Alfa
Jonas Ž se mi je sinoči zdel že povsem ofucan
JA točno, kaj je pa potem OMEGA tip ?
Ja GAMMA je Hulk, to vemo..
Ajaaaaaaaaaa…
Alfa tip je kdor vozi Alfa Romeno..
BMW tip (BMW guy) je pa tip ki vozi BMW..
To je ja moj auto.
Boleča resnica.
Kot vedno recem, vsak je v zivljenju tam, kjer si zasluzi. V vseh ozirih. Mravljice, mejte se. 🙂
Kakšne pa so nagrade za 1,5 urno govoričenje? Aja, globok modrostni uvid v peklenske stroje, imenovane ženske. 😀
Jaz pa ne razumem kaj ti to koristi.
To je tako, kot če bi za oglas za novo delovno mesto, kjer bi iskali marljivega delavca, šli brskat po svojih diplomah ali smo strojniki ali elektrotehniki ??
Ok, priznam, nisem gledala linka, lahko da zaradi tega nič ne štekam …
Šele zdej sm dojel kir debel je to temo odprl. Zdej mi je jasno zakaj me tok napadaš zadnje dni, bwahaha…
Jaz tebe napadam?? Svasta…
Jaz tebe napadam?? Svasta…[/quote]
Evo, da tudi mene preseneča njegov odziv, čeprav se je v preteklosti pogosto branil “brez” potrebe.
Ana banana a si nazaj.. ja Lucifer je bil ravno včer, 11ta epizoda.. Smešna serijo, za tisto over the hill samohranilko se zaganja.. FEMDOM serija total:D
A pa bi lahko ta ˝Alfa male˝ z videja tako pof.uku: https://www.youtube.com/watch?v=xOHyN0aBzPc&spfreload=5
A pa bi lahko ta ˝Alfa male˝ z videja tako pof.uku: https://www.youtube.com/watch?v=xOHyN0aBzPc&spfreload=5%5B/quote%5D
Ja če bi mel poleg ALFE še denar.. FOlk skos to nekaj izključuje, kaj pa če bi imel en vse kar ženska potrebuje, a ve dno primerjajte šrot z denarjem pa broke “alfa” kao..
…je dolgočasen za znoret.
Če sem prav razumel je alfič zoprn, tečen, pikolovski ambicioznež, ki se ne zna ustavit in malo uživat in zaradi vsega skupaj še prej umre, ker se sekira za vsako malenkost, bog ne daj pa da mu kaj ne uspe.
Če je tko, sem z velikim veseljem betič.
Vsi vi, od prvega do zadnjega, se vsak na svoj nacin pohvalite s svojo uspesnostjo. Ravno zato Matkic pise, da se zdi, da so tu sami perfektni ljudje. Eni se duvate z resno vezo, drugi z znanjem Slovenscine, tretji s placo za jurja in drobiz. Ali pac le s socer sluzbo, ki vas super zapolnjuje, itd. Cetrti, ker zivite na svojem, karkoli ze to pomeni. Peti dobi 2 sms-a od punc, pa se ze ima za zazeljenega frajerja. Ce ze to, da hodi na fitnes ni dovoj. Ena je super uspesna, ker ima sefa bogatega Slovenca (WTF?). Ali se bolj neumno, ker ji ne manjka kandidatov za sex. Mislim, wtf. Ce pa ze ni govora o otipljivih dosezkih kot so nastepati stiri otroke, da se molze socijalno pomoc, pa se bo tip pohvalu z namisljenimo fenomenalnim karakterjem.
Okay. Vse cool. Ampak realno gledano so vsi ti vasi dosezki goli curak. Milijarde ljudi zivijo v vezah, spet milijarde so samskih, ljudje imajo otroke in ne, vecina fura neko povprecno zaposlitev, in hudicev dosti jih je z njo za prvo silo zadovoljnih. Tudi pocartljajo in poseksajo se kdaj. Milijarde. Tudi na svojem zivijo. Itd, itd. Ama bas nic od te vase samooklicane uspesnosti ni realno gledano omembe vredno, ko pokukate izven sveta svoje fantazije.
Kar celo sami vidite, ko vam drubec svoje uspesnosti predstavi nekdo, ki je za razliko od vseh vas skupaj, v zivljenju res dosegel nekaj s cimer se je izdatno dvignil od vasega sivega povprecja. Pa naj gre za dosezke na podrocju umetnosti, biznisa/kariere, sporta ali duhovnosti. Takrat vas pa zmoti. Ker zmoti vaso samozavarovanost v to vaso silno uspesnost. Tko da, glumi ti to svojo karierno uspesnot komu drugmu.
ma eDx veš kaj bi blo, če bi se ljudje resnično zavedali kaj in kje so.. to bi bili skupinski sam… 😀
tako pa a ni bolje, da se v nekaj nategnejo in srečno živijo?:)
Je pa še zmeri dost večja verjetnost, da sm jst frajer, k na fitnes hod, kot pa ti nek miljarder, alfa samec, k ma harem žensk doma.
Obviously si ti nek občutljivko, na vsak komentar reagiraš k otrok, 3 strani jokcanja kašna krivica se ti godi, ostali se lahko vn mečete, jst se pa ne smem, we-we-we…
Da bi bil res nek Alfa male, te 1. sploh ne bi blo med nami in 2. ne bi bil tak butthurt modelček, požvižgal bi se na kritike, sploh pa ne bi mogu resno jemat nekoga, ki je bojda brezposeln in še vedno živi pr matki. Tko pa sm te tok ob živce spravu, da si že caps lock začet prtiskat 🙂 Your weak motherfucker, fuckin beta guy 😉
Ja nekulturni a ne veš da folk k je brezposeln pa žvi pri mat ima več z milijarderjem kot ima povprečnež z njima?:)
Miljarderji so zlo izolirani ja, veliko doma.. komu se čjo dokazovat še? TO je za reveže pa morda največ milijonarje, ti se kurčijo.. generalno pa bogatejši k so, bolj na izi živijo, saj so že dokazali na nižjih formah.. kot ti ne greš v osnovno šolo kazat kurca oz matematičnih sposobnosti k bi bil DADDY tam kajne, ti je bedno upam..
neki v tem smislu..
V tem primeru mu tista miljarda na računu čist nč ne pomaga, če še vedno živi isto kt prej. Isti ku.rac, kt če bi bil brezposeln, pa živel pr matki, glih tko bi bil na forumu, pa se kregu z mano 😀
Ves. Res je bedno. Se bolj bedno pa je, ker ves, da te tile solarcki imajo pa vrtickarja. Potem z uzitkom prides in jim jasno in glasno nabijes na nos kje so, realno. Jim das na znanje, da so solarcki. Sploh pa, kaj dela alfa majmun? Vseki beti jasno pokaze kje ji je mesto. Ljudje pa smo pazljivi glede svojega obnasanje. V reali. Tu pa… komu na cast naj igram mr nice guy? Luzerjem? Seveda. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.