Ali bi šli v vesolje?
modrivrag, 27.12.2024 ob 05:56
Smo ja. Ampak ni to mišljeno, jebote čuk.
No če boš šel lovit marsovčke, boš tam vesoljček 😀
Ker avanture poznam samo iz filmov, naj bi bilo popotovanje total dolgčas, razen če gre kaj narobe, tako da me ne mika, grozot je pa že doma dovolj. Itak so sanjarije raznih Muskov, ki so pripravljeni požgat pol zemeljskih resursov samo da bi jo odpikali drugam total nesmisel. Če bomo sposobni naredit drug planet primeren za bivanje pomeni da bomo lahko popravili tudi zemljo. Gre za egotripe zdolgočasenih bogatašev.
Anonimno 3574, 26.12.2024 ob 22:25
Tak malo pogledat, kako je gor? Če bi se že odločili iti gor, kaj bi najraje videli? Do kam daleč bi šli in kako dolgo bi ostali gor?
Jaz bi šla mogoče na Luno pa da vidim Zemljo, kako to zgleda v živo..ali pa na Mars
Če pa ne bi šli, zakaj ne? Pustimo denar…dajmo fantazirat …novo leto je pa to
Še v Ljubljano se mi ne da it gledat lučk, bom še pa gledat če je Mars res rdeča pika 😀
Imam možnost vsake toliko pogledat čez teleskop, pa je kljub vsemu denarju še vedno samo rdeča pikica. Določene stvari nam enostavno niso dosegljive. Večini.
modrivrag, 27.12.2024 ob 05:54
Niti pod razno. Si predstavljate bit zaprt v tisti kapsuli, kjer se se pošteni ne moreš premaknit. Videt nimaš kaj. To se ti mora sfuzlat.
Še na odprtem morju je bolje, ko dneve ne vidijo ničesar. le povsod enako vodo okoli sebe. Je pa vsaj plac za premikanje.
Kaj bluziš modri?! Js sm kupla karti za artemis ||, ki poleti v aprilu 26. 🤣🤣 Veš kak lepo bo.
nikoli in nikdar, 27.12.2024 ob 03:49
Ja, in potem se nekaj pokvari in ostanes v vesolju. Namesto en teden 8 mesecev ali za vedno, tako kot tista pol Slovenka in njen kolega, ki sta ze pol leta cz datum vrnitve. Da ne bosta tam gor ostala tako dolgo, kot tisti iz filma The Martian.
Vedno, ko gledam na YT posnetke astronavtov, kako prčkajo zunaj nekaj po sondi, me spreleti, da ga bo odneslo. Spodaj pa oddaljena zemlja in neskončno neznano. Srhljivo a fascinantno. Pogum teh astronavtov. Živeti v tisti tesni kapsuli, pogum, ko jih izstrelijo v vesolje in jim gori pod nogami, da ne govorim o pristanku. Vsakokrat ne veš ali boš preživel. Ampak mislim, da oni ne razmišljajo tako. Njim je to, kot meni se vsest v avto.
KrEna2024, 27.12.2024 ob 07:57
Človek ima orodje, s katerim lahko potuje kadarkoli in kjerkoli v času in prostoru. In to orodje ni človesko telo, ampak človeški alien mind.
Go figure …
Ja to pa tk. Trend, iz dimenzije v dimenzijo skačemo kt bi reku keks poglej monovino. Vse lebdi nad oblaki v poljubni sferi😁