Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali imate swivel sweeper?

ali imate swivel sweeper?

ali je že kdo kupil swivel sweeper (združuje metlo in sesalnik, na batarije), ki ga preko preko tv oglasa prodaja TOP SHOP. Videla sem da ga imajo tudi v Mercatorju.
Cena je: 44 EUR.

Zanima me, če je res tako praktičen in vreden tega denarja. Prosim za izkušnje (pozitivne in negativne)

hvalal

Točno tega izdelka nimam, imam pa neko metlo na baterije (verjetno je to nekaj podobnega). Izgleda res kot križanec med metlo in sesalnikom.
Sem srednje zadovoljna z aparatom.

Prednosti:
– je lahka
– ni kabla kot pri sesalniku
– z njo si spreten ( ne kot pri sesalcu, ki te ovira zaradi teže, kabla, je neroden…)
– hitro nared – vzameš in vključiš (za sesalec imam jaz več priprav – raztegni kabel, priključi v elektriko…)
-nisi omejen (sesalec moraš izklopiti in v drugem prostoru priklopiti v drugo vtičnico)
-zasede malo prostora, zato jo imaš lahko kje pri roki
– ni vrečk za prah, samo pritisneš na gumb in se nad košem izprazni.

Slabosti:
– pobere vse smeti (trdi delci, papirčki, drobtine…) razen prašnih muck. To me zelo moti. Je pa res, da prašne mucke zbere na kup in jih potem samo z roko pobereš
– ne vleče iz kotov in robov, kar pa sesalec naredi.

Jaz jo uporabljam za sproti, predvsem v kuhinju, ker mi vedno kaj pade na tla, za temeljito čiščenje pa je še vedno treba uporabljati sesalec.

pozdravljena

Imam podobno in sem zadovoljna je pač za prvo silo za tam in tam da sproti kaj posesaš
Nabavi si ga.

Jaz imam prav swivel swepper in sem zelo zadovoljna.Najprej ga je kupila moja kolegica pa ga je toliko hvalila,da sem si ga pol še jaz.
Super je praktičen in še prah posesa.Baterija pa zdrži kar neki časa preden se izprazni.Meni je super.Ga imajo celo v različnih barvah.Jaz sem si kupila rdečega.

Tudi jaz sem zelo zadovoljna in za sproti je kar praktičen in še 3 letni sin, rad “posesa” z njim.

LP TINA

OJ

Tudi jaz zelo zadovoljna. To je metla za vsak dan, pa moram rečt da unga batagela za tepihe ne uporabljam več odkar imam to metlo res bolje posesa, na stopnicah marmornatih je pa malo slabša, v celoti gledano pa super, vedno pri roki saj jo imam kar v vogalu v kuhinji. Pa še to ko mi je baterija crknla so mi brez besed poslali kar novo metlo.

lp

ali je fajn tudi za počistiti lase, pa drobtinice iz tepiha??? A samo povlečeš ali moraš večkrat ponoviti??

hvala

Sama imam še “staro različico” te metle, ki se je prodajala v topshopu pred nekaj leti.

Tako je s tem. Če misliš, da ti bo v celoti nadomestil večji sesalec, se motiš. Je pa pri nas nepogrešljiv, ker z njim večkrat na dan posesam drobtine od otrok, olupke kokic, oreščkov, bučnic… Tako, da tavelik sesalec vklopim enkrat na dan, večkrat pa posesam s tem.

Res je, da tepihe sesa lepše, kot druge površine.

Ma ti to resno? Večkrat na dan posesaš s tem in enkrat na dan še z večjim sesalcem?

A druge tudi cel dan samo sesate? Oprosti ne mislim nič slabega vendar jaz ne posesam niti vsak dan, kaj šele večkrat na dan. Pa nimam umazano.

Kitty, imam enega malčka doma, ki vse drobi, hoče sam jest in bi rabili celo jato kokošk, da bi za njim drobtince pobirale.

Zvečer pa padejo še kokice na sedežni v dnevni, pa je.

Sej bo boljš, ko bodo otroc zrasli ; o )

No, pol bi pa tale sweeper bil tut za mene.

Jst sem sicer daleč od vzorne gospodinje in čistačice, me pa drobtine in smeti po tleh ali na tepihu straaaaaašno motijo.

Zato večkrat na dan strašim s sesalcem, ki ga mam parkiranega kar v kuhinji in štekanega, tako da ga lahko zalaufam kadarkoli.

In sem že večkrat gledala to reklamo, sam sem si mislila: spet en klump…..

Ga pa kr hvalte, ne?

Mogoč si ga kupim……za pisanko…:::))))))))))))))))))))))))

lp

aja ok zdej mi je bolj razumljivo :-)))
To me še čaka.

kako pa kaj očisti prah po sobah (parket)????

Počisti tudi prah iz parketa.

Imam eno drugo el. metlo in je super.

New Report

Close