Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali je Best Secret nateg?

Ali je Best Secret nateg?

Cel forum je poln ljudi, ki oglašujejo svoje kode. Osebno mi deluje kot nek piramidni sistem, zato me zanima, kako deluje to s kodami in kaj pridobijo tisti, ki s kodo uspešno nekoga prepričajo v nakup na strani.

Na spletu ne najdem nobenega pozitivnega članka, ki ne bi bil od nekoga, ki promovira svojo kodo. Delo pravi, da ponujejo “Več kot 3000 premium znamk do 80 % ceneje z brezplačnim vračilom” kar mi je zelo sumljivo. Še v Ameriki v “outlet” trgovinah ni nič znižano za 80 % in lahko zagotovim, da prodajajo originalne stvari od večjih znamk.

P. S. Na TrustPilot.com je tudi veliko govora o tem, da prodajajo ponaredke.

Kopiram kar iz njihove strani:

Za vsak nakup pri BestSecret in za vsakega prijatelja, ki ga napotite k nam, člane VIP-kluba nagradimo s točkami.

Stranke s srebrnim in zlatim statusom prejmejo 5 % provizije, stranke z diamantnim statusom pa 7 %. Provizija se pridobi od vsakega nakupa v 12 mesecih in ne vključuje stroškov pošiljanja, unovčenih kuponov in vračil.

Odstotek provizije, 5 % ali 7 %, je odvisen od stanja, ki ga imate v času, ko povabite svojega priporočenega prijatelja.
Če imate na primer diamantni status, vendar se povabljena oseba registrira potem, ko ste padli v zlati status, boste za to napotitev namesto 7 % prejeli 5 % provizije.

Torej ja, je “mrežni marketing” in vse, ki na tem forumu delijo svoje kode, želijo zaslužiti z nakupi drugih.

Če kdo potrebuje imam še 3 dodatna vabila (diamond referrals):

Koda: VJJ-H4F-7HD

…ali pa kar link:
https://invite.bestsecret.com/VJJ-H4F-7HD?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Težki nateg za ceneno blago. Tega je zdaj na tone, morajo se pribiti za zaslužek. Ne kupujem tukaj in tudi ne mislim.

Še eno povabilo:

https://invite.bestsecret.com/VTR-9UE-TY8?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Pri nas večinoma naročujemo le še od tu:D Sem dobil še 5 dodatnih vabila po zadnjih nakupih…z veseljem delim, če še kdo potrebuje (diamond referrals):

Koda: VJJ-H4F-7HD

…ali pa kar link:
https://invite.bestsecret.com/VJJ-H4F-7HD?c=si&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Res ogabno, da se promovirate tudi pod objavo, ki sprašuje za mnenje. Nobenga ne zanima tvoja koda in tudi best secret ljudje niste zaželjeni pod temami, ker je sprašuje za REALISTIČNO mnenje, ne pa mnenje promotorjev.

Piramidni sistem kot vsi ostali

New Report

Close