Najdi forum

Alfa

Nekulturni:
večkrat poglej, da boš razumel 😀
https://www.youtube.com/watch?v=xzPFCKDexok

Ko bi ti vedu kako nimas ne sirine ne globine. Dejansko mi delujes nivo ameriskih frfer s srednjo solo. Ocitno faks v Sloveniji res cec nic ne pomeni. Ste dumb down da me srh spreletava. Tko da, ja, tebi je fitnes res edina sansa da do zenske prides. Ta te bo bolj gledala, ker ko te slisi vidi da si brez vsake vsebine. Sorry.

Ko bi ti vedu kako nimas ne sirine ne globine. Dejansko mi delujes nivo ameriskih frfer s srednjo solo. Ocitno faks v Sloveniji res cec nic ne pomeni. Ste dumb down da me srh spreletava. Tko da, ja, tebi je fitnes res edina sansa da do zenske prides. Ta te bo bolj gledala, ker ko te slisi vidi da si brez vsake vsebine. Sorry.[/quote]
Če bi bil ti res nek expert za ženske bi tud vedu, da pr babah ne pali samo mišičasto telo, če nisi zraven tud karizmatičen, zgovoren, zabaven itd Jst pa z babami nism nikoli mel težav, niti takrt ne, k sm bil skinny fat, na pol alkoholik, so zgleda uživale v moji družbi.

Žgoljavi napiflani geeki z vsebino, k ni nikol nobenga zanimala, pa vsi vemo kok težko obdobje ste preživljali kot srednješolci, študenti. Taki ponavadi začnete fuk.at šele v poznih 30ih. Pa te knjige k jih bereš how to become alpha male, sm jih jst dal čez že kot pubertetnik. Nimaš ti nobenih izkušenj, samo teorija te je…

Ko bi ti vedu kako nimas ne sirine ne globine. Dejansko mi delujes nivo ameriskih frfer s srednjo solo. Ocitno faks v Sloveniji res cec nic ne pomeni. Ste dumb down da me srh spreletava. Tko da, ja, tebi je fitnes res edina sansa da do zenske prides. Ta te bo bolj gledala, ker ko te slisi vidi da si brez vsake vsebine. Sorry.[/quote]
Če bi bil ti res nek expert za ženske bi tud vedu, da pr babah ne pali samo mišičasto telo, če nisi zraven tud karizmatičen, zgovoren, zabaven itd Jst pa z babami nism nikoli mel težav, niti takrt ne, k sm bil skinny fat, na pol alkoholik, so zgleda uživale v moji družbi.

Žgoljavi napiflani geeki z vsebino, k ni nikol nobenga zanimala, pa vsi vemo kok težko obdobje ste preživljali kot srednješolci, študenti. Taki ponavadi začnete fuk.at šele v poznih 30ih. Pa te knjige k jih bereš how to become alpha male, sm jih jst dal čez že kot pubertetnik. Nimaš ti nobenih izkušenj, samo teorija te je…[/quote]
Zato se pa ma za prfoksa. Predava teorijo.

Žgoljavi napiflani geeki z vsebino, k ni nikol nobenga zanimala, pa vsi vemo kok težko obdobje ste preživljali kot srednješolci, študenti. Taki ponavadi začnete fuk.at šele v poznih 30ih. Pa te knjige k jih bereš how to become alpha male, sm jih jst dal čez že kot pubertetnik. Nimaš ti nobenih izkušenj, samo teorija te je…[/quote]
Zato se pa ma za prfoksa. Predava teorijo.[/quote]
The funniest part of all je k tip misl, da moraš bit ful neki razgledan, načitan, da boš ženskam izpadel zanimiv :)))

Tista v videju, k sm ga prilimal zgoraj, ma ziher ful velik interes to teoretiziranje poslušat po cele dneve. Tak bi si prej rabu kšno narkomanko vzet, da ga sploh lahko prenaša. Ne vem kaj mešate to eni s karizmo, taki ljudje imajo naporen karakter, so preveč trdi, trmasti, resni, tak ti bo samo pokvaru dan…

