Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali bi si želele imeti črnce za spolne partnerje?

Ali bi si želele imeti črnce za spolne partnerje?

Že napisano: belci imajo tudi nad 20 cm dolge, samo najti jih je treba,če misliš da je to edini razlog 🙂 Ker v resnici je bolje, da ti diši, da ti je privlačen, da ima lepe zobe, ni zamaščen in z veliko zadnjico in trebuhom, ni plešast, pa še njegov švic nima vonja kot konjski hlev na izjemno vroč in soparen dan…..

ljubezen ne gleda ne na barvo ne na spol ne na materialno stanje..
Če pa bi se razumsko odločala potem tukaj v Slo ne pride v poštev, kje kjer jih je pa pretežno več temnopoltih bi pa verjetno brez pomislekov..samo tam bi pa “on” najbrž imel težave 🙂

Sem absolutno proti mešanju, ne samo po rasi, ampak tudi po veri!

Bi, z veseljem. Me privlačijo eksotični ljudje, ne pa bledi slovenčki.

Kar dajte. Čaka vas mučno umiranje od HIVa ali Ebole

Če greš dosti nazaj, ugotoviš da smo vsi iz istega ozemlja prišli. Vera do vere.

Kar dajte. Čaka vas mučno umiranje od HIVa ali Ebole[/quote]

Bolje instant smrt Ebole, kot dolgoročno umiranje s slo. penzijo.

Kar dajte. Čaka vas mučno umiranje od HIVa ali Ebole[/quote]

HiV ni rasističen, da bi se samo ene rase držal. Če se z bledimi belčki parim, pa moj naraščaj čaka incestna degeneracija (če zanimarim, da zraven umiram od dolgčasa). Poleg tega ne maram majhnih lulčkov, saj vem, da te žre.

V enem komentarju napises da jih ne bi imela v drugem komentarju pa napises da bi jih imela.Še sama ne veš več kaj hočeš, kaj si želiš.

V enem komentarju napises da jih ne bi imela v drugem komentarju pa napises da bi jih imela.Še sama ne veš več kaj hočeš, kaj si želiš.

Ni nič čudnega da nimaš stalnega partnerja ko pa sama ne veš kaj hočeš oziroma kaj si želiš. Kdo pa si sploh želi takšno žensko ki sama ne ve kaj si želi / kaj hoče poleg tega pa stalno provocira in izziva. Več kot očitno sta iskrenost in poštenost tvoji šibki točki.

Enkrat trdiš eno, drugič drugo.

Ne bo nič od tvoje želje po stalnem partnerju.

Bi še kdaj, ja 🙂

Bi še kdaj, ja :)[/quote]Torej si ga že imela? Če si ti tega želiš potem v redu.

Že. Mislim, nimam neke blazne želje, ker ne delam nekih blaznih razlik med belimi in črnimi, ampak so mi mulatki pač privlačni.

Fino. Pa si bila dolgo časa z njim?

Ne. Obakrat avantura v tujini.

Zdi se mi zanimivo zato ker v vseh tvojih prejšnih / starejših komentarjih na forumu si napisala da si proti avanturam in da seksaš samo s stalnim partnerjem.

No kar ti počneš v svojem privatnem življenju je pa tako ali tako tvoja osebna odlocitev in izbira.

Zdi se mi zanimivo zato ker v vseh tvojih prejšnih / starejših komentarjih na forumu si napisala da si proti avanturam in da seksaš samo s stalnim partnerjem.[/quote]

Hmmm, to bo pa neka pomota verjetno?

To je tako ali tako velja za vsakega izmed nas.

Zdi se mi zanimivo zato ker v vseh tvojih prejšnih / starejših komentarjih na forumu si napisala da si proti avanturam in da seksaš samo s stalnim partnerjem.[/quote]

To je tako ali tako velja za vsakega izmed nas.[/quote]Ni nobena pomota. Oba veva zalo dobro o cem govorim in pisem. Oba se zelo dobro poznava tudi iz nekaterih prejsnih tem.

Skratka, partnerja trenutno imaš ali si samska?

Sem ga imela, ker se že od rojstva selim in mi ni pomembno, kakšne barve ali narodnosti je nekdo. Pomembno je, da sva na enaki valovni dolžini (vrednote, življenjski slog itd.).

To je tako ali tako velja za vsakega izmed nas.[/quote]Imaš partnerja ali si trenutno samska?

@SweetSub

Zakaj mi ne želiš odgovoriti na moje vprašanje o tem če že imaš partnerja?

Ne želela, se je pa zgodil. Isto kot prej s kakim belcem – se pač “zgodi”. Nikol se nisem v naprej odločla kakšen vse po izgledu bo tip in pol ga šla tacga iskat na ulco 🙂
NEKATERI temnopolti res imajo močan naravni telesni vonj, ki marsikoga odbije tud samo stat zraven njih – ne boste verjel, tud isto raso, ne samo belce.. Ne pa vsi. Nekateri prav “dišijo” al pa če hočte, če grem jaz laufat in se prešvicam, se mi zdi da nakonc smrdim 5x bolj ko oni pa če laufajo cel dan….
Sicer pa ja, zakaj pa ne…težko si v naprej zberemo v koga se bomo zaljubil…. res pa da rasno mešanje ja, versko pa ne.

S takšnima ženskama kot sta “SweetSub” in “cicamica” zaradi njunih izkušenj s črnci si jaz zagotovo ne bi želel imeti opravka.
Ob takih izkušnjah s črnci kot jih imata “cicamica” in “SweetSub” ni nič čudnega da sta še vedno samski.

glede na slog pisanja in rep med noge po vprašanjih, gre za isto osebo….

New Report

Close