Ali bi si želele imeti črnce za spolne partnerje?
Že napisano: belci imajo tudi nad 20 cm dolge, samo najti jih je treba,če misliš da je to edini razlog Ker v resnici je bolje, da ti diši, da ti je privlačen, da ima lepe zobe, ni zamaščen in z veliko zadnjico in trebuhom, ni plešast, pa še njegov švic nima vonja kot konjski hlev na izjemno vroč in soparen dan…..
Ni nič čudnega da nimaš stalnega partnerja ko pa sama ne veš kaj hočeš oziroma kaj si želiš. Kdo pa si sploh želi takšno žensko ki sama ne ve kaj si želi / kaj hoče poleg tega pa stalno provocira in izziva. Več kot očitno sta iskrenost in poštenost tvoji šibki točki.
Enkrat trdiš eno, drugič drugo.
Ne bo nič od tvoje želje po stalnem partnerju.
Zdi se mi zanimivo zato ker v vseh tvojih prejšnih / starejših komentarjih na forumu si napisala da si proti avanturam in da seksaš samo s stalnim partnerjem.[/quote]
Hmmm, to bo pa neka pomota verjetno?
To je tako ali tako velja za vsakega izmed nas.[/quote]Ni nobena pomota. Oba veva zalo dobro o cem govorim in pisem. Oba se zelo dobro poznava tudi iz nekaterih prejsnih tem.
Skratka, partnerja trenutno imaš ali si samska?
Zakaj mi ne želiš odgovoriti na moje vprašanje o tem če že imaš partnerja?
Ne želela, se je pa zgodil. Isto kot prej s kakim belcem – se pač “zgodi”. Nikol se nisem v naprej odločla kakšen vse po izgledu bo tip in pol ga šla tacga iskat na ulco
NEKATERI temnopolti res imajo močan naravni telesni vonj, ki marsikoga odbije tud samo stat zraven njih – ne boste verjel, tud isto raso, ne samo belce.. Ne pa vsi. Nekateri prav “dišijo” al pa če hočte, če grem jaz laufat in se prešvicam, se mi zdi da nakonc smrdim 5x bolj ko oni pa če laufajo cel dan….
Sicer pa ja, zakaj pa ne…težko si v naprej zberemo v koga se bomo zaljubil…. res pa da rasno mešanje ja, versko pa ne.