Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali gre pri špar as za natego

ali gre pri špar as za natego

Zbiranje špar as poteka tako, da za vsakih 10 evrov dobiš eno nalepko. In ko jih zbereš 10 dobiš 12 procent popusta pri novem nakupu po koncu akcije. Finta je pa v tem, da za novih 10 nalepk dobiš na istem kupončku zgolj 2 procenta več. in še za 10, še dva procenta več. Matematični izračun pove, da si moral v šparu kupiti za 100 evrov stvari, da si dobil 2 procenta kar prevedeno v denar pomeni, da boš pri 100 zapravljenih evrih v šparu dobil 2 evra popusta. A se to špar norca dela. Isto za naslednjih 100 evrov. Ali sem pravilno izračunal popravite me. Poleg tega teh prvih 12 procent ni nič, realno gledano sploh ne gre za 12 procent, ampak spet samo za dva. Zakaj, ker imajo vsak vikend že tak al tak 10 procent popusta ko kupiš nad 30 evrov, upokojenci pa itak dobijo 10 procent za vsak nakup na njihove dni. Pač počakaš do takrat pa je. Ali je to torej šparova natega, ki ji ni para. Jaz osebno se držim pravila, v šparu največ prišaparm ko tam nič ne kupim. Velja tudi za druge trgovine. Pač ne kupiš pa imaš takoj denar v žepu.

Ja, res je potrebno zbrati več nalepk, kot prejšnjo sezono.

In drago.

Dobro jutro….

Bo držalo se mi zdi, ne vem izračunsko natančno.

Še hujše je pa to, da moraš točno v določenem roku zapraviti teh 100 EUR. In Bog ne daj da blagajničarja prosiš za eno nalepko če ti glih zmanjka ena za uveljavljat kupon, te nadere in najmanj varnostnika pokliče.

A po tleh leži polno pohojenih nalepk. Naj si vtaknejo nekam vse skup. Jaz zato na to več ne gledam in ne dam nič.

ovce pa plešejo po nareku. če bi napisal kaj vse je špar in KOLIKOKRAT CELO ISTO STVAR podražil v dveh letih, mi tipkovnica zarusta. in to ne za 2 ali 10 procent kolikor nam ponuja v to miloščino pri nakupu. samo primer s budget zlate kroglice iz 46 centov na 84, potem je znižal na 82. a je to 10 procent mogoče. pa tista od direktorja je tudi kvalitetna, da meso v akcijah prodajajo v izgubo. naj mi g direktor pokaže nabavno ceno bomo potem debatirali. hofer je imel prejšnji teden fenomenalni vikend in tam je bila ponudba svijskih zrezkov iz stegna okus podeželja, cena za 700 GRAMOV 1.69 AL CELO 1.69 EVRA, IMAM RAČUNE, sem kupil vse kar je bilo na polici pa sem z njimi dva tedna psa futral, skratka kila zrezkov 2 evra, pa dvomim, da so v izgubo prodajal

Kako je lahko 700 g mesa 1,69 €? Pa če je prepeljano iz Poljske ali če je slovensko? Kaj je bolj zdravo, če je slovensko? Na koncu so pomije, eno in drugo. Zavajajo z maržami. Kaj je slovensko 700 g meso več vredno kot poljsko? Zato, ker je sveže? Ta beseda sveže je tako zlorabljena beseda. Kot da je danes zaklal, pa prodaja v trgovini kot sveže, za 30 € ena kila, tisto 700 g pa ni sveže. Ja enako sveže je. Kot da Slovenec zakolje, spakira in je čez 3 ure meso v sparu? Pa glede na ceste, ki jih imamo, pa gneče, je pa sveže, ja.

če bi vi vedeli kake mučke se dogajajo v mnogih trgovinah da ne rečem kar mafijska posla, bi vas glava pekla. korupcija kriminal mafijska posla. ne rečem da v vseh.

New Report

Close