Ali greste vsak dan ven?
Ali peljete svoje pikce vsak dan ven? Kaj pa recimo danes, ko dežuje?
Do sedaj smo mi bili vsak dan zunaj, razen prve 14 dni po rojstvu in en dan, ko je imela čopka reakcijo na cepljenje z vročino, drugače pa smo zelo trdoživi. Čopko dam v nahrbtnik, pa marelo v roke in gremo. Danes sva sicer spremenili okolje – šli sva k mami, vendar na svežem zraku nisva bili kaj dosti, samo do avta, potem iz njega k mami in nazaj. Imam kar malo slabo vest, ampak v tem vremenu se mi nekako ne ljubi.
Kako pa vi? Ali so vaši pikci kaj sitni, če ste kar doma?
Vsak dan… cisto zares… samo, ko je vec kot -15c…hehehe
Ko je bil mlajsi je se spal zelo veliko zunaj svoj pop spanec… sedaj mu pa noge prevec gledajo iz vozicka…hehehe
In tudi meni pase, da se prezracim… sem bolj teckasta kot mali, ce ne morem ven… Kot se navadis…
Ni “slabega” vremena… so le slaba oblacila…
Lp! S.
Do včeraj (15m) mislim, da ni bilo dneva, da ne bi šla ven. Voziček s prekrivalom za dež, nahrbtnik in dežnik, škorenjci in pelerina…
In včeraj – smo vsi lenarili. In … izgledalo je, da tako 3 letnici, kot najmlajšemu prav paše en tak lenuškast dan. Začuda nista bila niti malo sitna – no, če bi bila, bi se odpokali vsaj malo skakati po lužah in se nastavljati dežju:))
In … nisem imela slabe vesti. Zaradi enega dneva ju ne bo pobralo (danes smo bili seveda spet zunaj).
Ja načeloma vsak dan. V življenju je bil po moje doma največ 14 dni, pa še to le takrat, ko je bil bolan. Sem že na začetku ugotovila, da postane nemiren, če je preveč notri. Ko je bil še dojenček in v vozičku smo imeli pač prevleko za dež ali pa nahrbtnik, zdaj pa ima svoje male škornje (ki so btw. njegova najljubša obutev), anorak, hlače za dež in seveda dežnik in gremo vsaj pred blok po lužah skakat.
Midva sva tudi stalno zunaj.Če je lepo vreme greva že dopoldan na plac in šetava (vozičkava) cel dopoldan po mestu ali pa samo malo okoli blokov na kako kavico če je malo slabše vreme , popoldan pa spet eno turo ,da se lepše spi.
Če je pa dež ,ga dam v kengurujčka in greva vsaj do trgovine ,da se preluftava.
Pa v tivoli zaideva,še posebej , ko je nizek pritisk in je takrat v mestu grozen smrad:(.V šopincentre mi je pa že dolgočasno, razen če imam res kaj za kupit.Pa še tako klima tolče ,se bojim da se prehladi.
Jaz sem bila čisto bolana, kadar je cele dneve deževalo. Če ni šlo premočno, sem na voziček navlekla prevleko. Ko je bil večji, smo nabavili nahrbtnik, in sva šla ven tudi ob hujšem dežju. Vendar ga dalj kot 45 minut nisem mogla nosit, da ne rečem, kako bi se mi pasalo zlekniti, ko sva se vrnila, pa seveda to nikakor ni prišlo v poštev.
Lep pozdrav in čim več sprehodov