Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali gredo take praske z avta stran s poliranjem

ali gredo take praske z avta stran s poliranjem

Vaš link

Take praske kot na sliki in več manjših, ki izgledajo kot da je šel avto skozi neko grmovje, drevje…kot tanke praskice s ključem narejene. Gre to s poliranjem dol?

Gre, če so raze zgolj na vrhnjem (prozornem) sloju.
Ampak, ni vsaka polirna pasta zares polirna. Biti mora takšna, ki topi lak.

Avto bi dala polirat v avtopralnico, za cca 100 eur 2-slojno poliranje. Je nek kupon za to storitev, pa se bojim, da bi ga ‘brezveze’ kupila in da praske ne bi šle dol….

Ne,z nobenim poliranjem tega ne bos spravil ven,to je nekdo ze popravljal z retusirnim svincnikom , tole jevtreba dol zbrusit in na novo polakirat drugac je bolj pri miru pustit

Malce morgen!

Avto bi dala polirat v avtopralnico, za cca 100 eur 2-slojno poliranje. Je nek kupon za to storitev, pa se bojim, da bi ga ‘brezveze’ kupila in da praske ne bi šle dol….
[/quote]

Pojdi v to avtopralnico, ter do mojstra, ki tam polira. Edino od njega dobiš pravo informacijo.
Vsekakor, ena, iz neta sposojena slikca, ne zmore nikomur dati prave odločitve. Poškodbo je pač treba videti v živo.

Ne,z nobenim poliranjem tega ne bos spravil ven,to je nekdo ze popravljal z retusirnim svincnikom , tole jevtreba dol zbrusit in na novo polakirat drugac je bolj pri miru pustit
[/quote]

za Julija ali koga drugega, ki se spozna

Približno koliko stane brušenje in novo lakiranje? Če je treba celo avto popedenat, ker je ogromno prask na različnih delih, majhne skoraj vsepovsod – vidne le od blizu. Če se avto zbrusi in na novo polakira, a se to kaj pozna na avtu , da je bilo popravljano? Tak izgled avta je ok, lep?

Najbolje da vprašaš pri kakšnem mehaniku

Pozdravljena

Preprican sem, da bi se marsikaj dalo resiti s polituro, vecje poskodbe pa se popravijo z lakiranjem posameznih delov. Ce zelis ti lahko uredim jaz, najdes me na Facebooku pod Avtokozmetika Teo.

Lp, Teo

New Report

Close