Alfa
Kaj je bilo prej, koklja ali jajce?
Meni spomin malo bolje sluzi kot tebi, ves. Tudi TI si mene prvi zalil. Ti PRVI zalil. Kapis? Za prvi dan, ko sem se pojavil! Skupaj s svojimi “mi smo teski jacki, ker smo v resni zvezi, drugi ste pa luzerji” kompanjoni. Tko da .UCF OFF! Jaz folk pustim primeru, dokler oni mene pustijo pri meru. Ko me je NS zacel buzerirat sem mu pa svoje povedal tko kot sem vam. Sorry. You f.ucked up first! Respect and you you be respected! ;)[/quote]
Vsi tukaj mislimo, da imamo dober spomin. Včasih je dovolj že malo napačnega razumevanja in druga stran je užaljena, zato udari nazaj. Recimo tako kot je bil NS iz tvoje strani. Sam nisi vedel, kje in kdaj si ga užalil (celo prepričan si bil, da ga podpiraš), si ga pa. To je vedno tako tako, težko je rečt, kdo je prvi začel. Niti ni tako pomembno. Sploh ga nisi želel užaliti, potem pa je prišlo tako daleč, da si ga “moral”. Mogoče je bilo enako tudi z nami. Ugibam, ne vem. Moj prvotni namen je še vedno zajebancija, kljub temu, da vem, da marsikoga užalim. Sprejemam vse, kar dobim nazaj zaradi tega.[/quote]
Prvi si začel podjebavat, na koncu pa tko kot še vsak drug stisnil pi*ko. Alfa moški se ne bi smel bat luzerjev, se skrivat pred njimi za štirimi stenami, k največja prpa 🙂
Prispevek namenjen e-Debilu.
˝Pa kdo bi se želel dobit s tabo, ti nimaš vsebine, nimaš ne širine ne globine, we we we˝. Sam eno jamranje te je, tipičen beta feg, k je glasen na internetu, k je treba kej narest bo pa v gate scal.
Ne vem, če kdo piše, to kar ti bereš. Namreč, da bi poudarjali, da smo v zvezi in da ste ostali luzerji, ker niste. To je nastalo v tvoji glavi, to noben ne piše. Ves, čas poudarjam vedenje in izražanje kot nekaj, kar je “moteče”. Stan, samski ali ne nima nobene veze. Je pa res, da morda niti ni naključje, da se samski zaradi nekega razloga čutijo “ogrožene” oziroma manjvredne. Prav noben od nas ni napisal ničesar v smislu, ti samski in zato si luzer. Če pa je, pa citiraj nekoga. Jaz zate lahko najdem cel kup takih in podobnih citatov.
Vaša kraljevska gnada se druži in dopisuje s temi navadnimi MON-ovci, kako si to dovoljuješ, imej malo spoštovanja, saj te ne bo noben cenil, ker nisi spoznali tvoje veličine, kakor pri Kristusu ne, ko je odreševal svet! :)[/quote]
Koga pa ti spostujes? Prvi si, ki si se me lotil z najbolj nagnusnimi zaljivkami, kar jih premores. Zaradi zivljenja, ki ni bilo po okusu tvojih 19th century idealov? In to pocnes do tega dne. Ob vsaki priloznosti, ki jo imas.
Koga naj spostujem? Folk katerega claim to fame je SKROMNOST?!? Skromnost je, ko imas moznost porabiti 5X, ti pa se vseeno odlocis za toliko manj, zgolj X. Tu pa se folk, ki boljsega ni sposoben, kurci s skromnostjo v katero vas je PRISILILA lastna nesposobnost.
Tko da ne mi tle o spostovanju. Ker ne spostujes nic kar ni tocno to kar si ti. Ne ljudi, ki so se odlocili za “neresno” zivljenje, ne ljudi, ki so v zivljenju nekaj dosegli. Spostujes zgolj lastno rit. ;)[/quote]
Tebe je pa res potrebno je*bat dan na dan in to tako dolgo, da boš spregledal, spoznal, spoštoval in cenil različnost . Ta rok trajanja pa si v 95% določi vsak sam.
