Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ali bo Meta odnesla svojega Rupla

Ali bo Meta odnesla svojega Rupla

Od kje pa tebi taka trapasta ideja. Prav nikjer nisem zapisal, da je bila metla kupljena za MZZ. Misliš da pri Ruplovih doma ne pometajo?

*****Prepričana sem, da ga. Rupel ima čistilko in jo za opravljeno delo tudi pošteno plačuje. ******

Pa si prepričana tudi, da jo je prijavil in zanjo plačuje vse prispevke?

Ma prow bedno, da Ruplu pri vseh teh štorijah niso našli nobenega hujšega greha, kot pa je vožnja njegove žene.

No sej če bi hotli bi že z lahkoto, zato se mi dozdeva, da je to le pesek v oči naivnim ljudem, da jih mal zaslepi, medtem ko delajo večje barabije..

Ti seveda moraš imeti čistilko, saj po silnem garanju v državni upravi, kjer imate vse tako zelo pošlihtano, res ne bi mogla doma postlati še postelje, pobrisati prahu, kaj šele skuhati dedcu in otrokom, če ti jih je Bog dal.

Čisto prav pa je, da ima Gospa ministrova čistilko, saj res ne gre da bi z zgaranimi rokami sprejemala državniške obiske, kot pritiče ženi visokega državnega funkcionarja. In lepo od nje, da je kupila metlo in je ni bilo potrebno snažilki nosit po avtobusu.
Če pa v dolgotrajnem Ruplovem ministrovanju ni nikoli bolj odškodovala državnega proračuna kot v tem razvpitem primeru, potem sigurno ni ona kriva da ti ne dobiš žetona za mestni avtobus, ko greš po kakšnih “službenih” nakupih v BTC.

Očitno ti je zmanjkalo tehtnih argumentov in si se zatekel v osebno diskvalificiranje. Na takšnem nivoju ne želim debatirati in se tu poslavljam. V novem letu ti želim vse dobro, predvsem pa več občutka za kulturno in strpno izmenjavo mnenj.

Informacijska pooblaščenka je min. za zun. zadeve naročila, da mora Dnevniku dati podatke o nakupu in uporabi službenega vozila ki ga uporablja Meta Rupel. V današnjem Dnevniku piše, da to ni isti avto, v katerem se prevaža minister Rupel. Me prav zanima, kako se bo zadeva razpletla.

Buhaha, se bunite tu zaradi enega prevoza metle s službenim vozilom, sami pa pozabljate, kaj vse se lažete in kradete v službi, da bi se okoristili.

Sončnica, ne sodi vseh po sebi.

in to napišeš ravno ti!!!!!!!!!!!!

???

metla odnaša čarovnice ,ne ministrove žene.

Veliko pisanja za nič!

Srečno!

Potem pa vse tiho je bilo.

New Report

Close