Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je kdo jemal kapljice za povrnitev sluha Auresoil Sensi and secure?

Ali je kdo jemal kapljice za povrnitev sluha Auresoil Sensi and secure?

Ali kdo pozna te kapljice ali gre za nateg, zavajajočo reklamo?

Zgleda kot nateg, ker ni nikjer navedeno, kartere sestavine so notri in zdravniki tega ne potrjujejo.

A niso že pred časom zdravniki izdali opozorilo, da naj ljudje ne nasedajo tem goljufom?

Zakaj nateg?
Tudi aspirin ne učinkuje pri vseh enako. Za nekoga je aspirin edina rešitev,za drugega je prepovedan.
Dokler nečesa sam ne preveriš,ne moreš vedeti.
Lahko ti povrne sluh,lahko da samo delno ali pa ne.

Zakaj nateg?
Tudi aspirin ne učinkuje pri vseh enako. Za nekoga je aspirin edina rešitev,za drugega je prepovedan.
Dokler nečesa sam ne preveriš,ne moreš vedeti.
Lahko ti povrne sluh,lahko da samo delno ali pa ne.
[/quote]

Daj ne piši neumnosti. Sevad je nateg, saj sluha z nekimi kapljicami ne moreš povrniti. Kaj ste se vi v šoli učili, kako človek sliši in zakaj pride do gluhote? Kapljic lahko na litrev uho zliješ, pa sluha nazaj ne boš dobil. Ker okvara sluha ni tako kot vnetje očesa.

Menim, da gre za nateg. Naročila sem te kapljice, potem pa so me začeli bombardirat s telefoniranjem in na mail, naj pridem k njim, ker mi pripada ne vem kaj vse…..same kapljice ne vrnejo sluha….lep pozdrav

Sem preverila, in zato odgovarjam iz lastne izkušnje – je nateg,samo ob nekaj denarja si…..

bo boli kar verjemi, da je povrnitev sluha s temi kapljicami nateg. Sem probala, zato govorim iz lastne izkušnje

Misliš tole https://www.jazmp.si/obvestilo/news/detail/News/oglasevanje-ter-prodaja-izdelka-auresoil-sensi-secure-na-spletnih-straneh-na-zavajajoc-nacin/

Čista prevara, naručila za mamu, dobila nešto sasvim deseto, piše za njegu uha.

Pri okvari sluha gre za poskodbo tistih malih lasekov v usesu ki so obcutljivi na vibracije. Vsaj kolikor vem. Vcasih se zacelijo v celoti, vcasih pa pride do trajne uzgube sluha. Nwm ce je dovolj samo to da si neko random mast namazes v uho.

New Report

Close