Torej? Jebat ga:)!
tule si pa direkt sebe opisal. Ne mores pricakovat, da bos spostovan od nekoga, ki ga imas za luzerja. Na zdaj pa bos jezen se na mene in krog se bo ponovil. Ce res premores toliko, se bos moral ti nam priblizat, mi se itak tebi nismo sposobni, ker smo pac luzerji.[/quote]
Meni spomin malo bolje sluzi kot tebi, ves. Tudi TI si mene prvi zalil. Ti PRVI zalil. Kapis? Za prvi dan, ko sem se pojavil! Skupaj s svojimi “mi smo teski jacki, ker smo v resni zvezi, drugi ste pa luzerji” kompanjoni. Tko da .UCF OFF! Jaz folk pustim primeru, dokler oni mene pustijo pri meru. Ko me je NS zacel buzerirat sem mu pa svoje povedal tko kot sem vam. Sorry. You f.ucked up first! Respect and you you be respected! ;)[/quote]
lol, včeri je bil matjažko prvi in edini, ki te je žalil, dans je pa marko kao prvi – in teb kao spomin dobr dela, je…
Koga pa ti spostujes? Prvi si, ki si se me lotil z najbolj nagnusnimi zaljivkami, kar jih premores. Zaradi zivljenja, ki ni bilo po okusu tvojih 19th century idealov? In to pocnes do tega dne. Ob vsaki priloznosti, ki jo imas.
Koga naj spostujem? Folk katerega claim to fame je SKROMNOST?!? Skromnost je, ko imas moznost porabiti 5X, ti pa se vseeno odlocis za toliko manj, zgolj X. Tu pa se folk, ki boljsega ni sposoben, kurci s skromnostjo v katero vas je PRISILILA lastna nesposobnost.
Tko da ne mi tle o spostovanju. Ker ne spostujes nic kar ni tocno to kar si ti. Ne ljudi, ki so se odlocili za “neresno” zivljenje, ne ljudi, ki so v zivljenju nekaj dosegli. Spostujes zgolj lastno rit. ;)[/quote]
Tebe je pa res potrebno je*bat dan na dan in to tako dolgo, da boš spregledal, spoznal, spoštoval in cenil različnost . Ta rok trajanja pa si v 95% določi vsak sam.
Torej? Jebat ga:)![/quote]
Jebi ti tiste, ki niso pripravljeni spregledati in spostovati, da ni vsakemu zivljenski cilj resna zveza, kup otrok in “skromnost”.
lol, včeri je bil matjažko prvi in edini, ki te je žalil, dans je pa marko kao prvi – in teb kao spomin dobr dela, je…[/quote]
Sorry, nismo vsi zlate ribice s spominom par sekund. Sedaj se pa se naprej prepricuj, da si skromen zato, ker si se za to odloci, ne ker si nasposoben. 😉
Kira brukica, da si sploh odpru tako temo.
Alfa moški je zgleda ena navadna jokica, k ga vsak komentar prizadane 😀
..tako zelo želi biti prepoznan kot alfa moški pa ne gre in ne gre… :))))))
..tako zelo želi biti prepoznan kot alfa moški pa ne gre in ne gre… :))))))[/quote]
V bistvu je ravno obratno. Vsak luzer bi to rad bil. Meni pa to ne pomeni NIC.
..tako zelo želi biti prepoznan kot alfa moški pa ne gre in ne gre… :))))))[/quote]
V bistvu je ravno obratno. Vsak luzer bi to rad bil. Meni pa to ne pomeni NIC.[/quote]
Na deklarativnem nivoju sicer deluješ tako kot praviš, ampak tvoja dejanja kažejo drugače.
