Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali hrbet lahko boli zaradi stresa?

Ali hrbet lahko boli zaradi stresa?

Včeraj sem imela polno stresa, danes me boli hrbet v zgornjem delu hrbtenice v sredini.

Lahko, ponavadi zaradi zakrčenosti mišic.

Pomaga masaža.

Ja, lahko – kot pravi Daisy. Pomaga vsaka zadeva, ki aktivira in sprosti te mišice – lahko tudi gibanje, ustrezna vadba – ali pa, za tistega ki to zna – samo direktno namensko sproščanje problematičnega področja.

stres povzroči prav vse simptome in tudi boleč hrbet

Seveda lahko,če imas vzameš en apaurin,sprosti misice in duha.Lahko se sprostiš z meditacijo,neha bolet.

Meni so ugotovili raka na pljučih. Samo hrbet me je bolel. Upam, da pri tebi ne bo tako🙏

Knjiga dr Sarna, ozdravimo bolečine hrbta

Odgovor na objavo uporabnika
Men so, 28.03.2025 ob 12:11

Meni so ugotovili raka na pljučih. Samo hrbet me je bolel. Upam, da pri tebi ne bo tako🙏

Daj no strašit.

Sta se pa meni zaradi stresa sesedla dva vretenca.  Zdravljenje (z gipsom, sem bila kot želva) je trajalo eno leto. ((  Ampak zdaj sem močnejša! 🙂

Če imaš možnost, pojdi plavat.  Samo ne tablet.

Ja poglej kaki si jrčika nevede. Torej da.

Nahe, da naute dol  padle!

Vaje, ker po svoje mon  štrika! Lp.

Če je samo enkrat

, ĵe madaža ok. Drugače več vaj z raztezanjem.

Poln one te imam mon.Rrs.  ma daj ….

Ker prav napišem. In pol drjate. Hvala za celi vero, da vas ni sram!

Yep, seveda lahko boli hrbet zaradi stresa, sekiranja…to se pojmuje, pač psihološko , da si si preveč naložil  bremena in ne gre …- in hrbet ne zmore vsega nositi , vrzi dol določene težke zadeve pa bo prec lažje in razbremenjeno…na fizični ravni pa -plavanje…

pravijo tudi- bog nam naloži toliko kot lahko nesemo, prenesemo…kar ne zmoreš se reče- dovolj je, znati reči -NE !…to ima -Aljoša Bagola – knjiga : NE ! je moč…in potem se hrbet razbremeni in zravna, ni več sključen ,vajen biča…kot pravi Cankar anede…ni potrebe vse požret kar servirajo..do meje, do meje…

New Report

Close