Ali bi imele
Ali bi imele za poroko roza obleko? V trgovini sem našla svečano obleko, ki mi zelo paše ampak je roza. Za celo barvno zgodbo ni problema. Lahko so vrtnice roza pa mogoče ima moj roza kravato. A bo preveč upadljivo, če bo moja obleka roza? Kaj pravite? A se bodo svati zelo zgražali? A se bi vi zgražali, če bi videli nevestico v roza? Hvala hvala hvala
evo čisto odkrito. ja svatje se bodo zgražali, še vedno so se in vedno se bodo, ker marsikdo misli, da je poročna obleka le in samo bele barve. za mene osebno si lahko tudi v črnem. jaz tudi nisem za belo obleko in vem da je nebom oblekla, pa če mi jo nevem kdo kupi. če ti paše roza, obleci roza. zakaj pa ne. nisi edina, ki bo roza nevesta. koga briga kaj si svatje mislijo.
Saj roza barva obstaja v večih odtenkih. 😉 In lahko je tudi v kombinaciji s kakšno drugo barvo (zelo lep primer: Pink peau de soie and black lace). 🙂
Zakaj pa ne???:) Meni se zdi pa ideja čisto v redu! In Arkyca zakaj bi se ozirali po svatih? ali ti bodo oni plačali poroko? Rajši nimam takih svatov, kot pa da bom na svoj dan mislila… U kaj si teta v levi klopi misli o moji obleki. Res HVALA LEPA! Zakaj se moramo še vedno ozirati na druge???
Skratka nežna27 – če boš oblekla roza oblekico, ti ni potrebno pretiravati še z roza cvetjem (rajši uporabi morda nežen bel šopek z zelenjem…), fant pa ima lahko roza kravato (s srajco v roza barvi pa ne bi pretiravala… lahko je bela). No vsaj meni bi bilo tako bolj všeč 🙂
Jst mislim, da bi bila roza obleka zelo lepa…seveda v pravi kombinaciji.
Moja soseda je imela bordo rdečo in je zgledalo zelo lepo. Tudi moja mami je imela pred 28 leti roza obleko. Jst osebno sem imela belo obleko šopek pa rozast, je mel pa moj dragi rozasto srajco in rozasto kravato pa je kar lepo izpalo.
nežna27 to je tvoj dan in najbolj pomembno je, da se ti počutiš kot princesa…
Lp
Jaz sem se poročila pred 45 leti. Imela sem zelo lepo dvodelno roza obleko, čevlje, rokavičke, šopek pa vse belo. Razen šopka sem vse kupila v Avstriji, ker se tu ni takrat nič pametnega dobilo.
Meni je roza barva zelo pri srcu, je topla, dekliška, skratka ljubka boš v njej, verjemi. Jaz sem bila zelo:-))
Srečno.
HVALA tisti, ki je predlagala nežen šopek v zeleno-beli kombinaciji. Sem si ogledala malo to barvno zgodbo in je krasna!!! Mogoče bom v šopek dodala kakšen roza kamenček ali trakec ali kaj takega pa bo res lepo. Ne morem verjeti, kako to paše skupaj! Imate prav, roza na roza bi bilo res preveč tako bo pa prav srčkano in sveže!! HVALA!!
leelee_ ima žal prav. Je pa tudi res, da se marsikateremu opravljanju izogneš, če dobro izbereš povabljene. Torej vabiš samo sorodnike in prijatelje, s katerimi se resnično in iskreno razumeš, za katere se ti ne zdi, da porabijo vsak svoj prosti trenutek za osiranje drugih in jim skratka zaupaš.
Vem, da se zgodi tudi, da se kakšni taki osebi ne moreš izogniti, če je to npr. bodoča tašča ali tvoja teta. Takrat pa je najbolje, da si rečeš, da te zlobni jeziki na veliki dan ne bodo prizadeli, še več, še slišala jih ne boš ali ne bosta.
Skozi eno uho noter, skozi druge ven, je najboljši nasvet. Da sta le vidva z bodočim možem na isti valovni dolžini.
lp,
Lenka