Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali bi, če bi

Ali bi, če bi

bil vaš partner neploden v posteljo povabili tretjega za katerega bi vedeli, da je zdrav?

😉

za oploditev misliš?

ne. če ne bo najin, bova brez otrok. lahko pa vseeno ta tretji pride, brez obveznosti : )

ja, če bi bil tud tretji igralec neploden 😉

ne.

Če bi bila neplodnost, bi bil neke vrste šok, ampak tega ne bi “reševali” na takšen način…

To je zelo star način, kako neplodni pari pridejo do otrok (če je moški neploden)…včasih so se to med seboj sosedje dogovorili, ko še ni bilo vseh teh umetnih oploditev in vsega….da sta enostavno nekega lepega popoldneva ostala doma sosedova mama, njeno sosed….njuna partnerja pa sta imela delo na polju in čez devet mesecev so tudi pri sosedovih zibali…..pa ostali v dobrih sosedskih odnosih še naprej:)

Dan danes je to vse bolj zapleteno, sosedje smo po večini sprti in zavidljivi…že tako imajo nov avto, a pa še lepega otroka naj jim naredi moj mož:P hehe

naj odgovorim še kako bi bilo po moje:)
Jaz bi se o tem pogovorila seveda z možem….najprej bi šel k zdravniku, da ugotovijo, če je dejansko 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} neploden, če nebi bilo nobene rešitve za umetno oploditev, bi seveda razmišljala o posvojitvi….in če nebi moj partner že ob tem, ko bi vedel da je neploden zapadel v kako depresijo (taki moški imajo velike težave z egom, libidom, ker se počutijo neuporabne) zato je potrebno veliko kompromisov, dogovarnjanja…in razumevanja….
Če bi bila njegova želja torej, da poiščeva primernega moškega in nebi iz kakršnega koli razloga želela umetne oploditve, potem….aja,….bi moral biti meni tisti moški vsaj malo všeč:) ….mogoče bi potem šla…čeprav se mi še vedno zdi, da bi prosila kakega znanca, če daruje seme:), pa da ginekolog naredi to akcijo:)))) (pol če je ginekolog vredu, bi rekla na skrivaj, naj vrže tisto epruveto v kanto, pa on poštima zadevo:)))) se mal hecam….

To so preveč resne in težke zadeve, da bi lahko kdo govoril, kaj bi storil….

mislim da je najbolj boleče že vedenje, da si neploden, naj bo to on ali ona…..

Mirella, točno tako, mislim, da je to zelo boleče vedenje.

In menim, da te težke in resne zadeve bolj negativno vplivajo na moškega kot žensko….takšni pač smo.

Ja, poznam primere, ko je moškega tako bolelo in prizadelo, da ne more biti z žensko več. Ker se počuti nekoristen…..to je njegov vidik….

Vidik ženske pa je, da ….pride čas, ko si ženska ne želi več zanositi, noče pa se zastrupljati s tableti in v takem obdobju bi bil neploden moški prav dar iz neba….

Zanimivo razmišljanje….

Ampak tako pač je, da si velika večina moških želi potomce; in tu potem nastane problem…..”ne morem imet otrok…”…..kot si napisala, za masikaterega moškega je to tako zelo boleče, da ne more imet več žensk….pa se potem poda v alkohol…..itd…..

ali v delo in študij:)

še eno rešitev poznam za take moške…..
veliko je žensk, ki imajo otroke iz neuspelih zakonov, vez….pa si ne želijo več otrok, ampak samo moškega, skrbnega, dobrega…ki bi vzljubil tudi njihove otroke ….

Samo večinoma so taki moški tako zelo trmasti in zaverovani v svoj prav, da se ne sprijaznijo sami s seboj.
to je tako, kot tak, ki misli da ima prevelik nos in ga nobena zaradi tega ne mara…..v resnici pa sam sebe ne mara…..ker če bi vprašal naključne mimoidoče, kakšen se jim ta moški zdi, bi jih malo opazilo najprej velik nos….

Se pravi, spet je vse v glavi! in niso problem drugi ljudje, ampak ima človek problem s seboj.

Mirella, navedla si kar nekaj rešitev, se z njimi v celoti strinjam, je pa res, da lahko tisti prvi “šok” o neplodnosti pa precej podre človeka.

Ampak treba je živet naprej, misliti pozitivno, pa enkrat…nekoč…pride tista….ta_prava…:)))

js mislim, da za vsako bolezen rozca raste in za vsako metlo se štil najde in ….za vsakega ta_pravega…se ta_prava najde:)

Iz tvojih ust v božja ušesa…:))))

New Report

Close