Vsi vi, od prvega do zadnjega, se vsak na svoj nacin pohvalite s svojo uspesnostjo. Ravno zato Matkic pise, da se zdi, da so tu sami perfektni ljudje. Eni se duvate z resno vezo, drugi z znanjem Slovenscine, tretji s placo za jurja in drobiz. Ali pac le s socer sluzbo, ki vas super zapolnjuje, itd. Cetrti, ker zivite na svojem, karkoli ze to pomeni. Peti dobi 2 sms-a od punc, pa se ze ima za zazeljenega frajerja. Ce ze to, da hodi na fitnes ni dovoj. Ena je super uspesna, ker ima sefa bogatega Slovenca (WTF?). Ali se bolj neumno, ker ji ne manjka kandidatov za sex. Mislim, wtf. Ce pa ze ni govora o otipljivih dosezkih kot so nastepati stiri otroke, da se molze socijalno pomoc, pa se bo tip pohvalu z namisljenimo fenomenalnim karakterjem.

Okay. Vse cool. Ampak realno gledano so vsi ti vasi dosezki goli curak. Milijarde ljudi zivijo v vezah, spet milijarde so samskih, ljudje imajo otroke in ne, vecina fura neko povprecno zaposlitev, in hudicev dosti jih je z njo za prvo silo zadovoljnih. Tudi pocartljajo in poseksajo se kdaj. Milijarde. Tudi na svojem zivijo. Itd, itd. Ama bas nic od te vase samooklicane uspesnosti ni realno gledano omembe vredno, ko pokukate izven sveta svoje fantazije.
Kar celo sami vidite, ko vam drubec svoje uspesnosti predstavi nekdo, ki je za razliko od vseh vas skupaj, v zivljenju res dosegel nekaj s cimer se je izdatno dvignil od vasega sivega povprecja. Pa naj gre za dosezke na podrocju umetnosti, biznisa/kariere, sporta ali duhovnosti. Takrat vas pa zmoti. Ker zmoti vaso samozavarovanost v to vaso silno uspesnost. Tko da, glumi ti to svojo karierno uspesnot komu drugmu.[/quote]

OMG, kje si pa smisel za humor izgubil? Ostal v kakšni češpljici s kondomom vred? :)))
Človek bi pričakoval, da ima tak svetovljan, hedonist in bogatun malo več smisla za šalo …

Se ponižno umikam, Master.

Točno to. Reicmo 25-letni čefur, ki dela kot mesar, hodi v fitnes, jemlje mogoče tudi steroide, boš šel zvečer ven, malo peechke počastil, kako za rit prijel, ker vredu zgleda, bo tudi fuk.al.

Jaz mislim, da imajo eni zgrešene predstave, kako bodo pri 40 dobre babe jagali, ker bodo kao imeli keš. Bodo vraga, če prej ni znal, tudi aksneje ne bo. In steroidni natakarji mu bodo rped nosom žgali najboljše komade..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Steroidni natakarji, hahaha. Evo, točno to fali temu e-Debilu. Humor. Spider ma dobrga 😀

Spider se je danes v fitnesu takoj zmenil z novo študentko, ki dela na racepciji, za pijačko. Ti milijonarji tu pa naj kr fantazirajo, kaj vse bodo imeli.:)

jaz vklopim malo humorja, malo pomežiknem, kako navržem in to je to.

Pr men so si že vse zapomnle kire ključe treba dt. Mi niti ust ni treba več odpirat.

Vsi vi, od prvega do zadnjega, se vsak na svoj nacin pohvalite s svojo uspesnostjo. Ravno zato Matkic pise, da se zdi, da so tu sami perfektni ljudje. Eni se duvate z resno vezo, drugi z znanjem Slovenscine, tretji s placo za jurja in drobiz. Ali pac le s socer sluzbo, ki vas super zapolnjuje, itd. Cetrti, ker zivite na svojem, karkoli ze to pomeni. Peti dobi 2 sms-a od punc, pa se ze ima za zazeljenega frajerja. Ce ze to, da hodi na fitnes ni dovoj. Ena je super uspesna, ker ima sefa bogatega Slovenca (WTF?). Ali se bolj neumno, ker ji ne manjka kandidatov za sex. Mislim, wtf. Ce pa ze ni govora o otipljivih dosezkih kot so nastepati stiri otroke, da se molze socijalno pomoc, pa se bo tip pohvalu z namisljenimo fenomenalnim karakterjem.

