Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ali bi si želele imeti črnce za spolne partnerje?

Ali bi si želele imeti črnce za spolne partnerje?

glede na slog pisanja in rep med noge po vprašanjih, gre za isto osebo….[/quote]Skratka s tako osebo ki ima toliko izkusenj s črnci si jaz ne bi želel nobenega opravka.
Z izkusnjami s crnci kot jih opisujes tukaj na tej temi ni nič čudnega da si še vedno samska. Kdo pa si sploh želi imeti kaj resnega s takšno lajdro kot si ti?

Hmmm, to bo pa neka pomota verjetno?

To je tako ali tako velja za vsakega izmed nas.[/quote]Ni nobena pomota. Oba veva zalo dobro o cem govorim in pisem. Oba se zelo dobro poznava tudi iz nekaterih prejsnih tem.

Skratka, partnerja trenutno imaš ali si samska?[/quote]

Kaj je s tabo? Nimam pojma kdo si, niti tega ali si moški ali ženska…
Nisem cele dneve na tem forumu, da bi sledila vsaki besedi.

Lej, ne poznava se, mešaš me z nekom, ja? Nimam pojma kdo si. Relax 🙂

Si namenila veliko časa fafanju velikih črnskih k urcev? Je bilo brutalno?

So mi ful všeč, samo v reali nebi. Sem bila 1x pri 1 čncu ful dobrem tipu na masaži, na koncu sem že gola ležala, ko me je masiral, pričakoval je zaključek z združitvijo, vendar jaz nisem bila za to. Po masaži sem bila prerojena, naspidirana, samo k njemu tud več nisem šla. ;))

daj kontakt prosim.

Črnca bi imela samo za sužnja, da bi mi delal po hiši in okrog hiše. Če ne bi bil dovolj priden, bi ga kaznovala. Baje so črnci zelo trdoživi in dosti prenesejo. Lahko bi uživala in se naslajala. Za seks pa izključno belca.

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

New Report

Close