Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ali bi bilo možno

ali bi bilo možno

Ali bi bilo možno organizirati kaj podobnega tudi pri nas? Bi bil -bila med njimi?

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3075896

Jaz zagotovo nebi bila med njimi.
:))

Mojč zakaj ne? Saj nikjer ni videti analnega:-)))

gggrrrrrrrrrrrrrr………….ded smotani!
:)))

a ima on kej prot analnem:) ? kaj KIR?

Jaz v taki grupi nebi bila, ker nimam črednega nagona dobro razvitega in še na volitve ne grem rada:) Al pa vsi za velko noč potico pečt pa jest…tega tudi se ne grem rada:) Moram vedno imeti nek osebni interes.

Mi je pa nekaj drugega padlo v uč. Vse bejbe so kot iz kalupa:) pr nas to nebi bilo mogoče:)
Bi blo blondastih, črnih, rdečelask, rjavolask, sivolask, kratkolask….suhih deelih, joškastih ploščatih, majhnih in velikih…..pa tudi moški verjetno bi se razlikovali…če pomislim na eno povprečno poletno popoldne na portoroški plaži:)

Lp

Ne, ne bi bila med njimi. Zakaj sploh?

Jaz ne, Mojca pa:-))

hahahah

leta letijo - iščem stevardeso

Sam sem si film potegniz z neta. Enoličen je v tem, ker so vsi enaki, črnolasi. Poseben pa zato, ker seksajo po komandi in vsi enotno: najprej zalizovanje, potem masaža ženskih prsi, nato razni položaji, tudi 69 na koncu pa enim pride prej drugim kasneje. Zanimivo je tudi to, da se v glavnem sliši samo žesnko stokanje – visoki C….

tam za kamerami hodi ena s plakatom STOKAJ, kot pri drugih oddajah za aplavz verjetno : )

Čuvaš čmar kot svojo zenico:-)

Če bi se hotelo bi se to lahko izvedlo tudi pri nas.

Saj se v manjših krogih to dogaja v privat swinger klubih po Sloveniji in okolici

To vem, da se to dogaja tudi pri nas, samo nihče nikogar ne snema in stvar ni javno predstavljena, sploh pa v tako velikem številu. Nikjer pa nisem zasledil, ali so bili pari naključni ali so po parih že prišli.

mene pa še vedno zanima, če so imeli kriterije, da so vsi enaki, še joške imajo vse enake:)
Al je to poskus kloniranja:)

to se naredi javni oglas, ker to le je bil snemano točno z tem namenom da se podere guinessov rekord

a za rekorde je šlo:)

fajn

New Report

Close