Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali ima kdo že diplomo iz peke z drožmi Anite Šumer? Akcija samo še danes po ceni 167,00 €

Ali ima kdo že diplomo iz peke z drožmi Anite Šumer? Akcija samo še danes po ceni 167,00 €

Ali je kdo že končal tečaj in diplomiral iz peke z drožmi pri Aniti Šumer. Opazila sem, da je danes zadnji dan za prijavo na tečaj in diplomo ob koncu enoletnega študija.
Je katera že to osvojila pri njej in kako se obnese….?
Hvala za vse informacije.

haha


Za te pare dobiješ u Bihaču magisterij iz peke sa drožovima….

Se vse to dobi zastonj, na yt tudi sicer pa to nobenga ne zanima.

Kaj je drož? Drožmi?


Droži so po domače povedano pokvarjena, zakisana moka! Ta zmes vode in moke vre, ustvarjajo se mehurčki in zmes narašča. Uporablja se namesto kvasa, smrdi kot hudič, kisel kruh je pa enak dolenjskemu cvičku!


Droži so po domače povedano pokvarjena, zakisana moka! Ta zmes vode in moke vre, ustvarjajo se mehurčki in zmes narašča. Uporablja se namesto kvasa, smrdi kot hudič, kisel kruh je pa enak dolenjskemu cvičku!
[/quote]

Ti si zabit kot kol v drek…pojma nimas kako bolj okusen je kruh iz drozi ter obstojen brez umetnih konzervansov barvil….ta kruh lahko normalno jes po oetih dnevih od peke….cvicek je pac fukola iz zive meje….anito pa lepo pustite pri miru…zenska ima svojo niso…dela dobro in posteno…kaj bo kdo s svojim denarjem storil in placal je pac njegova stvar…ce idioti placujete za kv m stanovanja par tisoc evrov v shithole kot je lj…komu mar….zgolj kot primer

Ti si zabit kot kol v drek…pojma nimas kako bolj okusen je kruh iz drozi ter obstojen brez umetnih konzervansov barvil….ta kruh lahko normalno jes po oetih dnevih od peke….cvicek je pac fukola iz zive meje….anito pa lepo pustite pri miru…zenska ima svojo niso…dela dobro in posteno…kaj bo kdo s svojim denarjem storil in placal je pac njegova stvar…ce idioti placujete za kv m stanovanja par tisoc evrov v shithole kot je lj…komu mar….zgolj kot primer
[/quote]

Prava se je oglasila!
A že delaš reklamo predno sploh preizkusiš kaj je to!?

Prava se je oglasila!
A že delaš reklamo predno sploh preizkusiš kaj je to!?
[/quote]

pri nas doma so pekli kruh z drozmi ze 100 let pred sumerjevo…na koroskem je bil vcasih na mizah rzeni kruh tisti prav crni nizek in kisel…eni ste res fuknjeni…anita zgolj podaja naprej ze zdavnaj pozabljeno znanje koroskih domacij ki je zdaj spet aktualno…in uporablja belo moko ker je blizje danasnjemu okusu


Droži so po domače povedano pokvarjena, zakisana moka! Ta zmes vode in moke vre, ustvarjajo se mehurčki in zmes narašča. Uporablja se namesto kvasa, smrdi kot hudič, kisel kruh je pa enak dolenjskemu cvičku!
[/quote]

Vse napisano je res. Če ne znaš peči z drožmi. Če pa znaš, spečeš odličen kruh, ki ne povzorča zgage niti tistim z občutljivim želodcem. Preverjeno!

Vse napisano je res. Če ne znaš peči z drožmi. Če pa znaš, spečeš odličen kruh, ki ne povzorča zgage niti tistim z občutljivim želodcem. Preverjeno!
[/quote]
Preverjeno PLACEBO učinek!!
Pečem normalno s kvasom in odkar sem prijateljem in znancem naložil, da sem spremenil peko iz kvasa na droži POPOLNOMA vsi hvalijo kruh in pecivo…
Več jih ne napenja, kruh je odličen, ostane zelo dolgo svež…..in ostalo nakladanje.
Zakaj bi jaz buteljnom razlagal, da jedo isto od začetka!?

?? Al je to prednost pri kuharjih, ki iščejo novo zaposlitev.-

Ne vem, kje ste pobrale, da gre za diplomo?

Logično, da po končanem študiju dobiš diplomo. Brez teh papirjev te niti ne bodo zaposlili v pekarni!
Eni pa res nimate pojma o čem pišete!


Preverjeno PLACEBO učinek!!
Pečem normalno s kvasom in odkar sem prijateljem in znancem naložil, da sem spremenil peko iz kvasa na droži POPOLNOMA vsi hvalijo kruh in pecivo…
Več jih ne napenja, kruh je odličen, ostane zelo dolgo svež…..in ostalo nakladanje.
Zakaj bi jaz buteljnom razlagal, da jedo isto od začetka!?
[/quote]

No, mi smo te drozi tudi ze uporabljali, se je treba kar nauciti delat z njimi, je pa konkretna razlika med navadnim kvasenim testom in tem z drozmi.
Meni osebno je najboljse pol-pol, malo kvasa, malo drozi.