Okay. Vse cool. Ampak realno gledano so vsi ti vasi dosezki goli curak. Milijarde ljudi zivijo v vezah, spet milijarde so samskih, ljudje imajo otroke in ne, vecina fura neko povprecno zaposlitev, in hudicev dosti jih je z njo za prvo silo zadovoljnih. Tudi pocartljajo in poseksajo se kdaj. Milijarde. Tudi na svojem zivijo. Itd, itd. Ama bas nic od te vase samooklicane uspesnosti ni realno gledano omembe vredno, ko pokukate izven sveta svoje fantazije.
Kar celo sami vidite, ko vam drubec svoje uspesnosti predstavi nekdo, ki je za razliko od vseh vas skupaj, v zivljenju res dosegel nekaj s cimer se je izdatno dvignil od vasega sivega povprecja. Pa naj gre za dosezke na podrocju umetnosti, biznisa/kariere, sporta ali duhovnosti. Takrat vas pa zmoti. Ker zmoti vaso samozavarovanost v to vaso silno uspesnost. Tko da, glumi ti to svojo karierno uspesnot komu drugmu.[/quote]

Dobro, ampak kaj so ti tvoji strašni dosežki? Ker – malo sem zmedena – sploh ne vem kaj naj ti zavidam.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

OMG, kje si pa smisel za humor izgubil? Ostal v kakšni češpljici s kondomom vred? :)))
Človek bi pričakoval, da ima tak svetovljan, hedonist in bogatun malo več smisla za šalo …

Se ponižno umikam, Master.[/quote]

Čisto narobe. On rabi domino, da ga spravi v red. Bo pol čist priden, ko majhen kužek bo mahal z repkom.

Jaz sem pa bolj sub sorte. Slovenska kmetavzarca pa to.
Prevzgajanje in kaznovanje moških ni ravno v moji domeni 🙂

Spet nekaj, kako en dec rabi babo, da ga bo “spravila v red”. ma brezupni ste. prvo same sebe v red spravite..

En kup luzerjev, zakoreninjenih v svojem luzerskem vsakdanu…

Zakaj si pa ti tok jezen, če maš miljarde na računu ?

Vaša kraljevska gnada se druži in dopisuje s temi navadnimi MON-ovci, kako si to dovoljuješ, imej malo spoštovanja, saj te ne bo noben cenil, ker nisi spoznali tvoje veličine, kakor pri Kristusu ne, ko je odreševal svet! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vaša kraljevska gnada se druži in dopisuje s temi navadnimi MON-ovci, kako si to dovoljuješ, imej malo spoštovanja, saj te ne bo noben cenil, ker nisi spoznali tvoje veličine, kakor pri Kristusu ne, ko je odreševal svet! :)[/quote]
Koga pa ti spostujes? Prvi si, ki si se me lotil z najbolj nagnusnimi zaljivkami, kar jih premores. Zaradi zivljenja, ki ni bilo po okusu tvojih 19th century idealov? In to pocnes do tega dne. Ob vsaki priloznosti, ki jo imas.

Koga naj spostujem? Folk katerega claim to fame je SKROMNOST?!? Skromnost je, ko imas moznost porabiti 5X, ti pa se vseeno odlocis za toliko manj, zgolj X. Tu pa se folk, ki boljsega ni sposoben, kurci s skromnostjo v katero vas je PRISILILA lastna nesposobnost.

Tko da ne mi tle o spostovanju. Ker ne spostujes nic kar ni tocno to kar si ti. Ne ljudi, ki so se odlocili za “neresno” zivljenje, ne ljudi, ki so v zivljenju nekaj dosegli. Spostujes zgolj lastno rit. 😉

ker se mu noben luzer ne klanja samo zaradi tega. Saj to je jeba, niso to lahke stvari. Mislis, da si velik a niti luzerji te ne jebejo pet posto. Jaz bi tud bil jezen. :p

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tule si pa direkt sebe opisal. Ne mores pricakovat, da bos spostovan od nekoga, ki ga imas za luzerja. Na zdaj pa bos jezen se na mene in krog se bo ponovil. Ce res premores toliko, se bos moral ti nam priblizat, mi se itak tebi nismo sposobni, ker smo pac luzerji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz sem pa bolj sub sorte. Slovenska kmetavzarca pa to.
Prevzgajanje in kaznovanje moških ni ravno v moji domeni :)[/quote]

Hehe, zdej se bom pa še napalil… :))))

tule si pa direkt sebe opisal. Ne mores pricakovat, da bos spostovan od nekoga, ki ga imas za luzerja. Na zdaj pa bos jezen se na mene in krog se bo ponovil. Ce res premores toliko, se bos moral ti nam priblizat, mi se itak tebi nismo sposobni, ker smo pac luzerji.[/quote]
Kaj je bilo prej, koklja ali jajce?

