Najdi forum

Alfa

Koncno nekdo, ki razume kaj je to alfa. Pripenjam link kjer se lahko izobrazite. Kogar bo zanimalo, pa se lahko potem izobrazi tudi o odnosih, moski in zenski naravi. Itd, itd. Se nisem naletel na boljsi izvor. Vse kar mislite da veste je narobe, BS.

Alpha Male & Beta Male (Type A, Type B Personalities)

Jaz, for good or bad, na svojo sreco ali zalost, sem alfa. Pa ceprav se nisem imel za alfo.

Zgornji video je v bistvu nadaljevanje tukaj pripetega, ki pojasni, da alfa in beta NISTA tisto kar si ljudje predstavljajo.

Alpha & Beta Males (Bad Boy & Nice Guy) what they are NOT

Na žalost si preslišal, da to ni nekaj, kar bi lahko sam določil na podlagi svojega pogleda na to, kar si ali nisi. Tako da bi rekel, da je o nekaj, kar si želiš, da bi bil in ne nekaj kar si. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Gdo bo gledu 1 uro tega sranja ?

Btw, Alfa ne govori na forumu da je Alfa. Tko da, think again…

Who gives a f.uck kaj sem jaz? I don’t give a f.uck, ce sem ali nisem alfa, beta, whatever. Tako gre le za personality type, ne hype, ki ga ima vecina v svojih naivnih, nerazgledanih in neizbrazenih glavah. Ne stekate kje je fora linka in tistega kar lahko preko njega najdeta? Seveda ne! 🙂

Dam vam link na top notch resourse, ki prav vama, en mlad, neizkusen, drugi slep beta utilitarian provider brez zavedanja svoje “vloge”, lahko se hudicevo pomaga v zivljenju. Ne le ta, tudi drugi dalje. Vidva pa… lol. Komu se ta poslusat tega sranja? A res? Sranja? No, saj ti ni treba. Lahko se dalje verjames v karkoli ze zelis verjeti. 😀

eDX a maš link do alinej kaj naj bi bil alfta pa beta..
ker meni se tudi ne da 2ure poslušat..
a je kje napisal povzetek?

Najkrajsi mozni povzetek: Alfa je type A personality, Beta je type B personality.

Za globlje razumevanje problematike, plusov in minusov in pomena v odnostih, … predvsem pa RAZUMEVANJE ZENSKE NARAVE pa si bo vsak naredu uslugo, ce si vzame ne le 1 uro za zgornji video, ampak 20 ur za ves materijal tega tipa. Jaz sem si jih. Se nisem nasel boljsega real life materijala.

Kaj ti bo ta material, ki ti na zacetku pove, da se nauciti tega ne mores. Imas, kar imas, si kar si. Torej? Razumem, da ti je zanimivo poslusat. Eni beta nevemkajze to ze vemo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sranje je ja. Je lahko še ne vem kok dobro razložen, znanstveno dokazan, na real life primerih,…še vedno je bedna tema, no one cares.

Kaj? Meni? Tebi? Ne gre zame ali zate, kaj sva. Jebes osebni nivo. Ceprav je pametno sam sebe cim bolje poznati. V bistvu ne gre niti za golo klasifikacijo; alfe, bete, whatever. Ceprav spet ne skodi poznavanje tega, implikacij, BS mainstream “definicij”. Gre za razumevanje zensk, njihovega bilosko pogojenega funkcioniranja, in moske vloge, ki si jo (ne)vedoc sprejel. Zakaj pravim (NE)VEDOC? Zato ker 99.999% moskih pojma nima za kaj se gre, od prvega do zadnjega kontakta med dvema.
Ampak kaj ti bo ta materijal, a ne? Brez veze, a ne? 🙂
No, saj tak attitude v bistvu tudi je lastnost bete. Nemotivianost za vsestransko poglabljanje, razumevanje sebe in sveta okoli sebe. Zadovoljnost v svoji sivi eksistenci, povprecju in vlogi, ki vam je “namenjena”. Pasivno sprejemanje “usode” brez poglabljanja v “usodi”. Kaj poglabljanja, razmisljanja o njej.

