Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali bi šle z Luko Dončićem med rjuhe?

Ali bi šle z Luko Dončićem med rjuhe?

Ali bi se dol dale z njim?

Ne, na kavo pa z veseljem, imam kar nekaj vprašanj zanj… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Luka je še premlad in preveč “priden”, da bi bil ženskam privlačen v seksualnem smislu.
Je pa njegov oče lepo število žensk spravil med rjuhe.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Btw, Anamarija bo imela težko delo z odganjanjem kandidatk. NBA košarkarji so med najbolj obleganimi moškimi na planetu. Magic johnson je baje “spal” s cca 10 ženskami.
Na dan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Joj, neee. On pa res ni nič seksi. No, saj je še otrok. Se bo še naredil.

Fant je nemaren, vsi moski tam so pobriti, on pa kaze te velike debele dlake pod pazduhami, nagrauzen je prav!

Nikoli nisem razumela žensk, ki bi se prodale za znanega moškega, četudi so samo ena izmed na stotine žensk. Samo zato, ker je slaven.

Pa saj je še otrok!!!
Ok, v moškem telesu, ampak …

Ne bom razumel žensk, ki seksajo s pobritimi moškimi. Spominjajo me na pedofilke, ki rabijo za zadovoljitev spolnih potreb nedorasle fantke brez kocin!

Lepo te prosim… Dlake pod (moško) pazduho, da so nagravžne?
Bi razumela, če bi bil zanemarjen, smrdeč, imel očitno zanemarjeno zobovje, dolge in umazane nohte, ne pa zaradi neobritih pazduh, no…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mogoče po koncu kariere. Trenutno ima tako naporen tempo, skoraj vsak dan so tekme, treningi, ko so na gostovanjih je itak norišnica, da sigurno nima časa niti zanjo kaj šele za druge ženske. Poleti ga pa itak večinoma ni v Ameriki.Če bo pametna, bo poskrbela, da jo poroči še kot aktivni igralec. Se pa punca kljub vsemu trudi tudi sama kaj naredit, pa na faks hodi, potuje gor pa dol vsaka dva tedna ali še pogosteje. Kot par sta mi vedno bolj všeč. Spoznala sta se še zelo mlada in zdaj njuna zveza postaja bolj resna, tudi onadva sta se v dveh letih spremenila.

Prvo nisem pedofilka!
Drugo-kaj bolj nagravžnega od njegovih kocin pod pazduho,že dolgo nisem videla.
Tretjič-njegova višina nima nič skupnega z njegovo pametjo.
Četrtič- je mamin sinček

Skratka:Tip ima lahko zaradi mene zlata jajca! Me ne gane!!!!!!!!

Mogoče po koncu kariere. Trenutno ima tako naporen tempo, skoraj vsak dan so tekme, treningi, ko so na gostovanjih je itak norišnica, da sigurno nima časa niti zanjo kaj šele za druge ženske. Poleti ga pa itak večinoma ni v Ameriki.Če bo pametna, bo poskrbela, da jo poroči še kot aktivni igralec. Se pa punca kljub vsemu trudi tudi sama kaj naredit, pa na faks hodi, potuje gor pa dol vsaka dva tedna ali še pogosteje. Kot par sta mi vedno bolj všeč. Spoznala sta se še zelo mlada in zdaj njuna zveza postaja bolj resna, tudi onadva sta se v dveh letih spremenila.
[/quote]

Čas za ženske se vedno najde… 😉
Ampak Luka (vsaj trenutno) ne zgleda, da bi se vrgel po svojem tastarem, ki je težki babjek.

In koliko jih je Magic Johnson ob takem tempu okužil z Aidsem, ki ga je imel?

In koliko jih je Magic Johnson ob takem tempu okužil z Aidsem, ki ga je imel?
[/quote]

Se ne ve, ve se pa, da ga je tudi od njih dobil.

Bolno vprašanje.

Se strinam.
Sprevrženo do konca.
Nimam besed!

Hahahahaha! Zgornji odgovori so čisti LOL!

Ženske takole govorijo z usti, vagine pa vse mokre!

Dajte bit tercialke hipokritske! Tako bi dale noge narazen, da bi Atlantik z enim korakom preskočile!!!

Lajdre sprenevedave!!!

A si ti ena bolj “pedofilka”, ali kako? daj zresni se, no….

Sem prestara za take mladiče, ampak tudi pri dvajsetih ne bi bil moj princ na belem konju. Samo za olajšat mošnjo med nogami sigurno ne.

Da baba rece da ne pedofilka ce bi se dol dajala z 20 letnikom, pa ves da je bolj kmecke pameti.

Lušten dečko je. To tudi babice opazimo. 😉 In seveda ne bi spale z njim. Ima tako on kot me druge misli in druge posle.

Fuuuuuj

Neee. Kje pa. Lahko bi mi bil sin po starosti

Ne. Šla bi z Jokićem. <3 Ki ima pa baje punco že nekaj časa, tako da očitno z nobenim. (od nba igralcev)

New Report

Close