ali…
ampak s ‘sivino’ sta pa zadela. vsaj mislim tko.
annabel, a te res privlačijo sivi gospodje? mislim tako .. ekstra privlačijo??????????????
Ma neeeeeeeeee, Ben zeza! :)))))))
No, čist iskreno, zreli moški me pa res. Ker s sošolci sem se pa zmeraj prepirala :)))))))))))))))))))[/quote]
to, da se s sošolci rada prepiraš, sem opazila ja :))))))))
zreli moški?! ok … ampak saj sva midve tud že mal zrele :))) kar pomeni, da tudi sošolci zorijo :))))))))))))
Ma neeeeeeeeee, Ben zeza! :)))))))
No, čist iskreno, zreli moški me pa res. Ker s sošolci sem se pa zmeraj prepirala :)))))))))))))))))))[/quote]
Da zezam? V vsakem hecu je pol resnice…
Kaj pa je zate zrel moški? Samski osivel frajer v starem mercedezovem kabrioletu z zlato dvojko v ustih?
Ali tak, ki je dozorel v bitkah na planjavah resničnega življenja? Ker za tole drugo kategorijo EMŠO in barva las ni ravno merilo… ?
se strinjam, v vsakem hecu JE vsaj pol resnice :)))
zrel moški je tisti, ki ve kaj hoče … ki ne cepeta … ki ne umika pogleda … ki ……… eh boljše, da neham :)))
http://www.youtube.com/watch?v=FxaXwwGUrXQ
no, tak gentleman že ne :)))
Ne, ne… nadaljuj, prosim!
Da bom vedel, kaj pogrešaš! ))))))[/quote]
a ja? to je pa nekaj novega zame!! če veš, kaj ti je všeč, potem to pomeni, da to pogrešaš?! tole je meni neznanka. jaz pač vem, kaj mi je všeč. pogrešam pa samo eno.
Ne morem si kaj, no, vem, da se ponavljam, ampak ta tip ima v sebi nekaj takega no….uff, take my breath away
aaaaaaaaa res? :)))))))))
no, jst še nisem. se pa pogovarjam, pa hecam … a to ej tud sex? ma, kako imamo ljudje različna občutenja :)))))))))))