Folk misli, da bo živel zdravo če bo jedel kruh iz skisane moke….
Doma vzemi kilo moke in zmešaj z 8 dcl vode iz pipe, pusti na kuhinjskem pultu en dan in na začetku premešaj zmes vsake pol ure. Naredi hlebček in ga pokrij s folijo da se ne izsuši. Naslednji dan peka , in to je TO!
Dobil(a) si kruh z drožmi in to brez vsakih tečajev z diplomami in nategovanjem vred, denar pa porabi za kaj bolj pametnega!

zanimivo se mi zdi, da se niso Anita ali njene ovce oglasile in povedale kaj več o tem…

Če bi naše babice oz. prababice imele kvas, kruha ne bi pekle z drožmi.

Sama pečem kruh doma že vrsto let, pečem ga s kvasom, pecilnim, vinskim kamnom, samo moka z vodo in drožmi, mislim, da je najbolj pomembno, da kruh pečeš z ljubeznijo. 🙂

PREGOVORI O KRUH

Pustite roso na poljih, domov prinesite samo žito s svetlobo, da bo kruh vaša duhovna hrana postal.
Kruh s svetlobo je poseben kruh, ki pove, da je kruh v pomenu modrosti nekaj posebnega.
Specite si kruh z zarezanim križem in spoznajte goreč smisel tega znamenja.
Kruh lahko razumemo kot nagovor, ki nosi v sebi globoko sporočilo ljubezni.
Lakota je edini pravi človeški kruh, ki nasiti gladež po kruhu in odžeja potrebo po modrosti, a Sokratova modrost je, da sit kruha in odžejan, nimaš pravice do vzdevka moder.
Navadi se na dolgi mir, da boš imel kruh!
Najvišji ideal: Mir na zemlji, kruh in prijateljstvo med ljudmi!
Ko se živalski nagoni poplemenitijo v duhovne, bo kruha za vse ljudi dovolj.
Žalovanje za plesnivim kruhom pomeni kritično razmišljanje o lakoti drugih.
Življenje brez globin je isto kot kuhinja brez dišečega hlebca.
Če natančno pogledamo kaj spoznamo na potovanjih, ugotovimo, da smo spoznali različne vrste kruha in da noben kruh ni bil boljši od domačega.
V mojstrovinah kruhkov ne odloča le spretnost in oblika, temveč veliko bolj s kakšnimi očmi ga gledaš in s kakšno občutljivostjo ga užiješ.
Če bi sonce zrušilo kraljestvo kruha, bi razumeli, da nas je nehalo ljubiti.
Kralj, ki je vstopil v prostor svojega prestola, ne more vladati ljudstvu, če mu ne prinaša kruha.
Zemlja se odpre zrelemu pšeničnemu semenu tako, kot se odpre žensko telo moškemu.
Prazen klas štrli privzdignjen v nebo in se tako hvali očetu, poln klas pa se ponižno povesi in izroči svoje seme materi zemlji.
S trebuhom za kruhom.
Zarečenega kruha se največ poje.
Če kruhek pade ti natla, poberi in poljubi ga.
Kruh brez skorje je kot pivo brez pene.
Prazna vreča ne stoji pokonc (kruhek)
Tudi drobtine so kruh (kiki)
Mornarski kruh ima sedem skorij.
Zarečenega kruha se največ poje.
Kruha ne naredi moka ampak roka.
Up je kruh bednika.
Če je Velikega travna lepo, je dobro za kruh in seno.
O božiču se spodobi malo snega in belega kruha.
Ljubezen brez poljubov je kot kruh brez soli.
Iz te moke ne bo kruha.
Bolje črn kos kruha, kakor prazna torba.
S trebuhom za kruhom.
Če kruhek pade ti na tla, poberi in poljubi ga.
Naslikanega kruha ne moreš pojesti.

PESEM O KRUHU
KRUH
Kruha nikoli ne mesite ravnodušno, kruh mesite z ljubeznijo, dodajte mu svojo radost in nasmejani obraz svoje duše. Zadržite dih, ko kruh vzhaja! Ko spečete zlatorumeni hlebec kruha, poglejte ga s hvaležnostjo in videli boste, koliko sonca je v njem. Največ veselja vam prinašajo vaše znojne kaplje, ki so primešane kruhu. Kruha nikoli ne zavrzite! Ko vam pade kruh iz rok, ga poberite in poljubite. Kruh ni samo hrana, kruh je ljubezen. Na tisoče in tisoče pšeničnih zrn je nabiralo svetlobo in zorelo za vas. Koliko sončne topline so pšenična zrna sprejela vase, preden ste pospravili žetev. Pšenično zrno dozori in postane luč na težkem klasju. V vsakem klasu pšenice je skrita božja modrost. Pšenico umiva jutranja zarja. V vetru najlepše valovi pšenična njiva, ki igra svoj kozmični ples hvaležnosti. Kruh iz materinih rok se sveti topleje. Ko svoje matere ne boste več imeli, vas bo vonj po kruhu spominjal nanjo. Kruh je dragotina, zato delimo ga pravično. Kruh razdelimo tudi med revne. Odnos do kruha je merilo človeka.