Meni spomin malo bolje sluzi kot tebi, ves. Tudi TI si mene prvi zalil. Ti PRVI zalil. Kapis? Za prvi dan, ko sem se pojavil! Skupaj s svojimi “mi smo teski jacki, ker smo v resni zvezi, drugi ste pa luzerji” kompanjoni. Tko da .UCF OFF! Jaz folk pustim primeru, dokler oni mene pustijo pri meru. Ko me je NS zacel buzerirat sem mu pa svoje povedal tko kot sem vam. Sorry. You f.ucked up first! Respect and you you be respected! 😉

tule si pa direkt sebe opisal. Ne mores pricakovat, da bos spostovan od nekoga, ki ga imas za luzerja. Na zdaj pa bos jezen se na mene in krog se bo ponovil. Ce res premores toliko, se bos moral ti nam priblizat, mi se itak tebi nismo sposobni, ker smo pac luzerji.[/quote]

Meni spomin malo bolje sluzi kot tebi, ves. Tudi TI si mene prvi zalil. Ti PRVI zalil. Kapis? Za prvi dan, ko sem se pojavil! Skupaj s svojimi “mi smo teski jacki, ker smo v resni zvezi, drugi ste pa luzerji” kompanjoni. Tko da .UCF OFF! Jaz folk pustim primeru, dokler oni mene pustijo pri meru. Ko me je NS zacel buzerirat sem mu pa svoje povedal tko kot sem vam. Sorry. You f.ucked up first! Respect and you you be respected! ;)[/quote]
Vsi tukaj mislimo, da imamo dober spomin. Včasih je dovolj že malo napačnega razumevanja in druga stran je užaljena, zato udari nazaj. Recimo tako kot je bil NS iz tvoje strani. Sam nisi vedel, kje in kdaj si ga užalil (celo prepričan si bil, da ga podpiraš), si ga pa. To je vedno tako tako, težko je rečt, kdo je prvi začel. Niti ni tako pomembno. Sploh ga nisi želel užaliti, potem pa je prišlo tako daleč, da si ga “moral”. Mogoče je bilo enako tudi z nami. Ugibam, ne vem. Moj prvotni namen je še vedno zajebancija, kljub temu, da vem, da marsikoga užalim. Sprejemam vse, kar dobim nazaj zaradi tega.

Srečno Novo leto!!!

Meni spomin malo bolje sluzi kot tebi, ves. Tudi TI si mene prvi zalil. Ti PRVI zalil. Kapis? Za prvi dan, ko sem se pojavil! Skupaj s svojimi “mi smo teski jacki, ker smo v resni zvezi, drugi ste pa luzerji” kompanjoni.
Tko da .UCF OFF! Jaz folk pustim primeru, dokler oni mene pustijo pri meru. Ko me je NS zacel buzerirat sem mu pa svoje povedal tko kot sem vam. Sorry. You f.ucked up first! Respect and you you be respected! ;)[/quote]
Vsi tukaj mislimo, da imamo dober spomin. Včasih je dovolj že malo napačnega razumevanja in druga stran je užaljena, zato udari nazaj. Recimo tako kot je bil NS iz tvoje strani. Sam nisi vedel, kje in kdaj si ga užalil (celo prepričan si bil, da ga podpiraš), si ga pa. To je vedno tako tako, težko je rečt, kdo je prvi začel. Niti ni tako pomembno. Sploh ga nisi želel užaliti, potem pa je prišlo tako daleč, da si ga “moral”. Mogoče je bilo enako tudi z nami. Ugibam, ne vem. Moj prvotni namen je še vedno zajebancija, kljub temu, da vem, da marsikoga užalim. Sprejemam vse, kar dobim nazaj zaradi tega.[/quote]
Kot da se je do dan danes karkoli spremenilo. Eni in isti ‘Mi smo teski jacki, ker smo v resni zvezi, drugi ste pa luzerji’ nadaljujete z istim, kar sem bil ze prvi dan delezen. Nic kaj dosti se ni spremenilo. Pa vsake toliko mi z lahkimi, pa prostitutkami, itd. Vse kar ti zmores videti pa je, da vas ne spostujem? Ahm…�

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close