Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ali…

ali…

…koga pogrešate na forumu?

Retorično vprašanje?

Ja, retorično nagradno vprašanje, Ben!

sej pride!! vedno pride!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa že imamo zmagovalca, Anči!

No, resnično (ne retorično), a nobeden nikogar al kaj? 🙁

annabel … potrpi malo … ob ponedeljkih ima dosti ‘firm’ sestanke … saj veš, tedenski plani pa to. :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ulažem Kvizkota!

Ma ja, sa ni druge, Japkica :))))

ampak s ‘sivino’ sta pa zadela. vsaj mislim tko. 🙂

annabel, a te res privlačijo sivi gospodje? mislim tako .. ekstra privlačijo??????????????

Ma neeeeeeeeee, Ben zeza! :)))))))
No, čist iskreno, zreli moški me pa res. Ker s sošolci sem se pa zmeraj prepirala :)))))))))))))))))))

No, čist iskreno, zreli moški me pa res. Ker s sošolci sem se pa zmeraj prepirala :)))))))))))))))))))[/quote]

to, da se s sošolci rada prepiraš, sem opazila ja :))))))))

zreli moški?! ok … ampak saj sva midve tud že mal zrele :))) kar pomeni, da tudi sošolci zorijo :))))))))))))

Midve zoriva, Japkica…Jaz pa imam rada žlahtno :)))))))

No, čist iskreno, zreli moški me pa res. Ker s sošolci sem se pa zmeraj prepirala :)))))))))))))))))))[/quote]

Da zezam? V vsakem hecu je pol resnice…

Kaj pa je zate zrel moški? Samski osivel frajer v starem mercedezovem kabrioletu z zlato dvojko v ustih?

Ali tak, ki je dozorel v bitkah na planjavah resničnega življenja? Ker za tole drugo kategorijo EMŠO in barva las ni ravno merilo… ?

se strinjam, v vsakem hecu JE vsaj pol resnice :)))

zrel moški je tisti, ki ve kaj hoče … ki ne cepeta … ki ne umika pogleda … ki ……… eh boljše, da neham :)))

Ne, ne… nadaljuj, prosim!

Da bom vedel, kaj pogrešaš! ))))))

http://www.youtube.com/watch?v=FxaXwwGUrXQ

no, tak gentleman že ne :)))

Ne, ne… nadaljuj, prosim!

Da bom vedel, kaj pogrešaš! ))))))[/quote]

a ja? to je pa nekaj novega zame!! če veš, kaj ti je všeč, potem to pomeni, da to pogrešaš?! tole je meni neznanka. jaz pač vem, kaj mi je všeč. pogrešam pa samo eno.

Ne morem si kaj, no, vem, da se ponavljam, ampak ta tip ima v sebi nekaj takega no….uff, take my breath away 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=QsU4ImtT8Hs&feature=related

hmmm … annabel … veš kako te razumem … ampak dejstva ponavadi nimajo veliko skupnega z našo domišljijo … torej previdno pogrešaj 🙂

Japkica, želim si samo, da me nekdo z rožicami posipa…Nič več. 🙂

Japkica, želim si samo, da me nekdo z rožicami posipa…Nič več. :)[/quote]

aja … to pa zagotovo bo!!! :)))))))))) uživaaaaaj!!!

Tebeeee;.-)Lepo je da si se vrnila in me osrečila:-))

Domišljija,želje,sanjarjenja o erotiki in poželjivi ženski.Saj zato je ta forum,da “sexamo”tu gor;-)))

aaaaaaaaa res? :)))))))))
no, jst še nisem. se pa pogovarjam, pa hecam … a to ej tud sex? ma, kako imamo ljudje različna občutenja :)))))))))))

New Report

Close