Dlaka za striženje na ovcah je brezmejna.

pri nas doma so pekli kruh z drozmi ze 100 let pred sumerjevo…na koroskem je bil vcasih na mizah rzeni kruh tisti prav crni nizek in kisel…eni ste res fuknjeni…anita zgolj podaja naprej ze zdavnaj pozabljeno znanje koroskih domacij ki je zdaj spet aktualno…in uporablja belo moko ker je blizje danasnjemu okusu
[/quote]

Napisala si definicijo dobrega podjetnika. Obudila je nekaj pozabljenega in iz tega naredila posel. Ta val je izkoristil tudi marsikdo drugi, odprle so se nove pekarne, ki prodajajo kruh z drožmi, zato Aniti vsaka čast.
Kolikor vem, je nedavno doživela tudi hudo osebno tragedijo, pa kljub temu vztraja, zato ste ljudje, ki pljuvate po njej, res največji gravž tega sveta. Samo tako pritlehni in nesposobni, da morajo sesuti v prah vsakega, ki si drzne kaj ustvarit.

Napisala si definicijo dobrega podjetnika. Obudila je nekaj pozabljenega in iz tega naredila posel. Ta val je izkoristil tudi marsikdo drugi, odprle so se nove pekarne, ki prodajajo kruh z drožmi, zato Aniti vsaka čast.
Kolikor vem, je nedavno doživela tudi hudo osebno tragedijo, pa kljub temu vztraja, zato ste ljudje, ki pljuvate po njej, res največji gravž tega sveta. Samo tako pritlehni in nesposobni, da morajo sesuti v prah vsakega, ki si drzne kaj ustvarit.
[/quote]

In kaj ima osebna tragedija z vsem tem? Se mi mora potem smilit in moram kot pridna ovca plačat 170 eur za nekaj, kar je prosto dostopno na netu? Kakšen posel neki, to je striženje ovc.

In kaj ima osebna tragedija z vsem tem? Se mi mora potem smilit in moram kot pridna ovca plačat 170 eur za nekaj, kar je prosto dostopno na netu? Kakšen posel neki, to je striženje ovc.
[/quote]

Za njo je to posel in to zelo uspešen. Zate je pa striženje ovc. In?

Ti pač nisi njena stranka in s tem ni nič narobe, kot ni nič narobe s tistimi, ki so njene stranke.

Ne vem no, eni bi dejansko radi, da se vsi prilagodimo vam in sprejmemo vašo resnico oz. pogled na svet. Vsak, ki si pa slučajno drzne uspeti na področju, ki se vam zdi brezveze, je pa zrel, da propade?

Ker verjetno je bolje, da zadevo zapre in gre za vaš denar na zavod?

Za njo je to posel in to zelo uspešen. Zate je pa striženje ovc. In?

Ti pač nisi njena stranka in s tem ni nič narobe, kot ni nič narobe s tistimi, ki so njene stranke.

Ne vem no, eni bi dejansko radi, da se vsi prilagodimo vam in sprejmemo vašo resnico oz. pogled na svet. Vsak, ki si pa slučajno drzne uspeti na področju, ki se vam zdi brezveze, je pa zrel, da propade?

Ker verjetno je bolje, da zadevo zapre in gre za vaš denar na zavod?
[/quote]

Meni se ni treba prilagajat. Rad bi samo videl, da bi ljudje uporabljali svojo glavo in ne nasedali tem silnim znalcem. Ne samo Šumerjevi, tudi raznim influencerjem, osebnim svetovalcem itd. Ovce. Ni čudnega, da smo, kjer smo, naša civilizacija drvi v propad.

Za njo je to posel in to zelo uspešen. Zate je pa striženje ovc. In?

Ti pač nisi njena stranka in s tem ni nič narobe, kot ni nič narobe s tistimi, ki so njene stranke.

Ne vem no, eni bi dejansko radi, da se vsi prilagodimo vam in sprejmemo vašo resnico oz. pogled na svet. Vsak, ki si pa slučajno drzne uspeti na področju, ki se vam zdi brezveze, je pa zrel, da propade?

Ker verjetno je bolje, da zadevo zapre in gre za vaš denar na zavod?
[/quote]

Ja, bolje, da zapre in gre na zavod. Služenje na račun naivnežev je pritlehno. In če se je tega kljub temu lotila, naj pričakuje backlash. Sploh, ker je izredno slabo zakamuflirano.

New Report

Close