Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali boste šli jutri v trgovino?

Ali boste šli jutri v trgovino?

Jaz zagotovo, ker nam že marsikaj manjka. Pa vi?

Kaj vam pa folk manjka no? A hodite vsak dan v štacuno, da je po dveh dneh že prazna špajza? Stvar navad sicer.

Ja, bom šla. Pa se v kmetijsko po sadike, zemljo…pa v knjižnico, jutri potece rok. Bom imela kar dela.

Šla bom v torek kot vedno. Takrat je najmanj gužve. Ničesar mi ne bo zmanjkalo, tudi če bom šla še kasneje.

Preveč denarja imate, to je. Trgovci, če so pametni, bodo dvignili cene.

Ne,hvala, ne, ne.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni problema, 02.05.2025 ob 16:11

Preveč denarja imate, to je. Trgovci, če so pametni, bodo dvignili cene.

Ravno obratno, trgovci za vikend dajo dodatne popuste.

Ja bom šla. Tako kot vsako soboto. Zakaj naj ne bi šla?

Zakaj pa naj ne bi šli?

Je kakšen bojkot ali kaj podobnega?

Jaz verjetno ne bom šla, je še vsega dovolj.

no tengo dinero 😱

Obvezno in to dvakrat.

Da vidim, kdaj dela “moja” Bosančica.

Na trg po svežo zelenjavo. Drugega še ne rabim.

Po sadike in cevlje sigurno.

Star dec, 02.05.2025 ob 17:47

Obvezno in to dvakrat.

Da vidim, kdaj dela “moja” Bosančica.

Kaj pa,če v prvo naletiš nanjo?

Ja, treba bo. Zmanjkalo nam bo lih zdaj briketov za žar.

Ostalo imamo.

ne sikaj v prazno, ne živimo vsi v bajtah s  3 hladilniki in 5 skrinjami.eni živimo v garsonjeri in nimamo kam dajat zalog niti za dan naprej.

crazyfrog, 02.05.2025 ob 19:00

Kaj pa,če v prvo naletiš nanjo?

Potem mi seveda ne bo potrebno iti dvakrat v isto trgovino…

Po umivalnik za kopalnico in pasto za zobe. Pa smetano za stepanje in mascarpone za tiramisu.

bom ja.

Po bučke, paradižnik, feta sir, pomfri in čevapčiče. Pa če me bo namamila še kakšna rožca spotoma ;). Kaj pa je to takega, saj je sobota in imam čas. Grem lažje zdaj, kot v ponedeljek po službi…

Alja567, 02.05.2025 ob 15:48

Ja, bom šla. Pa se v kmetijsko po sadike, zemljo…pa v knjižnico, jutri potece rok. Bom imela kar dela.

Tudi jaz po sadike in v knjižnico 😀

No, 02.05.2025 ob 19:40

Po umivalnik za kopalnico in pasto za zobe. Pa smetano za stepanje in mascarpone za tiramisu.

A ti boš tudi pekla tiramisu?:)))))))

Ne. Sem vse nabavila pred pokojnino, se pravi v torek. Mi še na misel ne pride, da bi se drenjala v prepolni trgovini. Samo 1x sem pozabila na dan nakazila pokojnine, gneča je bila takšna, da sem mislila, da kaj zastonj delijo. Nikoli ne grem v nabavo prvih nekaj dni po pokojnini. Drugače pa sem kuhala golaž iz 3 kg mesa in danes je sin delal podpeko iz 4 kg mesa. Upam, da mi zdaj še 2 dni ne bo potrebno viseti v kuhinji.

Ne grem, v sredo sem opravil zelo velik nakup, ki bi moral zadostovati za ene 10-14 dni.

New Report

Close