Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali greste vsak dan ven?

Ali greste vsak dan ven?

Ali peljete svoje pikce vsak dan ven? Kaj pa recimo danes, ko dežuje?
Do sedaj smo mi bili vsak dan zunaj, razen prve 14 dni po rojstvu in en dan, ko je imela čopka reakcijo na cepljenje z vročino, drugače pa smo zelo trdoživi. Čopko dam v nahrbtnik, pa marelo v roke in gremo. Danes sva sicer spremenili okolje – šli sva k mami, vendar na svežem zraku nisva bili kaj dosti, samo do avta, potem iz njega k mami in nazaj. Imam kar malo slabo vest, ampak v tem vremenu se mi nekako ne ljubi.
Kako pa vi? Ali so vaši pikci kaj sitni, če ste kar doma?

jaz poskusim it vsak dan ven 🙂 danes sva bila zunaj .. v gozdu in po starejšega sva šla v šolo … prvič s slingom zunaj 🙂 bilo je super … dež ni ovira … jaz pomislim na turobne zimske dni … ko bomo hodili ven … zato se mi zdaj še ne zdi prav grozno 🙂

B.

:))

Ne gre drugače, imamo namreč kužka!

Nataša

Zunaj smo prav vsak dan,če ne na dolgem sprehodu pa vsaj na balkonu.Naš malček že navsezgodaj,ko je še v pižami obuva škornje(vedno levega na desno nogo in obratno)Potem pa škornje dol,pa jok,nato pa kahla,pa zajtrtk,pa čevlje gor pa ven-obvezno…

Jep, gremo vsak dan. Drugače bi meni ‘strgalo’. Mačkica pa tudi rada zaspi ko je zunaj.

lp

MC

************************************* Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!

jep, vsak dan, sam danes sva bili malo manj, ker je bilo mrzlo kot beštija.

lp

Moj otrok je šel do sedaj skoraj vsak dan ven… od rojstva. Če ne postane blazno siten in neodporen :)) Primerno ga obleci pa bo!

Mi tud gremo vsak da ven, ker drugače smo vsi sitni,če smo med štirimi stenami.
Saj se morajo naši malčki utrditi za zimo :=)
Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Če že drugače ne gremo vsaj ven na vrt … drugače je kar slabo razpoložen. :))) Celo danes ko je pihala burja in je bilo mraz ko hudič ga je tatko peljal na en kratek sprehod … :)))

Vsaj smeti mora nest, tud če ošilnjene prekle dol letijo!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Vsak dan… cisto zares… samo, ko je vec kot -15c…hehehe
Ko je bil mlajsi je se spal zelo veliko zunaj svoj pop spanec… sedaj mu pa noge prevec gledajo iz vozicka…hehehe
In tudi meni pase, da se prezracim… sem bolj teckasta kot mali, ce ne morem ven… Kot se navadis…

Ni “slabega” vremena… so le slaba oblacila…
Lp! S.

Do včeraj (15m) mislim, da ni bilo dneva, da ne bi šla ven. Voziček s prekrivalom za dež, nahrbtnik in dežnik, škorenjci in pelerina…
In včeraj – smo vsi lenarili. In … izgledalo je, da tako 3 letnici, kot najmlajšemu prav paše en tak lenuškast dan. Začuda nista bila niti malo sitna – no, če bi bila, bi se odpokali vsaj malo skakati po lužah in se nastavljati dežju:))

In … nisem imela slabe vesti. Zaradi enega dneva ju ne bo pobralo (danes smo bili seveda spet zunaj).

Če je le možno, grem vsaj 2x na dan ven! Ko pa dežuje, grem pa na balkon.

Vsak dan, ce res zelo dezuje pa vsaj na balkon.

Vsak dan,tudi v dežju,ker ce ne gremo je velika kriza pri mlajšemu sinu.

Če bi moja deklica že hodila, bi tude šle ven v dežju, tako pa ne grem, zaradi vozička!

Vsak dan, ker ne zdrži notri, če pa zelo dežuje pa v kakšen nakupovalni center ali pa malo na balkon pa je že boljše sploh zdaj ko je sinko shodil je kar naprej akcija.

Lp Mateja

mateja

Ja načeloma vsak dan. V življenju je bil po moje doma največ 14 dni, pa še to le takrat, ko je bil bolan. Sem že na začetku ugotovila, da postane nemiren, če je preveč notri. Ko je bil še dojenček in v vozičku smo imeli pač prevleko za dež ali pa nahrbtnik, zdaj pa ima svoje male škornje (ki so btw. njegova najljubša obutev), anorak, hlače za dež in seveda dežnik in gremo vsaj pred blok po lužah skakat.

Midva sva tudi stalno zunaj.Če je lepo vreme greva že dopoldan na plac in šetava (vozičkava) cel dopoldan po mestu ali pa samo malo okoli blokov na kako kavico če je malo slabše vreme , popoldan pa spet eno turo ,da se lepše spi.
Če je pa dež ,ga dam v kengurujčka in greva vsaj do trgovine ,da se preluftava.
Pa v tivoli zaideva,še posebej , ko je nizek pritisk in je takrat v mestu grozen smrad:(.V šopincentre mi je pa že dolgočasno, razen če imam res kaj za kupit.Pa še tako klima tolče ,se bojim da se prehladi.

ja, mi gremo čist vsak dan vn, doma hodimo en po drugem in si gremo na živce, najraje kam na igrišče, če pa ni vremena pa tud v shoping centre.
Dopoldne pa greva s tamalo najraje skoz Tivoli v mesto do Trnovga, Kodeljevga, v glavnem na dolge sprehode.

Vsak dan, tudi januarja, ko je bilo -22 stopinj.

Ja mi smo zunaj tudi ce dezuje…tamal mora biti mal na zraku…

Joj ste vsi pridni. Mi pa ne gremo vsak dan ven.
Ker pridem sorazmerno pozno domov je že skoraj noč. Malo se tolažim s tem, da gredo že v vrtcu. Vikendi so pa naši takrat pa obvezen sprehod po gozdu in naužitev svežega zraka.

Ja, ko bom v službi, tudi jaz verjetno nebom šla vsak dan ven, saj bom prišla domov nekje ob 17 h. Poleti morda še, pozimi pa je že tak tema ob 16 h!

Jaz sem bila čisto bolana, kadar je cele dneve deževalo. Če ni šlo premočno, sem na voziček navlekla prevleko. Ko je bil večji, smo nabavili nahrbtnik, in sva šla ven tudi ob hujšem dežju. Vendar ga dalj kot 45 minut nisem mogla nosit, da ne rečem, kako bi se mi pasalo zlekniti, ko sva se vrnila, pa seveda to nikakor ni prišlo v poštev.
Lep pozdrav in čim več sprehodov

New Report

Close