Ali ima kdo že diplomo iz peke z drožmi Anite Šumer? Akcija samo še danes po ceni 167,00 €
Ce bu katerikoli sorodnik zgolj namignil da se zaposli v javnem sektorju se mu slabo pise…ti butara pa ce ze omenjas prostitucijo se vsaj osnov nauci…ne pa a doma vleces zastonj in z gnusom
[/quote]
Kdo tu omenja prostitucijo?
Dami na poziv sta mišljeni dve “poučevalki” slovenskega jezika, da lahko revi bodrita ena drugo pred takim tečajnikom…
Kdo tu omenja prostitucijo?
Dami na poziv sta mišljeni dve “poučevalki” slovenskega jezika, da lahko revi bodrita ena drugo pred takim tečajnikom…
[/quote]
Lej ti pederisimo…ne delaj se se bolj neumnega kot si..ok…kar se mene tice sem se dosti zabaval z vami…dejstva si karsna so…sumerjeva vas da vse v kos z drozmi ali brez
Če misliš mene, obožujem koncerte. Ampak se tudi nad tečaji ne zgražam. In na splošno se ne vtikam v to, za kaj ljudje zapravljajo svoj denar. So še veliko večje neumnosti.
[/quote]
Če računaš, da za ubogih sto sedemdeset evrov dobiš mednarodno priznano diplomo res ne vem kaj se nekateri zgoraj razburjajo.
Mogoče Anita celo vzame turistične bone, saj naložba v znanje prinese samo koristi!
Če računaš, da za ubogih sto sedemdeset evrov dobiš mednarodno priznano diplomo res ne vem kaj se nekateri zgoraj razburjajo.
Mogoče Anita celo vzame turistične bone, saj naložba v znanje prinese samo koristi!
[/quote]
Pa odkod spet ta trditev o mednarodno priznani diplomi? Kdo jo priznava? Kolegica iz Nemčije? Sorodnik iz Francije? Kdo? Kaj lahko s to diplomo storiš v mednarodnem prostoru?
Anita je svetovno priznana in mnoge njene diplomirane droži delajo v restavracijah z 5 Michelinovimi zvezdicami!
[/quote]
mnoge njene diplomirane droži delajo v restavracijah, ahahahahaha hahahaha…
Pa to ena in ista reklamerka tele Anite ali kar Anita sama klamfa vse te poste, da zadeva ne bi šla v pozabo!
mednarodno priznana diploma hahahahah ahahahah…. džizs no, pa a to dejansko kdo verjame?
mnoge njene diplomirane droži delajo v restavracijah, ahahahahaha hahahaha…
Pa to ena in ista reklamerka tele Anite ali kar Anita sama klamfa vse te poste, da zadeva ne bi šla v pozabo!
mednarodno priznana diploma hahahahah ahahahah…. džizs no, pa a to dejansko kdo verjame?
[/quote]
Prašaj njene ovce, ki ji sledijo….!
Enoletni tečaj in diploma za peko kruha? In kaj ti omogoča ta diploma? Se lahko zaposliš pri Ani Roš ali v pariškem Ritzu, morda na kakšnem dvoru? Je treba obvladati kvantno fiziko, da rabiš eno leto?
Sem ga probala pri znanki, bil je zelo dober. Pekla ga je po napotkih iz youtuba, nobene posebne znanosti ji ni bilo treba osvojiti.