Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali je katera vključena ciciklub

ali je katera vključena ciciklub

me zanima če se splača bit vključen! ali so res take ugodnosti ko pišejo! in kaj največkrat kupite! smo dobili ponudbo za vpis! pa nena vem ali bi vpisala otroka ali ne! prosim za vaša mnenja! hvala že v naprej za vaše odgovore!

Ma kakšne ugodnosti. Ja, dajo ti nekaj ob vpisu, kar se pa drugih popustov tiče, niso edini, ki jih dajejo, obnašajo pa se tako. Pa vsak mesec nekaj vzet je tudi prehudo, sploh pozneje, ko si otroci že izposojajo v knjižnici.

Mi smo vključeni dobre pol leta, pa več ne vemo, kaj naj kupimo. Ma, ne vem, res sem malo zbirčna glede knjig. Jaz bi raje šla v knjjigarno in na tvojem mestu vsake toliko kupila kako knjigo Epta. Garantirram, da boš bolj zadovoljna, te knjige so kar nekaj, vsaj večinoma. Nekaj pa je tudi klasike in tisto mi kupimo.
Sem pa včlanjena zato, ker je to bilo darilo in kaj čmo.

LP

Kupujem predvsem knjigice, samo pretiravam pa ne.

Vsak mesec eno oz. komplet. Kolk se pa splača pa ne vem povedat čist natančno.
Če si oddaljena od klubskega centra, boš vsak mesec plačala še dodatnih 290 sit poštnine, kar na leto znese za eno ornk knjigico.
Če redno kupuješ do 21. v mesecu, dobiš na koncu leta še darilo (letos je bila to slikanica Maček Muri).
Potem imaš še darilo ob nakupi nad 4500 sit, pa knjiga meseca, ki je občutno cenejša (glede na redno ceno, vendar pa teh cen ne morem komentirati, ker jih drugod ne preverjam – no le enkrat sem v Karantaniji dobila eno knjigo za 300 sit ceneje, kot bi bila v ciciklubu).

Drugače so pa še pravljične urice, pa zihr bi se še kaj našlo.

Sicer pa – če imaš knjižnico blizu in te ne moti 1000000x izposojena, raztrgana knjiga se boš verjetno odločila za NE, če pa bi rada imela doma vedno na razpolago mini knjižnico iz katere boš lahko po otrokovi volji brala pravljice, pa se boš verjetno odločila za DA.

No, meni ni žal, le to me malo moti, ker je treba vsak mesec kupit.

Mi smo bili včlanjeni in smo po preteku enega leta nehali z članstvom.Imamo radi knjige, zato sem se odočila, da sem pa tja rajši kakšno kupimo od različnih založb, vmes pa si jih še sposodimo v knjižnici.Otrok ima od knjižnice več, kot od cicikluba.Tam se vedno kaj dogaja.

Meni se članstvo v klubu ni zdela ravno ugodna varianta.

Moje mnenje.

Ah, BojaMoja, kot da obstaja samo Ciciklub in knjižnica. Si mogoče zaposlena tam? Knjigarn je pa ja vsepovsod polno. Bistveno večja izbira in zmeraj kaj ugodnega.

Nismo in nikoli ne bomo, pa bom rekla, da kupimo vsak mesec vsaj eno knjigo, CD, ….

So nas poklicali domov (v porodnišnici sem izpolnila eno ankato) in ko sem rekla, da nas ne zanima , je gospa začela komentirati v smeri:”Ja kaka mama pa ste, da otroku ne privoščite ….”.

In tročno taka mama sem. Veliko knjig si izposodimo v knjižnici, in tudi našo domačo knjižnico redno dopolnjujemo.

Ne, nočem jim delat reklame. Samo vprašala je, kakšne so ugodnosti.

Res je luštno bit doma v večjem kraju, kjer imaš na voljo vsaj dve, tri ali več knjigarn. Če pa imaš le eno knjigarno, pa … je pa kar precej dražje, kot ciciklub.

Podala sem samo moje mnenje.

Še zdaleč nisem iz večjega kraja, govorim o naši lokalni knjigarni, ki ima zmeraj popuste. Naša navadna Mladinska knjiga.

mi smo tud bli vključeni eno leto, potem smo se izčlanili. vsak mesec MORAŠ naročit knjigo, izbire pa tud ni bilo velike, v knjigarnah je bila izbira dosti večja. tu so bile same čudne knjige.

Jooooj, kako nasedate, pa ne preverite cen v knjigarnah! V povabilu so nam poslali ponudbo za določene knjigice in cene (polne in znižane). Knjigica Psiček na vrtu je pri njih stala polna cena 3500 sit, znižano 1700 sit, jaz sem jo pa v kar eni knjigarni kupila za 890 sit, oz. 790 sit, ker so imeli Miklavžev popust. Me je kar imelo, da bi jim poslala račun, pa se mi ni dalo ukvarjati z njimi. Očitno je pa veliko ljudi, ki jih lahko nategnejo.

Jaz sem zaenkrat zadovoljna. Hčerki sta vpisani malo več kot leto dni. Itak se bomo izpisali, ko nam bo dovolj (izpisni rok je samo dva meseca).
Kupujemo pa knjige, ki spadajo med “klasiko” med pravljicami in tako ali tako povsod približno enako stanejo.
Včlanila sem ju z namenom, da si bomo doma ustvarili določeno knjižno zbirko, s točno vnaprej izbranimi naslovi.
Ostale knjige si izposodimo v knjižnici.

bili včlanjeni pa se izpisali.

– slaba izbira
– cene niso nižje

z hčerko hodiva enkrat na mesec v knjigarno
in tam si lahko knjige pogleda
in izbere kar ji je všeč.

drugače pa naročamo knjige tudi preko neta,
ker so cenejše kot v knjigarni.

pa seveda knjižnica.

New Report

Close