob podpisu?

lp

New Report

Close