Robi, preposlusaj avtorja. Bos razumel zakaj se ti je takrat vrnila. Obljubil si vse kar si je zelela. Celo ponotranjil, bi rekel. In kasneje udejanil. Ampak, a si globoko v sebi, zaradi sebe!, res zelel vse to? Odgovor oba poznava. 🙂
Saj ne da karkoli zelel pogrevati. Dajem ti le kot referenco. Poslusaj tipa. To in ostalo. Ti bo koristilo. Pravim dobronamerno, iskreno. No animosity, etc. 😉

Za vse lene, nemotivirane, … tipe.
V naslednjih [b]dveh minutah[/b] je bistvo vsake “resne veze”.

Ne slišim nič takega, kar ne bi že vedel. Ok, verjamem, da marsikdo bo. Vseeno pa, da ne bo kak tip, ki to posluša kot nekaj novega, zdaj mislil, da so samo ženske tako “egoistično” naravnane. Saj smo moški prav tako, mogoče samo na malo drugačen način, da ne grem v detaile. Kdor misli, da ni, se pač še ne pozna.

To je pa samo zate, ker vem kako si (vsaj bil) fasciniran s tipi kot je (bil) Zxzz.. Prav del, ki sem ti ga do sekunde nastavu.

Aja? Iz katerih egoisticnih vzgibov si se pa ti zaljubil v svojo?

Kakorkoli ze, sam da (mislis da) vec za kaj se gre. Saj v tem je glavna poanta. Zavedanje za kaj se gre. Ne kritika ali obsojanje zensk. Taksne pac so. Dokler bos vodljiv (kar ne dvomim ti vedno bos) in z zanosom delal v smeri njenih trenutnih, kratkorocnih in/ali daljnorocnih interesov, ona pa in/ali boljsih alternativ ne bo imela, bo vse super.

hahaha… še en se je našel, ki služi na neumnosti moških 🙂
prav neverjetno, kako vas je lahko okoli prinašat, zabite ženske se palijo na tablete za hujšanje in kremice za pomlajanje, zabiti moški pa na tablete za rast tiča in mišic ter navodila, kako postat alfa moški :))) tako kot Neil Strauss, ki je leta služil s svojim “pick up” priročnikom, dokler niste debilčki ugotovili, da po prebiranju niste postali nič boljši osvajalci :))) zdaj imate isti ljudje samo drugo gradivo za “študij” :)))

samo tablet za rast pameti še niso izumili, te bi jih najbolj od vseh potrebovali :)))

Zakaj se zenske tako zelo izogibajo globljih pogovorov o svoj preteklosti? Ker jih je sram.

En fantek je odkril svojega boga oz. kar religijo.

To je pa samo zate, ker vem kako si (vsaj bil) fasciniran s tipi kot je (bil) Zxzz.. Prav del, ki sem ti ga do sekunde nastavu.[/quote]
Zyzz je inspiru miljon ljudi po celem svetu, še zdej 4-5 let po njegovi smrti ga še vedno ni noben pozabu. Me zanima kašn legacy bo ta tvoj feget pustu za sabo…

Ta obupan tip že izgleda kot nek primitiven egoist. 🙂
Jasno je, da vsak odnos temelji na koristih obeh partnerjev. Dokler nam odnos nudi korist in zadovoljstvo, tako dolgo je sam odnos smiseln.
Seveda pa se zgornji problem, kot ga opisuje ta tip, pojavi le pri tistih, ki so sami beta in spoznavajo le nezrele egoistične ženske, kjer jim je edina opcija, da jim moški igra copatarja.
Sicer pa je to povsem identično komentarjem Spiderja, kjer Spider prav tako trdi, da je resna zveza le za copatarje in lahko obstaja le, če se moški povsem podredi ženski.

