Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali je kaj boljšega od sveže pečenih palačink?

Ali je kaj boljšega od sveže pečenih palačink?

Nekdo pa zna uživat, bravo 😉
[/quote]

🙂

nrdit 1. letink farmacije

Dobro poštimaj – s palačinka terapijo so pri izpitih beležili prav zavidljive učinke. Naj si tisti, ki jih ob pavzi študija pečeš ali le konzumiraš.

Snickers sladoled:)

Nak nak – je slana karamela sladoled boljši – ali lučka od Ljubljanskih mlekarn, ali pa Movenpickov v banjici 😛

Nak nak – je slana karamela sladoled boljši – ali lučka od Ljubljanskih mlekarn, ali pa Movenpickov v banjici 😛
[/quote]

Slana karamela? Nisem še probala. Zaenkrat mi je Snicekrs na vrhu mojega seznama in ga nič ne ogroža:):):)

Razen tistih 5.000 kalorij:):):):)

In to z nutello.

Ja, od tistih iz ponve in z marmelado so boljše edinole sirove palačinke, zapečene v pečici, z zgoraj hrustljavo skorljico… Mmmmmm
[/quote]

In če so te za kosilo… so za večerjo (iz hladilnika) še boljše!

Sveže pečen tiramisu iz pečice, mljask!

Itak sladoled jem tak, da je že na četrt stopljen 🙂
[/quote] …kjer piše, da je sladoled boljši od palačink. Meni je itak oboje top! Malo te zafrkavam, ker te včasih jeb..jo v glavo s temi linki (pa brez zamere). ;)))

…kjer piše, da je sladoled boljši od palačink. Meni je itak oboje top! Malo te zafrkavam, ker te včasih jeb..jo v glavo s temi linki (pa brez zamere). ;)))
[/quote]

Evo ti link https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11126477, prvi odgovor 🙂

Predlagam pa kompromis, ki je tudi cisto OK – se vroce palacinke s sladoledom in topljeno cokolado .

V Neumu so krasni 😉
[/quote]

Saj tudi če jih kje drugje dobiš/kupiš so iz Neuma. Če verjameš :)))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Palačinke pa rafaelo namaz, njami 🙂

Jesti prstace ni samo nelegalno, ampak je tudi (in predvsem) necivilizirano.

A ti to sama delaš, ali se kje kupi?
Se mi sline cedijo, že ko berem 😉

Ko se prvič v letu na vrtu naješ domačih češenj. Lahko tudi do take mere, da ti je potem slabo. Se nekako zgliha. :)))

Odojek na ražnju!

Ja…

Palačinke spečene s SVEŽIM mlekom in SVEŽIMI jajci.

Zelo pomembno !

to ti dam pa prav … na plaži je ena družba pila cviček … kako je to dišalo!

Raven trebuh. Lahko tudi v kombinaciji s svežo pečenimi palačinkami.

A ti to sama delaš, ali se kje kupi?
Se mi sline cedijo, že ko berem 😉
[/quote]

Ja ja, seveda ga sama naredim. Kupim lino lado lešnik in not stresem kokosovo moko :)))
Če imajo pa lino lada kosos, pa kar tega uporabim. :))) Sej veš, hudič v sili še muhe žre.
Drgač pa imaš na netu kar nekaj receptov za pravi rafaelo namaz, samo meni se to res ne ljubi packat. Je pa pri nas na morju en lokal, kjer pa imajo voljo :))

Evo ti link https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11126477, prvi odgovor 🙂

Predlagam pa kompromis, ki je tudi cisto OK – se vroce palacinke s sladoledom in topljeno cokolado .
[/quote] Ok, ok, vdam se, ena nula zate ;)))))

Ja ja, seveda ga sama naredim. Kupim lino lado lešnik in not stresem kokosovo moko :)))
Če imajo pa lino lada kosos, pa kar tega uporabim. :))) Sej veš, hudič v sili še muhe žre.
Drgač pa imaš na netu kar nekaj receptov za pravi rafaelo namaz, samo meni se to res ne ljubi packat. Je pa pri nas na morju en lokal, kjer pa imajo voljo :))
[/quote]

Vedno rečem, da bom probala, pa vedno pozabim 🙂
Zdej bom pa res :))

Palačinke z borovničevo marmelado pri meni ne prekašajo ničesar.

Ampak Boldrik govorimo o sladicah….če so školjke zate sladicA, potem so gratinirane kapesante zame božanska sladica 🙂

Vedno rečem, da bom probala, pa vedno pozabim 🙂
Zdej bom pa res :))
[/quote]

No daj. Potem pa poročaj :))

New Report

Close