V bistvu je ravno obratno. Vsak luzer bi to rad bil. Meni pa to ne pomeni NIC.[/quote]
Na deklarativnem nivoju sicer deluješ tako kot praviš, ampak tvoja dejanja kažejo drugače.[/quote]
Zadnjic tip napise, ce pa je alfa xyz sem pa rake beta. A to dozivljas kot tekmovanje? Da gre za titulo? Da bos s to titulo jack? In potem bos ta image skrbno negoval? WTF? Folk, a gre vam sploh se kaj drugega po glavi kot superficial pretvarjanje? Vas sploh zanima kaj res ste, lastnosti, ne jebena titula? Ali vam edino steje kako navzven zgledate? Tolk enega ukvarjanja s tem kako nekaj zgleda, kako boste izpadli. Ne mores si mislit kako tuje mi je tvoje razmisljanje. Meni je 100x bolj pomembna vsebina kot celofan v katerega je zavita ali etiketa. Ne bi mogli biti bolj razlicni.
Vsebina, širina, globina, pa miljarde mam. Sem ful razgledan, pa vse babe norijo za mano. Jst sem Dx, the worst troll ever.
Kaj imas od teh replik? A se slabo pocutis ker jaz kao imam, ti pa ne? Saj bi ti reku, da se potrudi, pa bos tudi kaj iz sebe naredu. Pa se ne zelim lagat. Da nisi morda v posebno solo hodu? Ej, cis resno se sprasujem.
Na deklarativnem nivoju sicer deluješ tako kot praviš, ampak tvoja dejanja kažejo drugače.[/quote]
Zadnjic tip napise, ce pa je alfa xyz sem pa rake beta. A to dozivljas kot tekmovanje? Da gre za titulo? Da bos s to titulo jack? In potem bos ta image skrbno negoval? WTF? Folk, a gre vam sploh se kaj drugega po glavi kot superficial pretvarjanje? Vas sploh zanima kaj res ste, lastnosti, ne jebena titula? Ali vam edino steje kako navzven zgledate? Tolk enega ukvarjanja s tem kako nekaj zgleda, kako boste izpadli. Ne mores si mislit kako tuje mi je tvoje razmisljanje. Meni je 100x bolj pomembna vsebina kot celofan v katerega je zavita ali etiketa. Ne bi mogli biti bolj razlicni.[/quote]
Etikete so na stvareh, predvsem v štacunah. Je pa cela tema na temo etiket za moške tako, da se ne razburjaj preveč. 😉
Kar te berem v zadnjem tednu pa bi te zlahka etiketiral enako, kot so te polimali že ostali…
Pretvarjanje? Hm… jaz osebno bi raje videl, da ta forum ne bi bil anonimen, ampak na to nimam vpliva, niti ga nočem imeti. Moram pa priznat, da prav ta forum nudi kar zanimiv vpogled v psiho posameznih sodelujočih.
Si pa poetiketiral tudi sebe, a ne? Pa svoje bivše tudi, a ne? Edino barva in blišč etiket se močno razlikuje.
… skladno s temo in ostalimi etiketirnimi temami etiketnega foruma.
Zadnjic tip napise, ce pa je alfa xyz sem pa rake beta. A to dozivljas kot tekmovanje? Da gre za titulo? Da bos s to titulo jack? In potem bos ta image skrbno negoval? WTF? Folk, a gre vam sploh se kaj drugega po glavi kot superficial pretvarjanje? Vas sploh zanima kaj res ste, lastnosti, ne jebena titula? Ali vam edino steje kako navzven zgledate? Tolk enega ukvarjanja s tem kako nekaj zgleda, kako boste izpadli. Ne mores si mislit kako tuje mi je tvoje razmisljanje. Meni je 100x bolj pomembna vsebina kot celofan v katerega je zavita ali etiketa. Ne bi mogli biti bolj razlicni.[/quote]
Etikete so na stvareh, predvsem v štacunah. Je pa cela tema na temo etiket za moške tako, da se ne razburjaj preveč. 😉
Kar te berem v zadnjem tednu pa bi te zlahka etiketiral enako, kot so te polimali že ostali…
Pretvarjanje? Hm… jaz osebno bi raje videl, da ta forum ne bi bil anonimen, ampak na to nimam vpliva, niti ga nočem imeti. Moram pa priznat, da prav ta forum nudi kar zanimiv vpogled v psiho posameznih sodelujočih.
