Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alfa Romeo Giulia – da ali ne

Alfa Romeo Giulia – da ali ne

S partnerjem se odločava za nakup tega avta, no bolj moj partner je zaljubljen v ta avto, ampak tudi meni je zelo všeč. Všeč so nama limuzine. Do sedaj nisva imela avta takšnega cenovnega razreda. No imela sva Mazdo 6 in sedaj Škodo Octavio. Tisti, ki imate Alfe, kako ste zadovoljni? Kupila bi od znančevega prijatelja. Nekako je čez najin budget, ki je 20.000€. Za tole Alfo pa hoče on skoraj 25.000€. Je pa u nulo ohranjena, res jo je občudoval in negoval dan za dnem.

2020-Wheels-Alfa-Romeo-Gulia

Ne. Škoda denarja.

Avto je top. Bodita pa pozorna, da ima zadnji pogon, če ni Q4 izvedba.

Odgovor na objavo uporabnika
Jahno, 13.12.2021 ob 16:19

Ne. Škoda denarja.

To ni avto za revne, kot si ti.

v bistvu do zdej nisem bil pozoren ampak huh, prva liga, pa še bele barve…, voziti moraš samo po cestah brez lukenj.., ko to na kakšno lukno prleti se orng sliši in plastika leti.., znanec ima poobno zverino bmw, pa čaka na to plastiko iz Nemčije že en mesec.

V glavnem avto za lagano sportsko vožnjo kot v počasnem snemanju…, da te ljudje vidijo seveda, hehe…

Avto je cukrček, vprašanje pa je, koliko se obnese na luknjastih in soljenih slovenskih cestah.

Definitivno DA. Z nakupom alfa romeo avta dobis zraven se gratis mehanika. In ce se ne motim se zastonj clanstvo v njihov klub.

Avto in pes morta bit Nemska.

. https://youtu.be/GhUfIXRkUF8

nakup ali ne, 13.12.2021 ob 16:16

S partnerjem se odločava za nakup tega avta, no bolj moj partner je zaljubljen v ta avto, ampak tudi meni je zelo všeč. Všeč so nama limuzine. Do sedaj nisva imela avta takšnega cenovnega razreda. No imela sva Mazdo 6 in sedaj Škodo Octavio. Tisti, ki imate Alfe, kako ste zadovoljni? Kupila bi od znančevega prijatelja. Nekako je čez najin budget, ki je 20.000€. Za tole Alfo pa hoče on skoraj 25.000€. Je pa u nulo ohranjena, res jo je občudoval in negoval dan za dnem.

2020-Wheels-Alfa-Romeo-Gulia

Ta avto je čisto rajcanje. Sem enkrat vozil V6 izvedbo in je ta zvok orgazmičen. Ni čudno, da so ga v tujini proglasili za enega najboljših V6 motorjev.

(https://www.youtube.com/watch?v=OWGXO8CJEV0) poslušaj to

Kupi, to je avto z dušo. Večina tega ne razume, tvoj partner pa. Žal mu bo če ne bo.

Servis bo v rangu BMW, cca. 500 eur, oljni s filtri, menjava delov pa je dražja ker pri AR dobiš samo v sklopu.

Vzdrževanje glede na to kar sta vozila bo 2-3x več, ampak je vredno ko se poslavljaš iz tega sveta so največ vredni trenutki, doživetja.

Cuore sportivo pa srečno vožnjo.

ahahah, 13.12.2021 ob 16:26

To ni avto za revne, kot si ti.

Jp, mehankar ni pocen. Ampak, se pa bosta tikala, to je pa tudi nekaj vredno.

najbolj so pa zanimivi bmw fanatiki, katerih je poln odstavni pas; še vedno ne morete preboleti, da vas je alfa nabila na nurburgringu; pač vi nemškutarji nabijate vaše avte vsake pol leta z novo večjo sprednjo odprtino, totalno robotski in prizadeti, med tem ko alfa vrže ven na vsake par let nov avto ven in vas čisto iztiri, ko se zavedate vaše grdobe 😀 vaša bmwjka ni vredna nič čez par let, med tem ko je alfica čez 10 let vredna vedno bolj in bolj

redkokateri nemški avto ima status po več letih, pač producirate navadno plastično sranje, zato je tako

italijani pa z dušico naredijo vedno nov standard, ki je vi ne premorete

Džulija… tole je pa res super avto! Kolegi iz tehničnih vrst pravijo, da je tudi tehnično zelo OK, tako da kar…. hop!

In če je točno tale s slike – in ni samo spuščena za izgled – je ta cena nizka.

. https://youtu.be/ZWmHNdE2MW4

Jaz pomoje še do doma ne bi prišla. Bi nasedla na prvi ležeči policaj v naši ulici. Ne hvala, za ta denar pa sploh ne. Si raje kupim letalsko karto 5x okol sveta.

A ni pleh fetiš že mal pase? Na to trzajo samo še tipčki 50+ v drugi puberteti.

če hočeš italijansko rariteto, potem si privoščite, če boste počakali 20 let boste zaslužili na Giuliji, na nekem nemcu pač ne boste, ker bo zgnil na prvem odpadu čez 10 let

Odsvetujem. Delal na bivsem cosmos,alfa romeo,bil v Milanu na specializacijah. Moje mnenje,skozi dolgoletno prakso na teh vozilih. Srecno.

Anonimno 8726, 13.12.2021 ob 19:45

Odsvetujem. Delal na bivsem cosmos,alfa romeo,bil v Milanu na specializacijah. Moje mnenje,skozi dolgoletno prakso na teh vozilih. Srecno.

A ti sploh veš kaj je Cosmos? si spil preveč ? Cosmos je BMW servis bebec

Kdaj si se pa rodil? Ko sem jaz tam delal,te se ni bilo nikjer!

Ja, cosmos(bivši),sem lepo napisal. Alfa romeo,rabba-man,renault,same traktorji. Sinko,vse to smo imeli pred 44.leti.

Anonimno 8726, 13.12.2021 ob 20:04

Ja, cosmos(bivši),sem lepo napisal. Alfa romeo,rabba-man,renault,same traktorji. Sinko,vse to smo imeli pred 44.leti.

Cosmos, popravljal si bmwje stari, ne seri bosanac

New Report

Close