Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali ima ‘Suzana’ iz serije Najini mostovi umetne joške?

Ali ima ‘Suzana’ iz serije Najini mostovi umetne joške?

Moja draga je prepričana, da so umetne, jaz pa preprosto ne vem, nimam izkušenj, ženske se pa baje medsebojno šlatajo oziroma šlatajo tisto, ki ima silikone, da druge čekirajo kakšen je to otip in občutek.

in kako naj mi to vemo????? enim karantena res škodi

Ženske te stvari opazimo: sama takoj prepoznam umetne trepalnice in lase, make-up, joške pa v perilu ali kopalkah, tudi na TV, kaj šele na bazenih ali na morju.

Moški pa večinoma vidijo, kot hočejo videti in se prepričujejo, da je to naravna lepota in histerično vztrajajo Zakaj bi bile umetne??!, tako kot je resničen Dedek Mraz. Ženske pa smo menda fouš.

Ne Suzi ima naravne..

Nikakor niso umetne. Se vidi, da je dekolte lepo speljan in ni tako napihnjen kot pri umetnih prsih

Mačeha jih ima definitivno . Suzi pa….možno tudi.

Je imela raka dojk, zato ima sedaj umetne. Je ps zelo lepa, ja no saj je šele enih 35.

Je blizu 50.

Tina ima sigurno več kot 50. Vsaj kaže jih veliiiko več. Prav neokusna je s tem skakanjem po moških pri svojih letih. In zgleda zelo slabo, nobena lepotica ni.

Tina je letnik 1981, in res je lepotica.

Tina je letnik 72

1972 letnica je, kar pogooglaj… Mogoce bi bla lepotica, ce ne bi vedno dajala vtisa ku r be

Ta igralka Staša, ki igra Suzi, je top, obrazek, lasje, telo. Nekje sem brala, da ima že otročka. Lušna je.
Tista ki igra zdravnikovo novo punco, pa mi je odbijajoča. Zadirčen glas, pa tisto pačenje in cmokanje… Lahko bi našli kakšno bolj simpatično igralko.

To je pač vloga, nekdo jo mora odigrat.

Res je. Igralka ki igra Suzano je lušna, zna igrat, igra res sproščeno, ni tako lesena kot so drugi. Tista Tanja je pa tudi meni antipatična, neprijetnega izgleda, moteča. Smešna mi deluje

Pa kva ve tuki nakladate? Fročka ma Maša Grošelj, k igra glavno vlogo. Suzano pa igra Saša Pavlin Stošić, k pa (še) nima fročka zaenkrat. Obe sta pa fejst, temni, njami.

Obe grdi sploh suzana je bajsika
Kasn njami neki

New Report

Close