Si pa poetiketiral tudi sebe, a ne? Pa svoje bivše tudi, a ne? Edino barva in blišč etiket se močno razlikuje.
… skladno s temo in ostalimi etiketirnimi temami etiketnega foruma.[/quote]
Zarad mene ste lahko vsi alfe. I don’t care. Glih tolk ste alfe kot je alfa Slovenija.
… skladno s temo in ostalimi etiketirnimi temami etiketnega foruma.[/quote]
Zarad mene ste lahko vsi alfe. I don’t care. Glih tolk ste alfe kot je alfa Slovenija.[/quote]
…in na koncu “don’t care” vžge še eno etiketo čez vse. Čez vse kar nam je skupnega. :)))))
Zarad mene ste lahko vsi alfe. I don’t care. Glih tolk ste alfe kot je alfa Slovenija.[/quote]
…in na koncu “don’t care” vžge še eno etiketo čez vse. Čez vse kar nam je skupnega. :)))))[/quote]
Aja, misliš, da imata skupno domovino? Vidiš, po moje pa ni glih tko … :))
“Alfa samec” je vsebinska manipulacija. Pa to, da naj bi se dec poučil o babji naravi in podobno. Ko se bodo babe voljne poučiti o naravi descev, ne samo srale, zakaj ne ravnamo po njihovo, ko bodo spoštovale različnost spolov, potem se šele lahko kaj pogovarjamo v smeri enakopravnosti. Če bi me kdo ali katera označil/a za alfa samca, bi me šele zaskrbelo, kaj je narobe z mano.
Najboljši komentar v temi!
Si pa gospod. A ti boš čakal, da se bodo one voljne poučiti? Potrpljenje pa imaš. 🙂 To ne gre tak, daj najprej ti skoči, potem bom pa jaz. Skočita skupaj, če že.
Drži, res nisi alfa samec, ker so tvoje lastnosti tipične za ravno kontra:
– trmasto vztrajaš, čeprav si storil napako: DRŽI
– hraniš svoj ego na račun drugih: DRŽI
– v krizi izgubiš glavo: DRŽI
– reagiraš nepremišljeno: DRŽI
– za vsako malenkost se spopadeš: DRŽI
Povzeto iz seznama stvari, ki jih alfa samec ne bi nikoli naredil.
Ja, Fidelio, ti nisi alfa samec.
Drži, res nisi alfa samec, ker so tvoje lastnosti tipične za ravno kontra:
– trmasto vztrajaš, čeprav si storil napako: DRŽI
– hraniš svoj ego na račun drugih: DRŽI
– v krizi izgubiš glavo: DRŽI
– reagiraš nepremišljeno: DRŽI
– za vsako malenkost se spopadeš: DRŽI
Povzeto iz seznama stvari, ki jih alfa samec ne bi nikoli naredil.
Ja, Fidelio, ti nisi alfa samec.[/quote]
plosk, plosk 🙂
Samo tu si se malo zapleto imo, ker če je nekdo “samec” potem ni zaseden in potem ravno on manipulira z babami, v kolikor jih vsaj podira.
Tako da no ja, Morda bi bilo bolj smiselno če bi tukaj napisal “pravi moški” po babje 🙂 Potem bi se popolnoma strinjal, zdaj pa se besedna zveza (samec) tepe z tem kar bi naj bilo v njej manipulirano (torej copatrstvo in prilagajanje babam)….
Forum je zaprt za komentiranje.