V normalnih in zrelih odnosih sta partnerja enakovredna in oba delata na tem in vlagata v odnos tako, da sta oba zadovoljna in se čimbolj realizirata.

To je pa samo zate, ker vem kako si (vsaj bil) fasciniran s tipi kot je (bil) Zxzz.. Prav del, ki sem ti ga do sekunde nastavu.[/quote]
Zyzz je inspiru miljon ljudi po celem svetu, še zdej 4-5 let po njegovi smrti ga še vedno ni noben pozabu. Me zanima kašn legacy bo ta tvoj feget pustu za sabo…[/quote]
Ja, pustu je legacy. Brez dvoma. Samo… saj si slisal komentar tega fegeta. Zenske ne razmisljajo kot moski. Jebat go, tako pac je.

Ta obupan tip že izgleda kot nek primitiven egoist. 🙂
Jasno je, da vsak odnos temelji na koristih obeh partnerjev. Dokler nam odnos nudi korist in zadovoljstvo, tako dolgo je sam odnos smiseln.
Seveda pa se zgornji problem, kot ga opisuje ta tip, pojavi le pri tistih, ki so sami beta in spoznavajo le nezrele egoistične ženske, kjer jim je edina opcija, da jim moški igra copatarja.
Sicer pa je to povsem identično komentarjem Spiderja, kjer Spider prav tako trdi, da je resna zveza le za copatarje in lahko obstaja le, če se moški povsem podredi ženski.

V normalnih in zrelih odnosih sta partnerja enakovredna in oba delata na tem in vlagata v odnos tako, da sta oba zadovoljna in se čimbolj realizirata.[/quote]
Man, you are still so clueless 😀

Spet posploševanje.
Sram je lahko le tistih, ki se sramujejo svoje preteklosti in to so razne radodajke, varalice in podobne s katerimi imajo takšni tipi kot si ti največ opravka.
To so čustveno nezrele ženske, materialistke, razvajenke…..In nek zrel moški ne bo niti želel imeti opravka s takšnimi ženskami, ker ve kakšne izkušnje ga čakajo in da ga bodo le izkoristile ali pa si ga poskušale popolnoma podrediti.

Spet posploševanje.
Sram je lahko le tistih, ki se sramujejo svoje preteklosti in to so razne radodajke, varalice in podobne s katerimi imajo takšni tipi kot si ti največ opravka.
To so čustveno nezrele ženske, materialistke, razvajenke…..In nek zrel moški ne bo niti želel imeti opravka s takšnimi ženskami, ker ve kakšne izkušnje ga čakajo in da ga bodo le izkoristile ali pa si ga poskušale popolnoma podrediti.[/quote]
Ej, kot receno, res si biser. 😀

Zyzz je inspiru miljon ljudi po celem svetu, še zdej 4-5 let po njegovi smrti ga še vedno ni noben pozabu. Me zanima kašn legacy bo ta tvoj feget pustu za sabo…[/quote]
Ja, pustu je legacy. Brez dvoma. Samo… saj si slisal komentar tega fegeta. Zenske ne razmisljajo kot moski. Jebat go, tako pac je.[/quote]
Ja in kaj zdej, kaj ma Zyzz veze s to temo ? Men je bil car, ker je bil faca, ultra troll. Pa tud zato, ker so ga v najstniških letih vse po vrsti zavračale, kasnej k se je nabildu in postal somebody so se pa te iste babe po kolenih vlekle za njim. In Zyzz ni bil priljubljen pri ženskah, ker je bil ful alfa, al nek wannabe pick up artist, samo prepoznaven jutuber je bil, k je znal uživat life, poleg tega pa še dobr zgledu. Tud ni bil nek douchebag, kot eni govorijo, ta Zyzz persona je bil samo njegov act, v resnici je bil tip ful vredu človek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close