ali imate kaj izkušenj s trajno za lase
ali obstaja taka trajna, da so lasje valoviti in ne čisto skodrani? samo toliko da bi bilo bolj polni in imeli več volumna?
kakšne izkušnje pa imate s trajnim kodranjem las? ali ste imele potem kaj uničene lase?
koliko časa naj bi ta trajna držala? verjetno tudi če se lasje zmočijo in si potem posušuš, lasje ostanejo skodrani
Uuu nimam kej dost pojma,trajna traja tm nekje 1 leto. Ampak! Ti pa povem izkušnjo od moje tete. Točno to je želela,da bi imela malo valovito,in je pršla ven ampak res kodrček pr kodrčku,ko una Felicity iz nanizanke res full ji ni pasalo,in je bla full razočarana.Čist nafrtajčkana. No pol po 1 letu je šele dosegla željeni učinek ko je trajna popustila,ampak toplo ti polagam na srce rajš dej več dnarja,pa pejt k enmu profesionalcu. Res.
Obstajajo tudi take trajne, seveda, samo točno moraš povedati, kaj želiš. Je pa seveda ogromno odvisno od samih las – če imaš goste in močne, ti je ne priporočam, ker zna biti totalna katastrofa. Jaz osebno jo imam že tako rekoč cel svoj lajf, ker brez nje sem obupna. Brez trajne ni šanse, da bi imela karkoli od frizure. Imam namreč tanke in mehke lase:(((. Drži pa tam nekje do 6 mesecev, seveda, če je zelo močna.In seveda lasje ostanejo skodrani po umivanju, kaj pa si mislila?
Las ti pa ne uniči, seveda pa moraš uporabljati balzam za lase, pa najbolje je, da se sušiš na zraku (če želiš kodre oz. valovito), drugače pa lahko delaš vse – navijaš, fenaš, čeprav tega ne priporočajo preveč). Paziti moraš tudi na to, da si 24 ur po trajni ne umiješ las, ker s tem uničiš ves trud.
Pa seveda opozorilo – barvanje in trajna eno za drugim – strogo prepovedano – naj bi bilo vsaj mesec dni razlike – ker potem jih boš pa res skurila.
Jaz imam tudi tanke lase. Pa sem pred leti poskusila z trajno za volumen. Bila sem grozna, lasje kot žima, krep pri krepu. Totalno so me zaj… Postrigla sem se čisto na kratko in nikoli več ne probam.Ali sem imela smolo z frizerjem ali pa moji lasje niso za trajno.
Danes kupujem šampone ki las ne privzdignejo in s tem ustvarim vtis, da imam več las, kot jih imam v resnici.
Za začetek si probaj tole naredit, da vidiš, ali si bo sploh všeč s kodri!