Alfa Romeo Giulia – da ali ne
S partnerjem se odločava za nakup tega avta, no bolj moj partner je zaljubljen v ta avto, ampak tudi meni je zelo všeč. Všeč so nama limuzine. Do sedaj nisva imela avta takšnega cenovnega razreda. No imela sva Mazdo 6 in sedaj Škodo Octavio. Tisti, ki imate Alfe, kako ste zadovoljni? Kupila bi od znančevega prijatelja. Nekako je čez najin budget, ki je 20.000€. Za tole Alfo pa hoče on skoraj 25.000€. Je pa u nulo ohranjena, res jo je občudoval in negoval dan za dnem.
v bistvu do zdej nisem bil pozoren ampak huh, prva liga, pa še bele barve…, voziti moraš samo po cestah brez lukenj.., ko to na kakšno lukno prleti se orng sliši in plastika leti.., znanec ima poobno zverino bmw, pa čaka na to plastiko iz Nemčije že en mesec.
V glavnem avto za lagano sportsko vožnjo kot v počasnem snemanju…, da te ljudje vidijo seveda, hehe…
Avto in pes morta bit Nemska.
nakup ali ne, 13.12.2021 ob 16:16
S partnerjem se odločava za nakup tega avta, no bolj moj partner je zaljubljen v ta avto, ampak tudi meni je zelo všeč. Všeč so nama limuzine. Do sedaj nisva imela avta takšnega cenovnega razreda. No imela sva Mazdo 6 in sedaj Škodo Octavio. Tisti, ki imate Alfe, kako ste zadovoljni? Kupila bi od znančevega prijatelja. Nekako je čez najin budget, ki je 20.000€. Za tole Alfo pa hoče on skoraj 25.000€. Je pa u nulo ohranjena, res jo je občudoval in negoval dan za dnem.
Ta avto je čisto rajcanje. Sem enkrat vozil V6 izvedbo in je ta zvok orgazmičen. Ni čudno, da so ga v tujini proglasili za enega najboljših V6 motorjev.
(https://www.youtube.com/watch?v=OWGXO8CJEV0) poslušaj to
Kupi, to je avto z dušo. Večina tega ne razume, tvoj partner pa. Žal mu bo če ne bo.
Servis bo v rangu BMW, cca. 500 eur, oljni s filtri, menjava delov pa je dražja ker pri AR dobiš samo v sklopu.
Vzdrževanje glede na to kar sta vozila bo 2-3x več, ampak je vredno ko se poslavljaš iz tega sveta so največ vredni trenutki, doživetja.
Cuore sportivo pa srečno vožnjo.
najbolj so pa zanimivi bmw fanatiki, katerih je poln odstavni pas; še vedno ne morete preboleti, da vas je alfa nabila na nurburgringu; pač vi nemškutarji nabijate vaše avte vsake pol leta z novo večjo sprednjo odprtino, totalno robotski in prizadeti, med tem ko alfa vrže ven na vsake par let nov avto ven in vas čisto iztiri, ko se zavedate vaše grdobe vaša bmwjka ni vredna nič čez par let, med tem ko je alfica čez 10 let vredna vedno bolj in bolj